Sen ve birkaç kişi daha bunları beğendimi? bunu beğendinizmi?
İyide bunların hiçbirini beğendiğimi hatırlamıyorum ? foruma bi haller olmuş heçledilermi aceb?
Bakalım kaçtane tutacam ihihihihi.
Sen ve birkaç kişi daha bunları beğendimi? bunu beğendinizmi?
İyide bunların hiçbirini beğendiğimi hatırlamıyorum ? foruma bi haller olmuş heçledilermi aceb?
Bakalım kaçtane tutacam ihihihihi.
Alıntı yapmayadı eyidi... batırdı 2 çuval inciri
Ooo yok yok yanılmışım, 2 tanesi sepette, sıradakiler ^^
Merhaba,
az önce farkettim, Meğer Lucas yöneticimiz yeni şive yapmış.
Bir arkadaşta motordan ses geldiğine dair, görüntülü sesli bir video paylaşmış, gözümüzden kaçarrmıı kaaçmaz yorumlar..
Kazasız belasız ,32 diş sürüşler
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:52 ----------
Zamanında admin'in hiç arkadaşının olmadığını geçmiş sayfalarda ele almış ve parmak basmıştık. Geç de olsa farkedildi ki,
Merhaba,
Kaardeş, sen çok yanlışş gelmişsinn
Sizi de güldürmüyor mu bazen bu çıkan reklamlar?
Yaz sıcaklarının bastırmaya başlaması ile birlikte yazlık mont önerileri de geliyor..
Ybr ile uzun yoll..
700 tl ye kadar cub motor önerilerini alalım..
Levent Göcmen'in moderatörden olması şerefine, Lucas Moderatörden anlamlı jestler
Tekrar görüşmek üzere, sizleri sevgi ile selamlıyorum...Sevgi de kim..
Daha neler neler var da ... maalesef bilgisayardan giremiyorum foruma... koyduğum şifreyi unutmuşum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:30 ----------
Merhabalayınn
Forumda sevdiğimiz abimiz, polislere yardımcı olmak adına,kontrol noktasına girip, günlük belirli bir sayıda kontrol yapmanız gerektiğini biliyorum, buyrun evraklarım demiş... Bakın nolmuş...
Kokusu kötü,tadı güzel şeylerden..Yürekçe'nin çoraplarıdır..
Çok mu çok renkliyiz.. Sizce güvenlik şeridinde sürer miyim konusunda bu fırsat kaçmazz
Forumcak bozuk paraları napabiliriz
Çok kibarız
Forumcak dayanışma halindeyizdir, forumumuza yabancı bir arkadaş girip, motosikletine uygun bir lastiği sorarsa eğer,bütün ingiliççemizi ortaya dökeriz. Buyrun resimleri..
Hemen tavsiyemizi yapıştırdık,var olan ingiliççemizle
Tavsiyelerimiz uluslar arası seviyededir
,
Kültürlüyüz,tavsiyenin üzerine güle güle kullanın bile deriz
Yoğğğ..yooğğ...eğlenmesini biliriz
Dayanısmanın dibini sıyırırızz
Üşengeçliğimiz bile yardımda sınırsızlığımızı,seferberliğimizi engellemezz
Kazasız belasızlarr
@oluröyle, ben sana mesaj atayım sen burada paylaş bende de var 1-2 tane.
Motosiklet.Net'liler !
Kedileri seviyoz biz.
Napcaz bu kedileri? Çözümü bir arkadaşımız bulmuş.
Bir forumdaş konu açmış, demiş ki otobüsle motor almak,sanırım karşılamaktan bahsetmiş olmalı Gereken cevap verilmiş bence .
Boşver sen, o motoru alma..
Peki, forum olarak motor yatırma sebepleri neler olabilir?
Forum olarak yine bunun üzerinde kafa patlaşmışız.. Buyrun yorumlar
Resmen hızlı resim ziyaretçi olarak dakikada üç yükleme yapabilirsiniz dedi..Ayıptır,yazıktır ! burda da mı bekleme süresi..
Ciddi Ciddi, 1 dakikada en fazla 3 resim yükleyebildiğimizi de öğrenmiş olduk. Hani communication çağıı?
Kazasız belasız
Hocam sen çok yaşa :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)