Köpekten korkmam ama dalgın isem zıplıyorum vallaha..
Köpekten korkmam ama dalgın isem zıplıyorum vallaha..
yaw bana da çok saldırıyolar,benim motorun sesi baya uzaktan geldiğinden yol kenarında yatanların hepsi kalkıp bekliyolar ben aynı hızımla yanlarına geldiklerinde üstüme atlicaklarmış gibi saldırganlaşıp havlarken bi gaz açıyorum baarrnn kuçu kuçular kendilerini nereye atacaklarını şaşırıyolar
Ben genelde durup çağırıyorum seviyorum bir güzel hatta konuşuyorum onlarla ne oldu bakayım diye Sonra uzaklaşıyorualr azıcık gaz vereyim yine havlıyorlar ki bende orijinal ogzost var
Geçenlerde bi gazetede okumuştum :
"adamın biri yolda arabasıyla giderken önüne bir köpek atlar... adam köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırar ve kaldırıma çarpınca aracının tamponu kırılır.. Adam o sinirle arabadan iner ve köpeği ölesiye kovalamaya başlar.. bilmiyorum yakalayınca ne yapacaktı köpeğe "
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
Bu topiği baştan sona okudum ama çok güldüm ya
benimde bu konuda tecrübelerim var özellikle istanbulun varoş ara sokaklarında her an kovalanabilirsiniz ben böyle bir durumda erkekliğin % 90'ı olan kaçmayı tercih ediyorum.Gece yaya olarak sahilde gezerken bir köpek çetesi içinde kaldınızmı hiçben kaldım ve bi tanesi hayvan oğlu hayvanın kaplan gibiydi bembeyaz olmuştum korkudan ki o sırada çok şanslıyım köpeğini gezdiren bir melek yetişti imdadıma piskopatları sakinleştirdi ,yanıma doğru gelin kollarınızı sallamayın dedi kızla beraber yüz metre falan yürüdüm karizma sıfırın altındaydı
Kurt kocayınca Köpeğin maskarası olurmuş.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Onlarin sorunlari tekerlekler galiba .Tuvalet olarak kullandiklari icin hareket edince yadirgiyolar ........
Havlayan köpek ısırmaz lafını insanlar için söylemişler . Köpek gerçekten ısırmaya cesareti olan bir köpek ise gelir ve direk konuya girer zaten . Ama tırsak sokak köpeği ise kaçtığınızı düşünerek kovalar durunca kaçar . Yani şansınız % 50 % 50 ister kaçın ister durun köpeğin niyetini bi sorun .
[I]Ne kadar bilirsen bil anlatabileceklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır [/I]
Dün bize yakın olan Kirazoğlu-Ketence göletine balığa gittim.(Elim boş döndüm maalesef ) oradaki villaların önünde iki köpek beni karşıladı.
Hoş bir karşılama değildi üzerime doğru gelmeye meyil ettiler bende durdum onlarda durdu biraz motora gaz veriyorum tekrar hızlanıyorlar falan ben pek oralı olmayınca peşimi bıraktılar gölete sağ salim geldim.
Bazı köpekler de olanca sevimliliğiyle böyle poz veriyorlar;
Köpekler en çok sevdiğim hayvanlardandır..Ve daha beni bi kere bile köpek kovalamamıştır..İş yerimin oralarda başı baş dolaşan bir köpek vardı..hergün artan veya müşterilerimden arta kalanları bi torbaya ayırıp her qece kapatmadan uygun bi yere koyarım..Bi süre sonra baktım ki geceleri dükkanıma uqradıqımda saat 3-4 olur kapının önünde yatıyor..Alın size güvenlik..Aynı şeyi evimin önündede gerçekleştirdim çok sevimli bi köpek başı boş geziyordu onada aynı muamele..Şuan kapının önünde komşumun ve benm motosikletlerimiz duruyor..TAbi ikisinin ortasındada bi köpek yatmakta..
Köpekleri yeri geliyor insanlardan daha fazla sevdiğimi bile oluyor..Kovalayan köpeklerde dikakt ederseniz sadece motosikletler değil arabalarıda kovalıyor..Ve araba kovalayan köpek gördüyseniz tekerleklerle bir sorunu olduğunu görürsünüz ve bu hep yabancı arabalar olur
Durup onun 2-3 kere başını okşamanız bidahaki sefer sizi kovalamamasını sağlar
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
ya sorma..bi kere bana da öle oldu..yolda gidiom..gece karanlıkta nerden çıktığı belli olmayan hav hav sesi çok yakından gelince bi an sallanıosun sonra toplanıosun tekrar...tam gaz verdim ii de koşuodu yaaa baktım yanımda ağagımın dibinde..dedim bi pati atsa düşürür beni, yere düşsem hareketsiim parçalar..hiçdeilse durum parçalasın belki tepki veririm...durdum...baktım hırlıo..dedim baska çarem yok...sie lan dedim üstüne yürüdüm..baktım kaçıo..sürdüm üstüne..sonra rotamı deiştirdim kaçtım...amaa gece giderken birden hav hav sesi anaaam çok korkunc oluo
işte buna dokunma !!!
Kedi kovucu duymuştumda ne işe yara diye düşünmüştüm. Ama köpek kovucu şart. Geçenler de feriköy den yokuş aşağı çok ters sokakları olan bi yer inerken bi tanesi (ben hayatımda öyle uyuz bişe görmedim ) sağdan sağdan üzerime geldi. ne frenden çekebildim ayağımı ne tekme sallayabilidm. Frenden ayamı çekmeden gaza basınca köpen bi tarafa bende nerede ise karşı duvara çıkıyordum son anda durdum. Bende motorumdan ses çıkmıyor die köpekler bana gelmiyor sanıyorum. Halbuki sesle alakası yok...Kediler seviyorsa köpeklerin sevmemesi çok normal herhalde...
[B]Uzunlarım Yanmıyor, Yol ver Geçeyim...:P:P[/B]
bakın beyler böyle durumlar için devamlı gelip geçilen bir güzergah ise bu olaya çözüm bence şu.(ben buna benzer bir konudada yazmıştım)şimdi gidiyoruz marketin birine plastik olan torpillerden alıyoruz pilastik olması daha iyi çok ses çıkarıyo 5/6 tane alıyoruz.ardından geçeceğimiz sokağa geliyoruz köpekler orda baktın ilerden ayaklanıyolar durucaksın yavaş yavaş yaklaşman onları deli edicek daha hırslanıcaklar ardından el bombası mesafesi olan 25 metre menziline girdiğinde fitilin birini ateşliceksin ateşlemeden önce boş elinle birşeyler fırlatıyo gibi yapıcaksın bierşey fırlatmadığına iyice inanıcaklar yani kolpa olduğunu anlıcaklar.ardından fitilin birini ateşliceksinüzerlerine doğru salladınmı birini onun gümbürtüsü onların aklını alıcaktır emin olun ardından hemen bitanedaha.ortalık bide bakmışsın (felluceye) dönmüş bak bakim bidaha seni görünce 7 mahalle öteye kaçıyolarmı kaçmıyolarmı.''bizzat kendim tarafından defalarca denenmiştir''şimdi yolumun üstündeki bütün köpekler dostum oldular sıkıyosa olmasınlar (bombalarım allahıma)
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Geçen gün karşıyaka mezarlığınından geçiyorum 2 tane it oğlu köpek :D bir havlamaya başladı benimde gıcığıma gitti yol boştu bunların üstüne bir sürdüm tam gaz oratada ne köpek kaldı nede it
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
İyice yanaşıp bir redline koyuyom o sesle ne köpek kalıyo ne bişey.
тнє ρσωєя σƒ ∂яєαмѕ... www.facebook.com/ugurbas
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)