İş çıkışı yağmura yakalananlar
Reklamlar
-
04 Haziran 2015, 11:00
motor kullandığım dönemlerde arka çantamda alt üst yağmurluk mutlaka bulunurdu yağmur başladımı sağa çekip giyinir devam ederdim yağmurda sürüş dikkat ister ve ani hareketlerden kaçınıp takip mesafesini bırakıp motoru yatırmadan kullandığım için sıkıntı çıkmadı hiç, sağanak yağmurda bir karıştan fazla selde de kullandım mecburen, dere yolunda yakalandım yağmura sığınacak yer yoktu,ya gidecektim yada olduğum yerde ıslanacaktım gür yağmurda lastikler baya iyi tutunuyor öyle hemen kayma yapmıyor ilk yağdığında çamurumsu kaygan bir zemin oluşur o geçtikten sonra sıkıntı olmaz,yalnız ben normalde kullanırkende motoru yatırmam fazla, kontra tekniği ile viraj alırım hızı mı viraja girmeden ayarlarımki viraj fren ihtiyacım olmasın gerekirse de hafifçe nazik bir şekilde basarım ani durmam gerekirse de motoru dik konuma getirip asılırım frenlere çarpıcaksam da hızım az olsun ama şimdiye kadar hiç bir viraja gerektiğinden hızlı girmedim korkarım virajlardan, gereken hız neyse konturollu girdim.yağmurda ise daha yavaş ve dikkatli sürüş gerekir.
Reklamlar
-
04 Haziran 2015, 11:18
Donuma kadar ıslandım.. Ama YDS çizmeler sayesinde ayaklarım kuru kaldı..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
04 Haziran 2015, 11:20
Salih_T adlı üyeden alıntı
Donuma kadar ıslandım.. Ama YDS çizmeler sayesinde ayaklarım kuru kaldı..
Ben poşet sardım ayağıma bugün işe giderken. Üzerime yağmurluk altıma da pantolon üstü yağmurluk giydim. Epey kuru kaldım.
-
04 Haziran 2015, 11:35
don olmadıkça yağışta da biniyorum ben. ne yalan söyleyeyim yağmurda kalmaktan da ayrı bir zevk alıyorum. tabi iş-ev mesafesinin kısa ve eskişehir yolundan ibaret olmasının da payı var :D
-
04 Haziran 2015, 12:19
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Ben poşet sardım ayağıma bugün işe giderken. Üzerime yağmurluk altıma da pantolon üstü yağmurluk giydim. Epey kuru kaldım.
Havalar böyle giderse yağmurluk şart. Bugün Otobüse bineyim dedim.. ve anladım ki hiç özlememişim.. Motosikletin kıymetini bilmek lazım.
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)