S.a arkaşlar ben 2.el mondial 110 ft cup aldım çok yakıyor sebebi nedir?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:02 ----------
Güncel....
S.a arkaşlar ben 2.el mondial 110 ft cup aldım çok yakıyor sebebi nedir?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:02 ----------
Güncel....
subaplar sıkı olabilir,
Buji ve hava fıltresı değişmesi gerekebilir,
Debriyaj balataları bitik olabilir,
Sen En ıyısı Iy bır ustaya danış...
Sekmanlar bitikse de motor yağ yakmıyo gibi görünse bile çok yakabilir güç kaybından dolayı.
motor duman atmaya başladığından beri çok yakıyor benzin dayanmıyor bide motorda çekiş yok hız yok son gazı verince kesik kesik gaz yiyor rampalarda 2 kişi bayılıyor.bıktım valla
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:22 ----------
Güncel....
Dumanin rengi nasil mavimsi mi yoksa tamamen gri mi, karburatorunu temizlet bu arada ondan boguluyodur heralde
çok yakıyordan kastın ne 100 km de kaç litre yakıyor
Yağ eksiltme varmı tespit et eğer varsa silindir değişimi istiyor artık motor ucuz zaten 45 50 tl bişey silindiri değiştiriver bide karbüratörü temizlet ayarlat subabları ayarlat 10 tl benzinle bütün gün gezmen lazım :D 10 tl ile en az 80 veya 90 km yapar
bende onu diyorum zaten en fazla o kadar yakar
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:45 ----------
yedek motor var değiştiririz karbüratör iyi subap ayarları ne oluyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:48 ----------
subap ayarı ne
Üst kapağın içindeki motorun hava ve yakıt zamanlarını ayarlayan şişlerdir subablar bunlar ayarsız olabilir çok sıkı veya gevşekse sorun çıkarır bi ustaya götürmen gerekiyor ince ayar ister
sorunu bulduk silindir piston sekmanlar tamamen bitmiş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)