auhaha süper yorumlar yapılmış
auhaha süper yorumlar yapılmış
Biz köpekleri kovalasak nasıl olur ....
[B]Don't Talk To Strangers ...[/B]
Belki bazı insanlardan daha akıllılar sadece kullanmak amacı ile kovalıyorlar!!!
''ya bir tur verdese ben binsem vermezsede dişler alırız''
Malum bunların cabrio arabada gezenleri ve sahil yolunda kafalarını camdan dışarı cıkaran cinsleri paten,sörf,kayak hatta jetsky yapan cinsleri bile var
ONCE CAN GUVENLIGI!!!
cok komık olmus yaaa
super valla ne guel cevaplar var su tabancası das yokmu muhabbetı falan
MÖTÖRÜM MÖTÖRÜM MÖTÖRÜMÜ VAR GALİ YÜCE YARABBİM:queen:
Kardes Köpek sesını duydugunda in motordan ne var len bebeler artislik yapmayın efendı durun salak salak havlamayın gibi laflar edip ahkam kes senı tanırlar birdaha yaklaşmazlar bu gibi köpeklere gözdağı vermelisin
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
valla dün bi köpek, abimle motorun üzerinde gidiyoruz hızımız normal hiç olmıyacak bi yerden önümüze bir atladı.. atlamasıyla motorun çarpması bir oldu.. çamurluğun üstüne denk geldi.. motorun çarpma etkisiyle köpek havada bir iki takla atarak yere düştü.. sonra kalktı ayağa koşarak kaçtı gitti.. olan bizim çamurluğa oldu çatladı bi kenarı...
KIRMIZI BOĞA..
arkadaşlar, birçoğunuza abartı gelecek biliyorum ama tophane-balat arası köpek tarafından kovalandım! Yani onların yaptığı kovalamakta değil. 1-2 kere durdum, o da durdu.Sesini kesti falan.. Çok şirindi yinede. Bence abartı tepkilerden kaçınmakta yarar var. Unutmayın, onların derdi sizinle değil.. Altınızdakiyle..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
valla ne yaparsınız bilmem ama benim yaptığımı yapmayın bana havlayan bi köpeğe tekme atayım derken dikkatim dağıldı soluğu çöp bidonunda aldım köpekte allahından buldu dedi heralde bıraktı peşimi :D
abi bana da denk geldi aynı olay durdum vitesi boşa alıp gazı kökleyince egsozdan çıkan sesden korkup kaçtılar süper fikir deilmi başınıza gelirse deneyin işe yarıyor
Benim de eve gelirken gectigim yolda bi belalim var Pek de akilli gorunen bir Alman Coban Kopegi kendisi ama niyeyse motor uzerinde beni gorunce delleniyo Benim dusuncem, kask-mont-motor bir butun gibi gorunuyor olmaliyim gozune, uzayli filan saniyo herhalde beni Her gecisimde "iste yine geliyo bizimki" diyorum icimden, Allah'tan surekli tasmasi bagli oluyor.. Merak ediyorum bir gun tasmasi yokken karsilasirsam onunla ne yapar diye Tabi umarim bu merak ettigim senaryo gerceklesmez
Yavf arkadaşlar bundan 1 ay önce komşumuzun yeni getirdiği bir köpeği vardı.Ben
sabahları işe giderken oda yol üzerine çıkıp benim yanımdan geçmemi bekliyormuş
bende normalde köpekleri çok severim ve hiç tırsmam ama tam yanından geçerken bir saldırdı
varya kalbim çıkıcak sandım.O korkuyla gaza nasıl basıpta
kaçtığımı ve o yokuşu nasıl tırmandımı bir yussuf bir yussuf birde ben bilirim.Neyse
işe gittim o halde.Ertesi gün aynı senaryo ve yine aynı yussuf yussuf durumları.3.Gün
karar verdim intikamım acı olucak tı bu sefer sıra bende baktım gene pusuda
bekliyo montu giydim dizliği belliği eldivenleri tas tamam ful koruma hafiften
bir yussukluk var ama kafaya koydum onun yüzünden yolumu değiştiremezdim.
Motoru yavaşça yanına doğru ilerledim ayaklığı açık halde geldim ve o salldırıya geçmeden
ben atladım motordan üzerine doğru varya nasıl korktu varya o günden beri beni görünce o civarda gözükmüyo hee ne macera varya film gibi yavf.
