Konu güzel ama fotoğraf eklemeye üşeniyorum. Benim de aklıma geldikçe güldüğüm yorumlar var ama arasam da bulamam herhalde.
İlk başta aklıma gelenler ;
Soru : Arkadaşlar Ankarada bir motosiklet klubü vardı ismi Süvariler MK , haberiniz var mı onlara ne oldu ?
Cevap : Süvarilerin Amk sana bir şey olmasın.
Cbr 125 forumunda takılırken biraz deneyim kazanan herkes motorun artık gitmediğine, hızın yetmediğine dair muhabbet çevirirken iki arkadaş şunu yazmıştı ;
1-) Özellikle artçı ile motor çok hantal. Bazen eşime "seni şu sağda indiriyorum, gidip şu kamyonu sollayayım sonra gelir alırım" diyesim geliyor
2-) Arkadaşlar geçen bizim cbr'i Avm otoparkına parketmiştim. Hayabusa sahibi birisi gelmiş yanına parketmiş, geldim bizim motor yok .Ağlayarak eve gitti herhalde.
kendimi görcem diye cok korktum ya la
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
ekran görüntüsü yükleyemedim ama şu mesajımı da es geçmeyelim
Otobanda 100 ile gitmek
Konu efsane ya bence sabitlensin
Pıstırma nedir sorusunun cevabına hala gülüyorum
Konu başarılı olmuş. Elinize sağlık
Cok guzel konu ya sabah sabah hic gulecegim yoktu allah da sizi guldursun. Emegi gecenlerin eline saglik bilgisayarim olsaydi katkida bulunmaya calisirdim.
zenci olmak istiyorum diye bir konu vardı iki sene önce kadar. Maykıl ceksın beyazlaştı o zaman zenci olmanın da bir yolu vardır mantığıyla açılmıştı... Mobilden girdiğim için resim paylaşamıyorum ama ordada güzel geyikler vardı...
Eskiden bi apaçi vardi afyonlu ,cup motoru vardi 160 gördüğünü iddaa ediyordu forumdan kac kere ban yemesine ragmen geri geliyordu oda efsanelere girecek bi aday bence :D :D
Hahaha follow
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
Yazılanlara güleceğim derken halktan tepki alıyorum,lütfen calışma saatleri içerisinde olduğumuzu bilerek paylaşımda bulunalım )
Tamamını okudum. Forumda uzun zamandır bu kadar vakit geçirmemiştim. Uzun zamandır da bu kadar keyifli bir paylaşıma denk gelmemiştim. oluroyle arkadaşımızın ellerine sağlık
Ha şöle yaw! Piyade alayı gibi forum mu olur lan Az biraz muhabbeti esprisi makarası olması lazım bu mevzuların Gerçi ben ara sıra çaktırmadan cızıktırmaya çalışıyorum bişeyler ama birbirimizi yüzyüze tanımadığımız için bi çekinme oluyor tabi. Geçenlerde bir esprimi ayar sandı genç bi arkadaş, mecburen özür dileyip gönlünü almak zorunda kaldım
Aslında özel hayatında işi gücü makara olan birisiyimdir. Bomlamak için çok tatlı paslar da geliyor, rahat röveşataya kalkamıyoruz. Biraz hava değişirse ve millet makaraya alışırsa iyi olur. Eline ve aklına sağlık. Varol
Bu nasıl bu!
(TVS Apache için)
"Çok iyi titriyor, titremiyor diyen bayi vibratör müptelası herhalde"
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)