Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Panigale,augusta vs.

REKLAM ALANI

Arkadaslar forumda biraz arastirdim ama bu motorlarin kullanicisi pek yok. E tabi nedeni bariz, yuksek fiyat ve hareketli olmayan degil, hic olmayan bir 2. El piyasasi. Merak ettigim nokta nedir bu aletlerin tam fiyati? Korlasin sitesinde yazan fiyatlarda otv haric oldugu belirtilmis. Otv ile kaca patliyor bunlar ? Panigale 1299 hakkinda ise hic bir fiyat bilgisi yok (turkiyede). Bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim belki baska arkadaslarda yararlanir. Belki biri alirda incelemesini yapar kim bilir

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yakın zamanda Altın Elbiseli Adam bir inceleme videosu yayınlar. Kendisi iki haftadır 1299 kullanıyor. 110.000 TL fiyatı olduğunu söylemişti.

Benim tarzım değil o yüzden almıyorum

Nerden duydun kardes bu haberi. Yaparsa cok iyi olur valla. Motor seksi meksi ama bi araba parasi verilir mi bilemiyorum

mephamd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF1000 AfricaTwin
    Aşırı olmayan fiyatlara mv agusta var ikinci elde.

4Vaqrant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 300
    Alıntı mephamd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    var, varda. o makineyle bi kaza yapsanız parçaları kaç ay bekliceksiniz acaba ? veya parça bulabilecek misinz? fiyatlar ?

mephamd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF1000 AfricaTwin
    Alıntı 4Vaqrant adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    var, varda. o makineyle bi kaza yapsanız parçaları kaç ay bekliceksiniz acaba ? veya parça bulabilecek misinz? fiyatlar ?
    O zaman herkes honda alsın. Komünist rejimin kendi ıstegımızle olan hali bu. Yıl olmuş 2015, ben eldivenimı ingiltereden 15 günde alıyorum parçadan Bahsediyorsunuz. Fiyat ise aslan besleyen yemin hesabını yapmaz diyelim
    ogzcngdk ve Berkto bunu beğendiler.

Evet augusta nin pazari var haklisin fakat panigale goremiyoruz pek yani en azindan ben denk gelmedim sahibinden . Com da falan

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------

Peki arkadaslar parça falan demişsiniz parçalari çok mu sıkınti bunlarin turkiyede. Korlas ilgilenmiyormu. Belki aliriz bir gun bi panigale bilelim bunlari ;)

4Vaqrant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 300
    O zaman herkes honda alsın. Komünist rejimin kendi ıstegımızle olan hali bu. Yıl olmuş 2015, ben eldivenimı ingiltereden 15 günde alıyorum parçadan Bahsediyorsunuz. Fiyat ise aslan besleyen yemin hesabını yapmaz diyelim
    bi gün o eldiven elinize uymaz ve geri göndermek zorunda kalırsanız etceğiniz küfürleri girceniz şekilleri çekirdeğimi alıp izlemek isterim. aldığınız parça yan sanayi çıkarsada sözüm geçerlidir. haklısınız ama bu forumda yemin hesabını yapmayan biri böyle bi konu açmaz.
    MotoGlock bunu beğendi.

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    2010 model MV Agusta 1000 f4 312 modelin sol ayna geçen yaz 2.400tl idi...
    The Power of The Dreams.

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    ferrari neden bu kadar pahalı yhaaa phuffff .s.s.s.s.s.s

MotoGlock bunu beğendi.

ozkanil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 N
    hiç bir şey olmasa bakımı var serviste rutin bakımı kaça patlar allah bilir.

hayabussa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sayısal loto çok az kişiye çıkıyo, ondan bu kadar az kullanıcısı var, halbuki daha çok kişiye çıksa...
    MotoGlock bunu beğendi.

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT
    elin adamı onlarla dunya turu yapıyor sayfa sayfa inceledim sizde bakın motora
    http://advrider.com/forums/showthrea...000338&page=89

Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı 4Vaqrant adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bi gün o eldiven elinize uymaz ve geri göndermek zorunda kalırsanız etceğiniz küfürleri girceniz şekilleri çekirdeğimi alıp izlemek isterim. aldığınız parça yan sanayi çıkarsada sözüm geçerlidir. haklısınız ama bu forumda yemin hesabını yapmayan biri böyle bi konu açmaz.
    Acil olmayan şeyler yurtdışından pekala alınabilir.
    Eldiven uymazsa demişsiniz, çoğu yurtdışı alışveriş sitesinde satıcılar kargoyu ücretsiz yapıyor. Yani yaşanacak tek sorun beklemek olacaktır. Böyle bir durum oldu bende hatta, hiç şekilden şekle de girmedim Yani fiyatı Türkiye'de %30-%50 olan eldiveni ve diğer ekipmanları acelem yoksa yurtdışından söylerim Diğer bir taktik de, Türkiye'de bir bayide bedenin denenip yurtdışından sipariş verilmesi, garanti çözüm Yedek parçada uymama gibi bir sorun yaşanmayacaktır zaten.
    2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125

YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N

tyrung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Monster 696, Vespa Primavera
    Fiyat ve tarzından dolayı az bulunuyor evet. Parça sıkıntısı yukarıda belirtildiği gibi değil artık. Parasını verdiğiniz takdirde 3 günde gelebiliyor.

1299 alan adam forumda frenlerini beğendim, gidişi güzel dese nolur demese nolur

Korlas 'ı arayıp genel bakım kaç lira diye sorabilirsiniz.

Kendimi bildim bileli bu ilan orda kardes

Türkiyede ki vergilerden dolayi lükse kaciyor. Isvicrede yasiyorum burada fiyatlar uygun ve parca sikintkisi yok. Superleggeranin ucuk fiyati disinda ki sadece 500 üretimi var ducati kullanimi fena degil burada. 1299 yerine 1199 R tavsiye ederim.

Isvicre-istanbul panigale R ile non-stop gitmeyi planliyorum bu yaz.

tyrung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Monster 696, Vespa Primavera
    Alıntı swizz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Isvicre-istanbul panigale R ile non-stop gitmeyi planliyorum bu yaz.
    Sırtınızı Bulgaristan a gelmeden kaybedebilirsiniz :D
    YouSuffer bunu beğendi.

umarim sorun olmaz

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)