Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Köpeklerin motosikletlerle ne alıp veremediği var

REKLAM ALANI
    Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    2 hafta önce bana saldırdı 3 tene itoğlusu.
    onları görünce durdum, geri dönene kadar yetiştiler. eşşeğin zıpası kadar varlardı...
    artçım korkma falan diyor ama, ödüm şeyime karıştı
    bozuk yolda bi gazladım... epey bi yalpaladım, zorlandım ama, düşmedim şükürler olsun...
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı mondial motor adlı üyeden alıntı
    walla köpekler motorları çok görmedikleri için saldırmayı deniyorlar.böyle bi durumda motordan inip yerden taş alır gibi yaparsan hepsi kaçar....sende gazlar devam edersin

aga süper yaaaa

Alıntı pazer adlı üyeden alıntı
    Yerden taş alırken,sesli bir şekilde de daş yokmu lan daş diye bağırırsan daha etkili olur.

aslında süper olan buydu.. yanlış alıntı butonuna basmışım
    Akıllı Adam Aklını Kullanır. Daha Akıllı Adam Başkalarının da Aklını Kullanır..! ;)

viragonzales - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650 classic 1999
    yaw bitane kurusıkı alacam yaklaşanın kafasına sıkacam en sonunda bee abooo.. manyak gibi kovalıyo pneler.. ulan canlı manlı mikerim böle işi itoğlu uyuz itler yüzünden canımı hayatımı mı tehlikeye atacam.. bu fikri deneyip uygulama sonucunu bilen varsa yazsın bari ne kadar effektif bişi bu durum işe yarıyosa hemen uygulamaya başlayalım dostlar ya... böle olmaz ne böle bu...

GEP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL1000V Varadero
    baba 4 ayaklilari hadi anliyorum da

burda 2 ayakli kopekler war onlara ne yapmak lazim??

kopek gene kacar durursan..

peki iki ayaklilara ne cozum bulacaksiniz
    Metin ÖNAL [GEP Başkan]
    B rh + Honda 100 RR - 31 AF 088 - Adana | AS 200 GY-2 - 34 VAH 58 - IstanbuL

Blacat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway SL150
    Abijim benim motoru bıraktığım otoparkta bi tane var.. Yaw.. ne illet bi hayvan yaw ... Köpeklerden korkmam, severim de kardeşim bu hayvan uyuzun teki... Paso havlayıp duruyo, ulan motoru çıkarıcam hav hav hav ggrrr hav hav, motoru bırakmaya geliyorum hav hav hav hav grrr hav hav. Pis uyuz hayvan. Allahtan bağlıyolar.. PITBULL tutsa bi tarafımı vedalaş o kısımla resmen.. Alışamadı gitti.. Pis hayvan.. (Kebapçı motorluları kızdırıyolarmış hayvanı o da paranoyak olmuş uçan kuşa havlıyo)
    [SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
    [/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]

boraciner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar 650cc. - Clio 1.4 - Opel Frontera 2.2 TDI
    Alıntı viragonzales adlı üyeden alıntı
    yaw bitane kurusıkı alacam yaklaşanın kafasına sıkacam en sonunda bee abooo.. manyak gibi kovalıyo pneler.. ulan canlı manlı mikerim böle işi itoğlu uyuz itler yüzünden canımı hayatımı mı tehlikeye atacam.. bu fikri deneyip uygulama sonucunu bilen varsa yazsın bari ne kadar effektif bişi bu durum işe yarıyosa hemen uygulamaya başlayalım dostlar ya... böle olmaz ne böle bu...
    kurusıkı atarsan ilerde jandarma / polis çevirebilir... başın belaya girer.. en yakın evden 500 m. mi ne uzakta bi yerde atmalısın öyle şeyleri ..bi kuralı vardı ama unuttum
    YAMAHA DRAGSTAR 650

ErbayXP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ST200
    durduğunda ya köpek saldırırsa? bu riske girilirmi ben girmem... kaçarım... tekerin arasına girmesin , zincirlere dolanmasında...
    [SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="RoyalBlue"]there are 10 types of people in this world, those who understant binary and those who don't[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Havlayan köpekler sorun değil.

