Köpeklerin motosikletlerle ne alıp veremediği var
Reklamlar
-
11 Eylül 2006, 12:09
Kopekten korkmak anormal bir durum değil. Bende zamanında korkuyordum, ancak kopek baktıktan sonra yendim. Gemlikteyim her yer kopek bir tane havlayanı denk gelmedi. Eskiden gayet inatçı şekilde kovalandıgımda oldu.
Anlayamadıgım, motorla yolda giderken araç yerine koyulmayınca isyan edenin, gordugu kopeği canlı yerine koymaması.
Reklamlar
-
11 Eylül 2006, 12:21
-
11 Eylül 2006, 16:34
Ben sanırım en güzelini yaptım erkekliğin %9 unu tam gaz kaçtım
eksık rakamlar.% 99 olması lazım yada 10 da 9.. yada senın oranların bızımkınden farklı..kac durma bana sus kopegı havlasa kacarım bea..hele kangal kafayımı yedın cesaret testımı yapıon kendıne..
-
11 Eylül 2006, 16:47
bende kac derım zaten erkeklıgın kuralında kacmak var hele bıde kopekse durursan ayıp edersın
Siyah motorlu prens... 34 VIV 17
-
14 Eylül 2006, 23:46
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
15 Eylül 2006, 00:06
benim arkadaşımı çiğ çiğ yediler bu köpekler, haberiniz olsun
-
15 Eylül 2006, 00:09
hiçbişey yapmayın yavaşlamadan yolunuza devam edin ben bugüne kadar hiç rastlamadım psikopatına ama durduğunuzda saldırabilir
geçenlerde peşimden nasıl koşuyor bir görseniz durdum o da durdu indim motordan bi güzel sevdim dahadonra motoru çalıştırıp gaz verdiğimde yine peşimde ben ne yaptım tekrar durdum baktım ki olacak gibi değil yoluma devam ettim dediğim gibi her köpek bu kadar akıllı(!) değildir
yolda rastlayıp birden önünüze çıktıklarındaki kalbinizin atışını hissedin be çok seviyorum adrenalini....:queen:
-
15 Eylül 2006, 01:02
ya hakkaten bazıları çok tehlikeli oluyorlar, belki hoşt diyince giderler bu arada
Yerden taş alırken,sesli bir şekilde de daş yokmu lan daş diye bağırırsan daha etkili olur.
burda koptum gülmekten yerlere yattım, sandalyeden düştüm, hoca sayende başından sonuna kadar okuduğum ve gülerek okuduğum ilk ve tek konu bu oldu helal sana valla ya! O neydi öyle
harbi çok güzeldi yaaa
-
15 Eylül 2006, 08:13
sol patilerinin altını kaşıyın ısırmazlar o zaman
çok makara konu olmuş :D
[B]sadece kazanmaya oynayanlar kazanır...[/B]
-
15 Eylül 2006, 10:11
29-05-2006
Valla Mkara olmus ama Taa Mayıs ayında açılmıs bu topğic...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
15 Eylül 2006, 10:41
Kurtların oldugu yerde köpeklerin çakalların esamesi okunmaz.Ne alaka demeyin içimden kurtlar vadisi repliği kıvamında beylik lafı etmek geldi.
-
15 Eylül 2006, 10:46
köpek gördüğünde yol düz ise bas kimse iki saat durup korksun diye uğraşmaz ama basılmayacak bir yol ise dur zaten yavaşladığın anda o kaçar korkmana gerek yok sonuçta it
-
16 Eylül 2006, 21:23
Ben Veterİner Hekİmİm Bu Konuda Bİrde Ben Nacİzhane Fİkİelerİmİ SÖyleyeyİm İstersenİz KÖpekler DoĞada GÖrdÜklerİ Sadece Motora DeĞİl Elbİsesİ Yirtik Dİlencİ Falan Gİbİ Dİkkatlerİnİ Çeken Ve Kendİlerİne Zara VereceĞİnİ DÜŞÜndÜklerİ Şeylere Saldirilar Buna Motorsİklette Dahİl Bence Motola Gİderken KÖpek KovaladiĞinda AŞiri Gaza Verİp KaÇmak Yerİne Ayni Hizda Gİdİnce Bİr SÜre Sonra Kovalamayi Birakiyorlar Bİzzat Test Ettİm.tabİİ Durmakta Mantikli DeĞİl Ayni Hizda Sakİnce Devam Etmek Gerekİyo DİĞer ArkadaŞlarimiz Zaten Bunu BelİrtmİŞler
-
16 Eylül 2006, 22:02
motorum olmadıgı için köye gidince orda olanları kullanıyorm.netice de köy burası her yerde köpek var.genelde yaptıgım şey yanına yaklışıp tekme atmak tabi bu genelde iska oluyor(iskaladıkça daha da kızıyor )denk gelince çekiliyor.altımdaki java hafif geçiyorum köpek möpek kalmamış
-
19 Eylül 2006, 13:31
selam ben kopek savarlar hakkında bısey soracaktım bence kopek korkusunu yenmede en etkılı yontem yanımızda kopek savar tasımak ama onlar da koeklerın duyabılecegı yuksek ses frekansı gonderıo ve bu sekılde uzak tutuo pekı ama ya sagır bır kopege denk gelırsek ???????
-
19 Eylül 2006, 13:50
yaw benim yaya olarak izlediğim kadarıyla köpekler tüm tekerlekli araçların tekerleklerine doğru hamle yapıyorlar. bunun nedenini anlamış değilim. eğer bir şeyi kovalarsan arkasından da kovalarsın ama köpekler hep yanlarından kovalıyor. ve kafaları tekerleklere doğru bakmakta. beni hiç arkamdan kovalayan köpek olmadı(motorla tabi) durduğumuz zaman da tekerlekler dönmediği için kovalamaktan vazgeçiyorlar. Bu benim gözlemlelediklerim tabi ki doğru yada yanlış acaba Lassy' e soralım mı? çocukluğumun en akıllı köpeği
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
19 Eylül 2006, 18:56
gece arkadaşımı evine bıraktım, 00:30 gibi eve dönüyorum; tam köşeyi dönmek için yavaşladım ki önce biri göründü ardından onun havlamasına karanlığın içinden iki köpek daha çıktı ve tabi köpek fobisi olan bir insanın yapacağı şekilde panik ve acemilikle kaçmak için gaza asıldım ama bu arada önüme bakmıyorum, ne zaman bir tarafımı ısıracak diye ayağımın yanında koşan üç canavara bakarken kaldırıma çıkmışım, gökyüzünü ve yıldızları gördüğümü hatırlıyorum, yere indiğimde ( nasıl indiğim hakkında hiçbir fikrim yok!!) motordan 6-7 metre ötedeydim ve köpeklerde etrafıma oturmuş melün melün bakıyorlardı. O an birini boğmak istedim. heryerim ağrıyordu ve motorda perişandı. şimdi iyiyim motorda iyi ....köpekler yüzünden çok ciddi kazalar yapan hatta hayatını kaybeden insanlar olduğunu duyuyorum. özellikle kırsal alanlarda dahada vahşiler ve direk üzerinize atlıyorlar... geceleri motora binemez oldum!!! çünkü özellikle geceleri bu sokak köpekleri gruplar halinde dolaşıyorlar ve motorlu kurbanlarını bekliyorlar.. ... ben bir kurusıkı almayı düşünüyorum. korkutma amaçlı ( fazla abartılı gelebilir, ama aklıma bişey gelmedi) şu köpeksavarıda araştırıyorum...
ZAFERLERİN EN YEGANE SÜSÜ TEVAZUDÜR...VE BEN ÖZGÜRLÜĞÜ SEÇTİM...
-
19 Eylül 2006, 21:18
-
20 Eylül 2006, 09:54
evet arkadaşım bir tane köpeksavar almıştı. işe yaradığı çok oldu. köpekler fırlayıp kaçıyodu ordan. onların duyabileceği frekansda ve onları rahatsız eden ses dalgası yayıp rahatsız ediyordu alet.arkadaş 50-60milyon kadar para saymıştı alete
http://www.youtube.com/watch?v=jod5DZ8tOQE
köpekleri sevmeyen motorculara armağan olsun bu da.
-
20 Eylül 2006, 11:50
maksimumhiz adlı üyeden alıntı
benim arkadaşımı çiğ çiğ yediler bu köpekler, haberiniz olsun
abi bizim arkadaşın evini bastılar
kapıyı kırıp içeri girmişler
başlarındaki lider de küçücük bir finoymuş.
herifi yemişler biz sadece parçalarını bulabildik arkadaşın. geçmiş olsun dedik, sağolun neyse ki kasko vardı dedi. topladık çocuğu sonra ama 2 ay arkadaşsız kaldık.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler