motorun üstünde bir dünya icra vardır,adamda grenajını değiştirip pist versiyonu gibisinden satıyor,muhtemelen motor ve şasi numaralarıda üstünden kazınmıştır.bende hayatımda ilk defa böyle bir ilan gördüm ama senaryo böyledir büyük ihtimal,borcu vardır o yüzden satamıyor,çünkü plaka ruhsat var diyor,demek ki ötvsi kdvsi falan ödenmiş motorun.
Öyle sey olurmu arkadaslar motorda bi maldir.sahibi olurse mal miras yoluyla mirascilarina gecer. Plakali ve plakasiz diye ikiye ayrilir araclar. Plakasiz olanlar dagda bayirda koyde kullanilir bu araclarda trafige cikmasi yasaktir. Zaten uzerinde sinyal stop lambasi gibi cihazlar bulunmaz eglence amacli kullanilir genellik
Plakali olanlar trafikte kullanilabilir. Ulasim amacli kullanilir.trafikte kayitli olupta satisi verilmeyen aracin mutlaka bi kusuru vardir ki verilemiyor. Alirsaniz olurda polis baglarsa motorun ustune su icin.geri alamassiniz. Zaten ruhsatta sizin adiniz yoksa devlet gozunde o arac size ait degildir. Oyuncak gibi alirlar elinizden. Kisacasi basiniza bela almak istemiyosaniz bulasmayin.
ötv si ödenmemiş-plaka ruhsatı yok
çalıntı-plaka ruhsatı yok
hacizli-plaka ruhsat var ama borcundan dolayı satılamıyor
gibi şeyler
araçta haciz olunca böyle bir durum oluyor galiba. E bu motora yolda binemezsin pistte süremezsin. Yedek parça olarak mı alcan.
Plaka ruhsat var. Pist motoru diyor. Sordum cevap vermedi demek ki var bi sıkıntı
not. Satiş neden yok trafige cikabilirmiyiz gibi saçma sorular sormayiniz
Bu bölüm bomba olmuş
Adamın anlatmak istediği şey. Konuya hakim değilsiniz beni oyalamayın uğraştırmayın.
Oraya kısa birşeyler yazsa belki daha farklı olacak.
ilanın altına notu çakmış adam..
"not. Satiş neden yok trafige cikabilirmiyiz gibi saçma sorular sormayiniz"
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Pist motoruysa neden ruhsat plaka var? Ruhsat plaka varsa neden trafik yok? Trafik yoksa neden satışı yok? Kafamda deli sorular
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)