Asıl sorun olan havlamayan, canından bezmiş bir şekilde yola çıkanlarında.

Yolun ortasına gelince durup düşünmeye başlar bunlar "acaba geri mi dönsem yoksa karşıya geçsem mi ?" Hayvan kafasını bir ileri bir geri çevirip ulvi düşüncelere dalmışken, insan 50 mt öteden motoru durdurmak için türlü şaklabanlıklar yapmaya başlamıştır bile.
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

cuk_o - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Başakşehir 4.etap/2.kısım/ikitelli/İSTANBUL
    Motosikleti
    Regal Raptor DD250E-9 (RC "racing cruiser")
    valla söyledikleriniz baya dokundu bana şayet bir motorcu olarak hiç yakıştıramadım sonuçta onlarda canlı ve motordan korktukları için havlıyolar yanlarından yavaş yavaş geçseniz ne havlarlar nede ıssırırlar çok ayıp yani bi köpektenmi korkacaksın yanından yavaş yavaş geç bak nasıl sessiz sessiz duruyolar çık çık çık çık yanlış çok yanlış bu dünyada tüm canlıların yaşama hakkı vardır bunu unutmayalım lütfen
    etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........

motocycleboyreigns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26-MZ 251-SRAD 750
    Alıntı cuk_o adlı üyeden alıntı
    valla söyledikleriniz baya dokundu bana şayet bir motorcu olarak hiç yakıştıramadım sonuçta onlarda canlı ve motordan korktukları için havlıyolar yanlarından yavaş yavaş geçseniz ne havlarlar nede ıssırırlar çok ayıp yani bi köpektenmi korkacaksın yanından yavaş yavaş geç bak nasıl sessiz sessiz duruyolar çık çık çık çık yanlış çok yanlış bu dünyada tüm canlıların yaşama hakkı vardır bunu unutmayalım lütfen
    Sizi hiç kangal kovalamadı galiba?

gureli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar bana veteriner tavsiyesi Hangi köpek olursa olsun kolonya kokusundan kaçıyor yanınızda her zaman bir kolonya sprey bulundurun ve deneyin bütün köpekler kaçar.

callosum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jinlun JL250 (Kırmızı)
    Kovalayan tüm köpekler o bölgeyi sahiplendiği ve sizi o bölgeye giren bir tehdit unsuru olarak gördüğü için kovalıyorlar. Ama hiçbir köpek, köpekle karşılaşan bir motorcunun kendine verebileceği zarardan daha fazla zarar veremez. Önemli olan köpek geldiğinde korkmadan, panik yapmadan yolunuza devam etmek. Siz onun bölgesinden çıktığınız anda peşinizi bırakacaktır. Hergün beykoz kırsalında ebat olarak köpek-canavar arası yaratıkla karşılaşıyorum 2-3 havlayıp uzuyorlar. Önemli olan panik olup düşmemek. Onlar da canlı, ve çoğu zaman biz onların yaşam alanlarına tecavüz ediyoruz.

uğraşmayın kolonyayla filan düşersiniz sıkacam derken. Vatandaşı sinirlendirmenin alemi de yok. Zaten köpekler o kadar etkilenmiyor kolonyadan kediler çok rahatsız olurlar da... (3 köpek 4 kedi besleyen biri olarak...)

Alıntı motocycleboyreigns adlı üyeden alıntı
    Sizi hiç kangal kovalamadı galiba?
    Isırdı bile...
    ama motorda değil, gene alanına girdiğim için...

ALBATROS-FB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    köpekler kendini motor zanediyor ve yarışmaya başlıyorlar aynı anda kim daha motordan ses cıkarıcak diye başlıyorlar havlamaya kötü niyetleri yok
    TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com

Alıntı Blacat adlı üyeden alıntı
    Abijim benim motoru bıraktığım otoparkta bi tane var.. Yaw.. ne illet bi hayvan yaw ... Köpeklerden korkmam, severim de kardeşim bu hayvan uyuzun teki... Paso havlayıp duruyo, ulan motoru çıkarıcam hav hav hav ggrrr hav hav, motoru bırakmaya geliyorum hav hav hav hav grrr hav hav. Pis uyuz hayvan. Allahtan bağlıyolar.. PITBULL tutsa bi tarafımı vedalaş o kısımla resmen.. Alışamadı gitti.. Pis hayvan.. (Kebapçı motorluları kızdırıyolarmış hayvanı o da paranoyak olmuş uçan kuşa havlıyo)

Aga o PITBULL senin avatara kıllanmıştır.. o yüzden
    Akıllı Adam Aklını Kullanır. Daha Akıllı Adam Başkalarının da Aklını Kullanır..! ;)

Tornedo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Zealsun zs200
    Alıntı Akira adlı üyeden alıntı
    Havlayan köpekler sorun değil.

