İş yerindeyim diye kahkaha ata ata gülemedim ya la hep bıyık altı hep bıyık altı ) Efsane konu olmuş devamını bekliyoruz
Güldürdü :D
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Seyahat acentesinde çalışıyorum karşımda rusun biri oturmuş suratsız suratsız bana bakıyo diyordur kesin bu mal neye gülüyo diye Konu efsane olmuş elinize sağlık
Keyifle her sayfayı okudum güzel olmuş
Çok teşekkürler ebruuu..
MT kaybolmaz Ben sadece bir süre online olmadım, ancak telefondan giriyordum..E telefondan da konuya bakamıyordum..
Saygıdeğer MT AHALİSİ ,
Ben yokken forumda neler olmuş, daha vakıf olamadım.Ancak gözüme çarpan bir kaç kıkırdatan yorumda yok değil hani.. E hadi, okumaya devam edin.
Dikkat ettiniz mi ? Şu sıralar, mağarada mıydın esprileri bayağı yaygınlaşmış...
Forumdaş arkadaşlarımızdan biri, forumda yayımladığı video ile gündeme gelmişti. Hatta haberlere de çıkmış, haber bültenlerinde yer almıştı.. Bu konuyu tekrar açan bir başka forumdaşımıza güzel yorumlar gelmiş
Allah sizinde iyiliğinizi versin Darkcity2000
Vallahii biz değildik
Yeni yasa eccik işleri karıştırdı gibi
Motosiklet istop etmez, stop eder, peki nasıl stop eder?
Nedir bu yayalardan çektiğimiz?
Ancak bunlar latife tabi, MT kafası aşağıdadır.
Forumdaşlarımız dan biri ahaliye sormuş, hangi ucuz,az yakan uzun yol motoru diye, Sağolsun sl200 diyen Darkcity2000'e teşekkür ediyoruz. sl200 hangisi idi ya diye, arama yaptığımda karşıma çıkan görüntü şu idi, sizlerle paylaşmak isterim...
tamam tamam affettik seni Romedon ..
çevirmede polis beyefendi mi demiş
valla bana beyefendi dediklerinde....ıı...
hah ağzına sağlık
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
Merhabalar,
Gaz kolu diyip geçmemek lazım ..
Forumda çok sık açılan konulardan biridir, sevimli dostlarımız bizler motor üzerindeyken bize acımasız olabiliyorlar.. Hunharca havlamalar, artist artist peşimizden koşmalar, ısırmalar ve olası düşmelere neden olabiliyorlar..
Peki bu hayvanlardan kurtulmanın yolları neler ?
Peki ya kediler ?
MaxiBoost arkadaşımız bir konu açmış, kendi motoruna dijital vites göstergesi yaptığından bahsetmiş ve bir resim eklemiş..
Kazasız belasız
şuan anasayfada arkadaşın biri açmış konuyu.
''Benim gibi olan varmı (yalnız).''
altına da yazmış tek takılıyorum motorlu arkadaşım yok mutsuzum falan filan..
değerli bir arkadaşımız konuyu efsane yorumuyla olayı noktalamış bence.
''bu konu daha önce de açıldı. lütfen kontrol etmeden konu açmayalım teşekkürler'' )
Bu konuyu yenı gormem ve 10 sayfayıda kahlahalar eşliğinde okumam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)