Liste uzar gider.. Bunlarıda ekleyelim..
Üzerindeki egzosu veya lastikleri çıkarıp öyle satın, sorun çözülsün. (:
Elinizde tek başına bir işe yarayacağını düşünmüyorum. Ama yeni alacağım motora takarım diyorsanız , yapın iki taraf içinde karlı bir alışveriş olsun.
__________________________________________________ __________________________________________________ ____________________
Ha ayrıyetten satarım diyorsanız o da mümkün.
Yalnız tek başına o egzosu veya kullanılmış lastikleri 0 fiyatına hadi onu da geçtim yarı fiyatından fazlasına satabilecekseniz tebrik ederim sizi (:
Eğer satamıyacaksanız bence benim değil sizin zihniyette bir sorun vardır. Zira afedersiniz üstünüze alınmayın -sizi tanımıyorum, ayrı tutuyorum- ama alıcının değil satıcının ölücülüğü oluyor bu iş
__________________________________________________ __________________________________________________ ____________________
Bu arada üzerine egzosu taktıktan 3 gün sonra neden motorunu satar bir insan onu da düşünmek lazım. Hani dediniz ya verdiğiniz örnekte 3 günlük egzos diye o yüzden söyledim.
Bu arada yazarken birşey daha takıldı kafama. Motora bindiğim süre boyunca kesilen trafik cezalarını da ekleyebilirmiyiz satarken fiyatın üzerine? (:
Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
Ataol Behramoğlu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...15343017/detay
arkadaş forumdan mı bilmiyorum. ama çok uygun yazmış.
birde böyleleri var,
türkiyede tek karbon egzoz diyor .fakat sakaryada r125e takan birisi vardı kendim gördüm gittim bindim sürdüm ):
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...14116405/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...10273301/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...14545863/detay
:D
''Satmaya pek niyetli değilim ama yazılan fiyattan vermeye razı olurum.'' Bulursam birini oturtacağım misali. Ne güzel dünya arkadaş ya
Adamlar haklı.. Lastik, takoz, led, eksoz, tank ped, plaka, ruhsat, sigorta, bandrol hepsinin parasını almaları lazım.. 17.000 tl nedir ki ? 20.000 lira az bile.. Adam rodaj yapmış benzin parasınıda vermek lazım..
r25 bulamadım o yüzden alamadım gittim fazer aldım iyiiikkiiii alamamışım çok memnunum yakıttan da gidiştende.. şunuda anladım o fiyatlara 250 girmez bida kapıdan.
Tutulan motora her zaman zam gelir
Yamahanın yaptığı bu zamma garip Görenler ticaretle uğraşsa ve üretip sattığı ürün bu kadar talep görse acaba zam yapmazlar mı?
değerli dostum eğer sen o pistlerde kullanılan race edition 250cc lerden herhangi birine bineceksen, ya da bana getireceksen o motora değil suersport demek istersen 5 dk saygı duruşunda bulunar istiklal marşı okurum.
ancak honda bayiinden çıkan cbr250 yi yarış pistlerinde kullanılan 250cc race editionlarla kıyaslamak...
how can you know what the things are worth?
ıf your hands won't move to do a days work.
Ben herkesi anlıyorumda bu adamın kafasını çözemedim.
Değişik bişey: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-mavi-beyaz-r25-kasada-ve-satis-masrafi-tarafimiza-aittir-214912465/detay
O da birşey mi ? Adam R25 sayfasında bayiide ki sırasını satıyor 250 tl'ye.. Bu R25 herkese kazandırıyor..
R25'in varsa kardasın..
Avantajları saymakla bitmiyor..
Bayii sıranı satarsın..
Plaka, ruhsat, sigorta masrafını satarken alıcıya yaslarsın..
Lastik, takoz, eksoz, tank ped, jant şeriti varsa motorun 2. Elde 20.000 tl olur..
Ekstra yaptıkların asla değer kaybetmez ve 2. El sayılmaz alıp taktığın fiyattan yaslarsın..
Ekstraları taktırırken verdiğin montaj paralarını satarken fiyata eklersin..
Asla ve asla 2. Elde motorun değeri düşmez ve üzerine kar yaparsın..
Daha ne olsun ki zaten.. Herkesin bir R25'i olmalı şu hayatta..
vallahi sıktınız artık. utanmasanız ikinci elde bedava verin motorlarınızı diyeceksiniz. zam gelir hemen isyan edersiniz, adam masraf yapar bana hediye etsin demeye getirirsiniz. güzel kardeşim herkes bütçesine göre motor baksın, bütçesine göre hesap kitap yapsın. tamam anlıyorum herkes daha iyi araca binme hayali kuruyor ama bu işin mantık sınırlarını zorlamayın.
hangi aracın üzerindeki ekstraları bedava veriyorlar size? kıçı kırık polo almaya gidiyorsun rengine kadar her şeyi ekstraya sokuyorlar... yok egzoz takmasaymış mış mış git egzoz takılmamış motor al... arka çanta takmasaymış .. çantasız motor bak sende!!
Benim 2012 TVS'ye 10 TL lik led sinyal taksam fiyatı ikiye katlarmıyım acaba? Elime para geçti altın alacaktım olmadı sinyale yatırayım parayı. Bir de altına not düşerim Türkiye'de tek diye gel keyfim gel ((:
Ama yazdıklarınızı, piyasayı görünce keşke zamanında TVS yerine R25 e yatırsaymışım parayı diyorum. ):
Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
Ataol Behramoğlu
serbest piyasanın da ırzına geçmemek lazım ne kadar serbest olsada
Açıkcası bende R25'i seven, almak isteyen, güzel diye ve beğenen birisiyim..
Fiatı sıfırı 14.750 liraymış ilgilenmiyorum.. Fiyat konusunda da alınır veya alınmaz diye hiç muhabbet yapmadım..
Benim tek sıkıntım bazı insanların 2. Elde ki değer kaybını görmezden gelmeleri..
Hatta ve hatta kendi canı ve malı için yaptırmış olduğu sigorta ücretini de satarken alıcoya yaslamaya çalışmaları.. Ayrıca hem alıcıdan bu parayı alıp daha sonra sigortaya gidip poliçeyi iptal ettirip kalan günlerin parasını alcak olduğu halde..
Hadi bunu geçtim, motora takılan eksoz, lastik vb. gibi şeylerin parasını tam almaya çalışmak.. (Yani sıfırı kaç paraysa arkadaş satarken sıfır lastik ve eksoz parası alıyor..) Bu malların da 2. El olduğunu kabul etmeyip hatta ve hatta kullandığı için daha iyi olacağını savunuyor.. Eksoz 3000-5000 km sonra güzel olur lastik 300-500 km sonra iyi olur gibi.. Niye ben o km'leri sıfır alıp takınca yapamayacak mıyım ? Süremiyor muyum kendim alınca ? Sen aynı paraya satacaksan neden alayım ?
Her neyse bunuda geç.. Adam bunların montaj işçilik ücretlerinide hesaba katıyor.. Bak bak bak olaya gel.. Ne kadar itelersem o kadar iyi..
Bunuda geç.. Burada kimse kimseye "EKSTRALARI HEDİYE VERSİNLER, PARA VERİLMEZ EKSTRAYA" demiyor.. Sadece sıfır fiyatına kimse almaz diyor..
Ayrıca bu arkadaşların motorlarıda 2. Ekde hiç değer kaybetmiyor..
Ne güzel iş ya.. Sonra da gelmişker yok şu şöyle bu böyle diyip ahkam kesiyorlar..
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:00 ----------
Seleyi timsah derisi kapla.. Fiyat 10.000 tl kesin..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)