Asıl sorun olan havlamayan, canından bezmiş bir şekilde yola çıkanlarında.

Yolun ortasına gelince durup düşünmeye başlar bunlar "acaba geri mi dönsem yoksa karşıya geçsem mi ?" Hayvan kafasını bir ileri bir geri çevirip ulvi düşüncelere dalmışken, insan 50 mt öteden motoru durdurmak için türlü şaklabanlıklar yapmaya başlamıştır bile.

Abi en çok güldüğüm topic lerden biri ya...Cidden sevimli hayvanlar ama piskopat olanları var ota boka havlıolar

hele o yolun ortasında durup düşünenler bitirio beni
    Geçen kedinin birini arabayla ezmiyim diye spin attım gidiodu araba

007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman AN 650 Executive
    Şimdi jurnaltturk.com da okudum. Paylaşayım dedim.

Köpeğin saldırısına uğrayan motosiklet sürücüsü düşüp ağır yaralandı
    Eskişehir’de, seyir halindeyken üzerine atlayan köpekten kendini korumak isterken düşen motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.
    AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Erol Özöztürk yönetimindeki 26 HL 259 plakalı motosiklet, Prof. Dr. Mehmet Kaplan Caddesi’nden geçerken bir köpeğin saldırısına uğradı.
    Köpekten korunmak isterken motosikletten düşen ve ağır yaralanan Özöztürk, hayati tehlike kaydıyla Eskişehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

01.06.2006 - 16:26
    Cüneyt Eralp

Onur Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial rs 151 peugeot 307 premium
    arkadaşlar konu hayvan düşmanlığı değilki sonra hayvan haklarıyla başımız belaya girecek panter emel falan gelecek aman diyim tırmalar
    köpekler tabiiki sevimli hayvanlar ama motorlara gıcıklar nedenini herkes farklı yorumluyor ama motorlu kişiler için büyük tehlike hatta araçları bile yoldan çıkarıp ölümlü kazalar bile yaşanabiliyor onun için biraz daha dikkat etmeliyiz yedek parçamız yok unutmayalım

macrol 500 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '05 Kawasaki z750s maviş :)
    evet benıde kovaladılar hem motorla hemde makınayla makınadayken kopekler kocaman bıseymıs cok ses cıkartıyomus kovasını vurabılır demıyor yanasıyor ve alırım anahtarını mayk dıyor bende kornaya basıyorum zaten koruma alanını gecınce kendı bırakıyor bu arada tekerleklere bıle bakmıyorla makınanın lasıtkler 1000 lık oldugundan buyuk gelıyor
    Kawasaki z750s O Bir Aşk

boraciner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar 650cc. - Clio 1.4 - Opel Frontera 2.2 TDI
    Alıntı ErbayXP adlı üyeden alıntı
    durduğunda ya köpek saldırırsa? bu riske girilirmi ben girmem... kaçarım... tekerin arasına girmesin , zincirlere dolanmasında...
    benimki şaftlı , istediği yere girsin walla ,jantlarıma bişey olmasında üstünden geçersem ,başka bişi istemem
    YAMAHA DRAGSTAR 650

hboyraz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DL 650
    Baktınki saldıracak sende havlamaya başla
    bir an ne oluyor len şakınlığı içindeyken köpek
    sende kaç (Denenmiş ve başarılı olmuş bir yöntem)

Beni e-5 te sıkışık trafikte ısırdı üstelik hiç havlamadan yanaşmış şerefsiz
    sadece bacağımı dişlerinin arasında gördüm
    Haluk BOYRAZ 0 RH (+)

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler