Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

KTM RC 200

REKLAM ALANI
    segreto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Duke 200
    Arkadaşlar KTM RC 200 almak istiyorum pek fazla bilgi bulamadım siz kendinizce bana yorumlayabilir misiniz Sizce almalımıyım artı ve eksi yönlerini söylerseniz çok sevinirim.

http://www.spormoto.com/supersport/ktm-rc-200-2015/

Bide sizce en iyi beniz markası hangisidir ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    4Vaqrant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 300
    Top speedi 130 civariydi bunun , görünüş 10 numara gidis vasat diyorum ben kawasaki sl 250 bakim boy kilo nuz uygunsa , tabi 130 bana yetee diyosaniz alinabilir tabiki
    ilkadam bunu beğendi.

obarey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Honda CBR 250R (10k), 2015 Yamaha R25
    motor çok yakışıklı, sesi biraz zırıltılı(elektrikli testere - cbr125r arası), sarsıntı az parça kalitesi yüksek, yedek parça konusunda ankara için(ulusan) 1 günde sipariş çekilip 2. günde elimizde oluyor dendi. 2. eli düşük sanırım.
    o fiyata arkadaşın dediği gibi boy 170 altında kilo 75 altında ise ninja 250sl alınabilir.
    honda da alınabilir
    biraz koyup r25 te alınabilir.
    zor seçim.

phar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    bir ek; 130-136 km/h mertebesinde kesiciye giriyor. yani fiziki kapasitesinin sonu 130-136 değil.

ilkadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xtreme Max 210
    Motoru kullanan bi abim birkaç ay sonra rodajı bitmeden sattı Azami 130 km yapıyormuş. Bende canlı gördüm malzeme ve tasarım harika görünüyor. Bu tarz motorlarda fiyatın karşılığında performans çok önemli çünkü motor çok şekil dışarıdan OOO filan diyorlar üzerine biniyosunuz asılıyorsunuz gaza sonuç mafiş

Bende başlangıç için CBF150 seçtim basıyosun gitmiyo ama torku iyi kuryeci gibi geziyorum bide arada yeşil yelek giyiyorum
    CBR125 alsaydım eminim o şekil kasadan beklentilerimi karşılayamayacağı için çabuk sıkılırdım.
    Biraz tecrübe edeyim kısmetse CRF250L ve CBR250 arasında tercih yapıcam.

Selamlar

Pangea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha WR 125 X
    Tek söyleyeceğim dışına aldanma ahım şahım bir malzeme kalitesi yok özellikle konsol ve elcik grubunda ha tipi için alırım diyorsan o başka.

Yiğit_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf r125
    Alıntı ilkadam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motoru kullanan bi abim birkaç ay sonra rodajı bitmeden sattı Azami 130 km yapıyormuş. Bende canlı gördüm malzeme ve tasarım harika görünüyor. Bu tarz motorlarda fiyatın karşılığında performans çok önemli çünkü motor çok şekil dışarıdan OOO filan diyorlar üzerine biniyosunuz asılıyorsunuz gaza sonuç mafiş

Bende başlangıç için CBF150 seçtim basıyosun gitmiyo ama torku iyi kuryeci gibi geziyorum bide arada yeşil yelek giyiyorum
    CBR125 alsaydım eminim o şekil kasadan beklentilerimi karşılayamayacağı için çabuk sıkılırdım.
    Biraz tecrübe edeyim kısmetse CRF250L ve CBR250 arasında tercih yapıcam.

Selamlar
    Cbr 125'ten kimse bir şey beklemez keşke alsaydın

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)