Çoban köpeği haricinde tüm köpekler için durabilirsiniz sorun yok bişey olmayacaktır. Ama hani şu boz renkli olan çobanlar yokmu onların hiç şakası yoktur öyle oynamak için falan da saldırmazlar üstelik havlamazlar bile direk yapışırlar siz o saldırmadan önce onu görüp durursanız sizi ısırmazlar ama farkına varmadan yandan dalarlarsa vay halinize hiç şansınız olmaz motoru falan devirir o köpek demeye bin şahit isteyen boz ayı bozmaları ekzost öttürmeler köpek savarlar falan da bir işe yaramaz onlar için
kopek hayvanı beni de kovaladi.ben yokus cikiyordum,bir de okul tumsekleri falan vardi. oyun oynuyo serefsiz dedim, sallamadim, tumseklerde yavasladim falan derken, ikincisi cikti calilarin arasindan.ilki bacagima disini gecirirken sonradan cikan onume gecti. motosikletimle 4. gunumde yasayabilecegim en heyecanli olaydi mıh mıh.. her zamanki gibi sogukkanliligimi koruyup gazladim, cok geride kaldiklarinda motoru susturdum, dizlerim titremeye basladi. Soldan bacagima baktim, keten pantolonumun diz-bilek arasi yirtilip ucmus bile... Sol baldirimda iki adet dis izi vardi. Okulumun revirine gittim hemen, asi masi dediler, hadi ordan dedim sıyrık bile yoktu zaten dişler batmamis, carpmisti.
Bir daha basima geldi ayni olay, bi otoparkin atletik bekci kopegi hirlaya hirlaya yanasti, motoru kapattim, şapşala dondu hayvan. sonra bekci gelince kopegi tuttu.
Cesitli taktikler varmis, eger coban kopegi degilse pesinizden kosan, hizinizi azaltin, o da hizini sizinkine gore ayarliyor (deniyor). Daha sonra da hopp, birden gaza basin, kopek bakakalsin (deniyor) . Bu arada dikkat edin de birinci viteste tek teker olup motorunuzun altinda kalmayin) Hele, onu nasi yapiolar acep
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
Barınak buluşmasına gelen arkadaşlardan bazıları bilirler...
Buluşmaya biraz geç gittim , barınak parkına son giren bendim.
Kapıda 6-7 köpek vardı...
Kapıdan girmemle 7si de haav hav hav yanımdan koşmaya başladılar.
Durdum.
Hepsi sanki hiçbirşey olmamış gibi arkasını dönüp yürümeya başladılar...
Sonra biraz gaz verdim ilerler gibi yaptım...
Döndüler yine hav hav...
-vırnn vırnn
-havv
-vırnnn
-hav
-vı
-ha
-v
-h
sonrası bu şekilde
Köpekleri rahatsız eden şey sesi ve görüntüsü. durduğunuzda hiçbirşey olmamış gibi uzaklaşıp giderler...
Fakat kaçmaya devam ederseniz dengenizi bozabilir veya sallanan paçanızı ısırabilir...
Ayrıca köpeklere laf eden arkadaşlar , sizin de yanınızdan horul horul gürültülü acaip bir makina geçse arkasından küfür etmez misiniz... Onlar da bunu yapıyo işte
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Selamlar herkese,
Bende Erdoğan arkadaşa aynen katılıyorum,köpeklere eziyet edenler eğer paçanız yemiyosa kullanmayacaksınız o zaman motorsikleti.aslında aynı eziyeti bunu yapanlarada yapmak lazım ne diyim başka...
vakti samanında bisiklet kullanırken bir köpeğin saldırısı sonucunda bisiklet kontrolümü kaybedip düşmüştüm. o günden sonra bir şey kullanırken aşağıya bakmaya çalışmadım.
öyle canım yanmıştı ki yere düşünce. sesimi çıkarmadım. ayağa kalktım köpeği kovalamaya başladım. şaka gibiydi. köpek önde ben arkada.. köpek en sonunda bir pansiyona girdi. gittim pansiyonun önünde bağırmaya başladım, kimin köpeği ise bağlasın sahip çıksın yoksa gösteririm diye.. gençlik işte..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:37 PM ----------
yahu arkadaşım, şu yazdığın ne kadar garip. normalde yolda yürüyorsun birden bir köpek fırlayıp sana doğru koşmaya başladı.. korkarsın ilk anda şaşırırsın.. bu da çok doğal..
aynı şey motosiklet kullanırken de geçerli.. şaşırıyorsun. birinde üzerime saldıran bir doberman da ara gazı ile motosikletin sesi sayesinde kurtulmuştum. hayvan korkmuştu sesten..
burada kimse hayvanlara eziyet etme taraftarı da değil.. en azından böyle psikopatlat yoktur diye düşünüyorum. paçanız yemiyosa kullanmayacaksınız da ne de demek. köpeğin sahibi köpeğine dikkat edecek. sokak köpeklerine de biz dikkat edeceğiz hepsi bu.
benim bildiim 10 da 9 u kaçmaktır xD
ve bnce bişe yapmazlardı aynı sey bnm köpeimdede var
onlarinki can sıkıntısı işte xD
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)