Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Curuiserci Abiler ??

REKLAM ALANI
    ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    bütün yazıları okudum, bana göre 600cc için daha erken. öyle 10 km mahallede kullanmakla malesef olmaz bu işler..

ne kadar paran var bilmiyorum ama regal yerine kesinlikle gv 250 almalısın. neden mi?
    - 250 cc üstü olmadığı için extradan devlete vergi vermeyeceksin.
    - gv 250 daha güçlü
    - parça kalitesi daha iyi

regalinde iyi olduğu yönler var tabi. mesela?
    - görünüş olarak daha iyi
    - parçaları daha ucuz
    Wokiie bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Wokiie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Alıntı ogzcngdk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bütün yazıları okudum, bana göre 600cc için daha erken. öyle 10 km mahallede kullanmakla malesef olmaz bu işler..

ne kadar paran var bilmiyorum ama regal yerine kesinlikle gv 250 almalısın. neden mi?
    - 250 cc üstü olmadığı için extradan devlete vergi vermeyeceksin.
    - gv 250 daha güçlü
    - parça kalitesi daha iyi

regalinde iyi olduğu yönler var tabi. mesela?
    - görünüş olarak daha iyi
    - parçaları daha ucuz
    aslında vergi çok önemli değil 250 cc liğinde aynı görünüşte olanı var . Superlightda çok hoşuma gidiyor OWL cruiser'in kullandığı yani . Mat siyah falan sesi de iyi . Neden sese çok taktım şu aralar . :/

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    markası ne bunun
    Alıntı Wokiie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen hoş duruyor daelim de . SuperLight Daelim bide GV250... Bunlar arasında karşılaştırma yapmak lazım . Gv görmedim daha önce . Superlight hergün görüyorum fakat yine çin malı olduğu için pek dikkat çekmez babam için . Daelimi ise hiç görmedim . Ne sesini biliyorum ne de başka bişey .

Kafalar karışık yani hocam

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:58 ----------

Peki siz biraz daytone 350 den bahsedermisiniz ? Yani deneyimlerinizden . Bende regal raptor var fakat sonuçta çin malı bir motosiklet . Güzel gözüküyor falan seside hoş d350 nin . Bizim motosiklet bana biraz sorun çıkarttı bu yüzden biraz isteksizim ama bir yanım almam gerektiğini söylüyor . gaz teli yolda koptu falan . Biraz deneyimlerinizden bahsedermisiniz ?
    Anladığım kadarıyla sizde Regal Raptor DD250 9B eski kasalardan var.Daytona'nın bu kasalarla alakası yok oturuş pozisyonu,sürüş şekli tamamen farklı.4 yıl oldu kullanıyorum,şanzuman problemi dışında hiçbir sıkıntısı olmadı.2012 üretimlerine kadar şanzuman hatası vardı garanti kapsamında halledildi.Şikayet ve uyarılarımızı dikkate alarak yeni üretimlerde de bu hatayı düzelttiler şu an sorunsuz bir hale geldi.İkinci el 2012 ve öncesi modeli alacaksan şanzuman hatası düzeltilmiş olsun.Böylelikle uzun bir süre sıkıntısız kullanabilirsin.Daha fazla bilgi için http://raptorriders.com.tr yi ziyaret edebilirsin.Aklına takılan tüm soruların yanıtlarını orada bulabilirsin.
    Markası ne bunun

Motosikleti
    Hyosung GV650
    regal 350 cc ve gv 250 için konuşuyorum. motorumu alacağım dönem bende aynı ikileme girmiştim ama regal 350 cc vergisi daha fazla gücü biraz daha az. yani gereksiz para vermek gibi oluyor. tavsiyem gv 250 olur. ama şöyle dezavantajlarıda var. aksesuarları PAHALI ya özel yaptıracaksın ya koreden getirteceksin. bi koruma demirine en aşağı 300 lira para verirsin haberin olsun (ne olduğu belli olmayan malzemeden yaptırırsan tabikide daha ucuz). kısacası bütçe işi eğer aksesuara vs param var sıkıntı olmaz dersen kesinlikle gv 250 derim. bence listene daelim daystar'ıda ekle. kullananlar ondanda çok memnun. ha onu kullanmadım orası ayrı.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)