İş çıkışı yağmura yakalananlar
Reklamlar
-
03 Haziran 2015, 19:50
Ankarada bu akşamüstü çok fena yağmur bastırdı, yer yer su basan mahallelerimiz var. Motorla işe gidip de dönüşünde ıslanan kimler var Bi tane scooter'lı paketçiye de arkadan gömüyodum zor yavaşladım benim gibi hızlı gitmiyomuş yanlış görmüşüm. Yağmurda 90km hızdan yavaş gidince sıkıntı basıyor
Reklamlar
-
03 Haziran 2015, 19:58
Teşekkürler Mengü, şimdide İstanbula bağlanıyoruz..
-
03 Haziran 2015, 20:03
https://www.facebook.com/ankaracevirme
Ankaradan canlı manzaralar, yine çoğu mahalleye deniz geldi.
-
03 Haziran 2015, 20:07
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Ankarada bu akşamüstü çok fena yağmur bastırdı, yer yer su basan mahallelerimiz var. Motorla işe gidip de dönüşünde ıslanan kimler var
Bi tane scooter'lı paketçiye de arkadan gömüyodum zor yavaşladım benim gibi hızlı gitmiyomuş yanlış görmüşüm. Yağmurda 90km hızdan yavaş gidince sıkıntı basıyor
Bende yağmura yakalandım bugun, özellikle yan rüzgarlarla çok uğraştım yerlerde ıslak olunca baya bi sıkıntı oldu ama gelebildim eve Yağmurda 90 üstü iyi cesaret
-
03 Haziran 2015, 20:19
burakcvck adlı üyeden alıntı
Bende yağmura yakalandım bugun, özellikle yan rüzgarlarla çok uğraştım yerlerde ıslak olunca baya bi sıkıntı oldu ama gelebildim eve
Yağmurda 90 üstü iyi cesaret
Dişli ve en azından orta kalite bir lastik kullanmak çok etki ediyor yağmurda. Takip mesafesi çok azken ani fren arkayı kaydırabiliyor ama mesafe çokken ön frenle yükü amortisörlere bindirdikten sonra istediğim kadar sert fren yapayım kaymıyor. Ara sokak dönüşlerinde dikkat etmek gerek ama 20 km hızla bile motoru devirebilirsin çok yatırırsan.
-
03 Haziran 2015, 20:23
Valla benim motor kapının önündeydi. İşten çıktık tam eve geldim yağmur başladı, tabi o arada fırtına vardı benim branda uçmuş arka çamurluğa takılıp kalmış , hemen toparladım o arada yağmur boşaldı zaten :D şanslıydım biraz :D
-
03 Haziran 2015, 20:24
Bu sabah bende donuma kadar Islandım hiç zevkli değildi
Yer sakarya merkez
-
03 Haziran 2015, 20:26
Dişli ve en azından orta kalite bir lastik kullanmak çok etki ediyor yağmurda. Takip mesafesi çok azken ani fren arkayı kaydırabiliyor ama mesafe çokken ön frenle yükü amortisörlere bindirdikten sonra istediğim kadar sert fren yapayım kaymıyor. Ara sokak dönüşlerinde dikkat etmek gerek ama 20 km hızla bile motoru devirebilirsin çok yatırırsan.
Aynen herşey bir anda gelişebiliyor ıalak zeminde. Bende arkayı kaydırdım bugün virajda, sonrasında 60km/h' ı geçmedim.
-
03 Haziran 2015, 20:28
Hafta sonuda böyle olmaz inşallah . Kütahya'ya gidicektim motorla
-
03 Haziran 2015, 21:30
Kızılcahamam akdoğan taraflarında yakalandım yağmura, 5 dk içinde denizden çıkmış balığa döndüm..bu halde ankaraya kadar geldim :(
-
03 Haziran 2015, 21:37
Mengü arkadaşım bu haber hakkında tekzip yayımlamanı talep ediyorum. Hiç anlamıyosunuz hizmetten, çok dar görüşlüsünüz. Melih Gökçek deniz getiriyor Ankaraya, yağmurla ne alakası var bunun?
En son sağanakta altgeçitler sualtı mağarasına dönmüştü. Sonra belediyenin önündeki fışkiyeyi soruyor.
-
03 Haziran 2015, 21:38
Ben öveçler den keçiören e geldim ayağımda uzun motosiklet çizmesi vardı abartmıyorum samimi söylüyorum iç çamaşırım dahil ıslandı güvendiğim tekstil montum göbek kısmından ıslandı bi kask su geçirmedi sağolsun
Not:Bu arada çizme dainese o bile ıslandı
-
03 Haziran 2015, 21:43
Phoenixs adlı üyeden alıntı
Ben öveçler den keçiören e geldim ayağımda uzun motosiklet çizmesi vardı abartmıyorum samimi söylüyorum iç çamaşırım dahil ıslandı güvendiğim tekstil montum göbek kısmından ıslandı bi kask su geçirmedi sağolsun
Not:Bu arada çizme dainese o bile ıslandı
Benim de kaskımın içi hariç ıslanmayan hiçbir yerim yoktu 15 dakika yol geldim sadece. Ayakkabım su içinde yüzüyor.
-
03 Haziran 2015, 21:46
Size geçmiş olsun, ben baktım yağmur başlamak üzere, gazladım. Eve girdim, motoru garaja çektim, yağmur başladı
-
03 Haziran 2015, 22:03
Hayır o değil ben pazar günü Ankara dan izmire gitmeyi planlıyorum motosiklet le nasıl gidecem onu düşünüyorum :-)
-
04 Haziran 2015, 00:09
Geçen hafta motosikleti yıkadım resmen bütün kışın pisliğini attım üstünden cillop gibi olmuştu. Sonra bi çıkim gezim dedim çıkmaz olaydım yağmur bastırdı ve çıkardığım pislikleri geri iade etti sağolsun bugünde yıkadım yine aynı manzara. Haziran ayında dışarı çıkmaya korkar oldum resmen..
-
04 Haziran 2015, 09:44
Ankarada bu akşamüstü çok fena yağmur bastırdı, yer yer su basan mahallelerimiz var. Motorla işe gidip de dönüşünde ıslanan kimler var
Bi tane scooter'lı paketçiye de arkadan gömüyodum zor yavaşladım benim gibi hızlı gitmiyomuş yanlış görmüşüm. Yağmurda 90km hızdan yavaş gidince sıkıntı basıyor
o adamdan kurtulmadan alt yapı yatırımı yapılmaz ankaraya. ne deyim, dikkat edin kendinize 3.sayfa haberi olmayın bari.
-
04 Haziran 2015, 09:56
eve gidiyordum yağmur başladı avm ye çektim motoru kitledim araçla gittim.
-
04 Haziran 2015, 10:14
Ayy ne tatlı yaz motorcuları yağmura yakalanmış çok üşümüşler ıslanmışlar kıyamam Ah benim emektar apache'm le ne karlara ne yağmurlara yakalandık, ne güzel günlerdi onlar
-
04 Haziran 2015, 10:29
Bune adlı üyeden alıntı
Ayy ne tatlı yaz motorcuları yağmura yakalanmış çok üşümüşler ıslanmışlar kıyamam
Ah benim emektar apache'm le ne karlara ne yağmurlara yakalandık, ne güzel günlerdi onlar
bahsi geçen şehirde yağmur yağdığında şu görüntü oluşuyor
senin emektarla böyle bir alt geçitten geçtiğini sanmıyorum...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)