Arkadaşlar Merhaba,
İçinizde çinli bir chopper/cruiser ile uzun yol yapan var mı tecrübelerini paylaşabilir mi?
Arkadaşlar Merhaba,
İçinizde çinli bir chopper/cruiser ile uzun yol yapan var mı tecrübelerini paylaşabilir mi?
Regal Raptor Daytona ile sabah Ankara'dan Düzce'ye gidip akşam geri döndüm. Motor yüklüydü (piknik malzemeleri, yedek kıyafet) ve artçım da vardı. Çok uzun yol sayılmaz ama sorun yaşamadım. Motor bakımsız, arızalı vs. değilse yedek buji ve anahtarı ile her yere gidilir bence (Gölcük yazmışım Düzce olacak düzelttim).
videom bile var 2 haftada bir 400km yol yapıyorum.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
Bendede çinli commuter var Kuba CR1 400 km lik bi gezi yaptık artçıyla beraber banamısın demedi yağmura yakalanmasaydık daha keyifli olurdu
http://www.motosiklet.net/forum/etki...si-2014-a.html
Tek gün, 800 km;
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ya-mersin.html
18 saatte 1100 km deneyimi de var ama eve bilincim kapalı girdiğim için o günü unutmaya karar verdim.
çok teşekkürler arkadaşlar yüreğime su serptiniz
zuzuw motoru değiştireceğim chopper cruiser tarzında bi motor alacağım almadan sormak istedim ;) şimidye kadar lifanla en uzun 230 km yaptım tek seferde
artçımla beraber Niğde Kemerhisar - bahçeli - sazlıca - çamardı- gümüşler gezisi yaptım geçen hafta motorda da gidişinde de sıkıntı yok ama koltuk yoruyo artçıyıda benide
İstanbul-Çanakkale-İstanbul 730km.
Kuba SL200...
Bakımları yapıldıktan sonra her motor uzun yol yapar scooter ile (100CC) 10.000km gezen de var. Yeterki motoru tanıyıp, performansına uygun bir sürüş olsun.
Çok uzun bir yol ise yağını değişin, (Gösterge çubuğunda yarının üstünde olsun tırtıklı bölgeyi geçmesin, fazla yağ koymak performansı ciddi düşürür)
Karbüratörün hava ve rölanti ayarını yapın. Son olarak benzin vakum hortumlarını kontrol edin. Motor soğukken lastikleri ve lastik basınçlarını kontrol ettikten sonra doğru yola!
Forumda herkes cinliyle uzun yok yapilmaz demis. Hicde bile ben 750 km gittim. Hic bi sıkıntı cekmedim. Muhabbeti cok koyuydu hemde chan'in.
Kisaca arkadaslar asil japonlarla uzun yol yapilmaz. Karsimdakini hep muhendis gibi gorucegimden konusamamki ben. Kalirim öyle.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)