Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Köpeklerin motosikletlerle ne alıp veremediği var

REKLAM ALANI
    McA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vitello Life 80
    Kopekten korkmak anormal bir durum değil. Bende zamanında korkuyordum, ancak kopek baktıktan sonra yendim. Gemlikteyim her yer kopek bir tane havlayanı denk gelmedi. Eskiden gayet inatçı şekilde kovalandıgımda oldu.
    Anlayamadıgım, motorla yolda giderken araç yerine koyulmayınca isyan edenin, gordugu kopeği canlı yerine koymaması.
    -McA-

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    volkanmet86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 200 MCX / CG Cafe Racer / Pulsar 200 NS
    hocam topiği baştan sona okudum yırtılıncaya kadar güldüm walla....
    Eğleniyor muyuz?

Motosikleti
    gilera runner vxr 200

Ben sanırım en güzelini yaptım erkekliğin %9 unu tam gaz kaçtım

eksık rakamlar.% 99 olması lazım yada 10 da 9.. yada senın oranların bızımkınden farklı..kac durma bana sus kopegı havlasa kacarım bea..hele kangal kafayımı yedın cesaret testımı yapıon kendıne..

DJ_EX_X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 125zn
    bende kac derım zaten erkeklıgın kuralında kacmak var hele bıde kopekse durursan ayıp edersın
    Siyah motorlu prens... 34 VIV 17

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

maksimumhiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    peugeot 103
    benim arkadaşımı çiğ çiğ yediler bu köpekler, haberiniz olsun

Motosikleti
    ramzey-chopper
    hiçbişey yapmayın yavaşlamadan yolunuza devam edin ben bugüne kadar hiç rastlamadım psikopatına ama durduğunuzda saldırabilir
    geçenlerde peşimden nasıl koşuyor bir görseniz durdum o da durdu indim motordan bi güzel sevdim dahadonra motoru çalıştırıp gaz verdiğimde yine peşimde ben ne yaptım tekrar durdum baktım ki olacak gibi değil yoluma devam ettim dediğim gibi her köpek bu kadar akıllı(!) değildir
    yolda rastlayıp birden önünüze çıktıklarındaki kalbinizin atışını hissedin be çok seviyorum adrenalini....:queen:

maksimumhiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    peugeot 103
    ya hakkaten bazıları çok tehlikeli oluyorlar, belki hoşt diyince giderler bu arada
    Yerden taş alırken,sesli bir şekilde de daş yokmu lan daş diye bağırırsan daha etkili olur.
    burda koptum gülmekten yerlere yattım, sandalyeden düştüm, hoca sayende başından sonuna kadar okuduğum ve gülerek okuduğum ilk ve tek konu bu oldu helal sana valla ya! O neydi öyle
    harbi çok güzeldi yaaa

DKLG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sol patilerinin altını kaşıyın ısırmazlar o zaman

çok makara konu olmuş :D
    [B]sadece kazanmaya oynayanlar kazanır...[/B]

myheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    29-05-2006

Valla Mkara olmus ama Taa Mayıs ayında açılmıs bu topğic...
    Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...

locco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Sl 150
    Kurtların oldugu yerde köpeklerin çakalların esamesi okunmaz.Ne alaka demeyin içimden kurtlar vadisi repliği kıvamında beylik lafı etmek geldi.

BİSANCI_42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK
    köpek gördüğünde yol düz ise bas kimse iki saat durup korksun diye uğraşmaz ama basılmayacak bir yol ise dur zaten yavaşladığın anda o kaçar korkmana gerek yok sonuçta it

maranga44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    siyah mz 301
    Ben Veterİner Hekİmİm Bu Konuda Bİrde Ben Nacİzhane Fİkİelerİmİ SÖyleyeyİm İstersenİz KÖpekler DoĞada GÖrdÜklerİ Sadece Motora DeĞİl Elbİsesİ Yirtik Dİlencİ Falan Gİbİ Dİkkatlerİnİ Çeken Ve Kendİlerİne Zara VereceĞİnİ DÜŞÜndÜklerİ Şeylere Saldirilar Buna Motorsİklette Dahİl Bence Motola Gİderken KÖpek KovaladiĞinda AŞiri Gaza Verİp KaÇmak Yerİne Ayni Hizda Gİdİnce Bİr SÜre Sonra Kovalamayi Birakiyorlar Bİzzat Test Ettİm.tabİİ Durmakta Mantikli DeĞİl Ayni Hizda Sakİnce Devam Etmek Gerekİyo DİĞer ArkadaŞlarimiz Zaten Bunu BelİrtmİŞler

motorum olmadıgı için köye gidince orda olanları kullanıyorm.netice de köy burası her yerde köpek var.genelde yaptıgım şey yanına yaklışıp tekme atmak tabi bu genelde iska oluyor(iskaladıkça daha da kızıyor )denk gelince çekiliyor.altımdaki java hafif geçiyorum köpek möpek kalmamış

caberli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150-PULSAR 200NS-NC700X-WOLF125-DOMİNAR
    selam ben kopek savarlar hakkında bısey soracaktım bence kopek korkusunu yenmede en etkılı yontem yanımızda kopek savar tasımak ama onlar da koeklerın duyabılecegı yuksek ses frekansı gonderıo ve bu sekılde uzak tutuo pekı ama ya sagır bır kopege denk gelırsek ???????

ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    yaw benim yaya olarak izlediğim kadarıyla köpekler tüm tekerlekli araçların tekerleklerine doğru hamle yapıyorlar. bunun nedenini anlamış değilim. eğer bir şeyi kovalarsan arkasından da kovalarsın ama köpekler hep yanlarından kovalıyor. ve kafaları tekerleklere doğru bakmakta. beni hiç arkamdan kovalayan köpek olmadı(motorla tabi) durduğumuz zaman da tekerlekler dönmediği için kovalamaktan vazgeçiyorlar. Bu benim gözlemlelediklerim tabi ki doğru yada yanlış acaba Lassy' e soralım mı? çocukluğumun en akıllı köpeği
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

kaskxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 100 KH
    gece arkadaşımı evine bıraktım, 00:30 gibi eve dönüyorum; tam köşeyi dönmek için yavaşladım ki önce biri göründü ardından onun havlamasına karanlığın içinden iki köpek daha çıktı ve tabi köpek fobisi olan bir insanın yapacağı şekilde panik ve acemilikle kaçmak için gaza asıldım ama bu arada önüme bakmıyorum, ne zaman bir tarafımı ısıracak diye ayağımın yanında koşan üç canavara bakarken kaldırıma çıkmışım, gökyüzünü ve yıldızları gördüğümü hatırlıyorum, yere indiğimde ( nasıl indiğim hakkında hiçbir fikrim yok!!) motordan 6-7 metre ötedeydim ve köpeklerde etrafıma oturmuş melün melün bakıyorlardı. O an birini boğmak istedim. heryerim ağrıyordu ve motorda perişandı. şimdi iyiyim motorda iyi ....köpekler yüzünden çok ciddi kazalar yapan hatta hayatını kaybeden insanlar olduğunu duyuyorum. özellikle kırsal alanlarda dahada vahşiler ve direk üzerinize atlıyorlar... geceleri motora binemez oldum!!! çünkü özellikle geceleri bu sokak köpekleri gruplar halinde dolaşıyorlar ve motorlu kurbanlarını bekliyorlar.. ... ben bir kurusıkı almayı düşünüyorum. korkutma amaçlı ( fazla abartılı gelebilir, ama aklıma bişey gelmedi) şu köpeksavarıda araştırıyorum...
    ZAFERLERİN EN YEGANE SÜSÜ TEVAZUDÜR...VE BEN ÖZGÜRLÜĞÜ SEÇTİM...

engin6769 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    en iyisi biber gazı

vale_rs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 kawasaki 636
    evet arkadaşım bir tane köpeksavar almıştı. işe yaradığı çok oldu. köpekler fırlayıp kaçıyodu ordan. onların duyabileceği frekansda ve onları rahatsız eden ses dalgası yayıp rahatsız ediyordu alet.arkadaş 50-60milyon kadar para saymıştı alete
    http://www.youtube.com/watch?v=jod5DZ8tOQE
    köpekleri sevmeyen motorculara armağan olsun bu da.

denden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio x9 Evo 250
    Alıntı maksimumhiz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim arkadaşımı çiğ çiğ yediler bu köpekler, haberiniz olsun
    abi bizim arkadaşın evini bastılar

kapıyı kırıp içeri girmişler

başlarındaki lider de küçücük bir finoymuş.

herifi yemişler biz sadece parçalarını bulabildik arkadaşın. geçmiş olsun dedik, sağolun neyse ki kasko vardı dedi. topladık çocuğu sonra ama 2 ay arkadaşsız kaldık.

6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler