"Bajaj Çılgınları" Motor Şenliği
Reklamlar
-
01 Haziran 2015, 17:29
AttilaXtreme adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsun abicim. Yemin ederim çok üzüldüm. Saygılarımla.
sağol atilla abi, zaten girişte sizinle tanışmıştık. oğlunuz motorumda olan stikerdan tanımıştı beni.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
Reklamlar
-
01 Haziran 2015, 17:46
Iyiki gitmemisim. En son oyle bi manzarayi askeri lise sinavina girerken yasamistim. seviyoruz seni badem biyikli ekrem amucaaa :D ankarayada bekleriz :D
-
02 Haziran 2015, 00:15
Heee! Benim motor dört kişilik jüriden Barkın Bayoğlu, Hintli yetkili abi bir de Ekrem abi'nin oyları ile "en karizmatik motor" seçildi. Gıskançlıklarından ne buraya ne feyse yazmamışlar. Arzederim
61'in şekli yeter
http://i.hizliresim.com/OqraRA.jpg
Abi sen sis taktırdım demiştin,Ufo oldu demiştin.Motorun o kadar dolu ki, sisler bile gözükmüyor.İzin ver de sis lambalarının görevini yapsın.Rüzgar korumaların altından senin bacakları aydınlatıyorlar sanırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:04 ----------
Heee! Benim motor dört kişilik jüriden Barkın Bayoğlu, Hintli yetkili abi bir de Ekrem abi'nin oyları ile "en karizmatik motor" seçildi. Gıskançlıklarından ne buraya ne feyse yazmamışlar. Arzederim
61'in şekli yeter
http://i.hizliresim.com/OqraRA.jpg
Heh şimdi oldu,sözlerimi geri alıyorum.Sisler günyüzüne çıkmış. Bu arada 61 i görmüşken,pazar oy verip akabinde Trabzona uzuyorum. 10 gün kebapp.
-
02 Haziran 2015, 01:31
Abi seninle tanışmak pulsarla ve genel olarak senden bilgi almak istiyordum
Fakat farkında olmadan tanışmışım sabah vapurla karsiya geçerken
Ne kadar çok uzuldum vapurda ve çardakta otururken taniyamadigima
-
13 Haziran 2015, 17:28
Abi videosuda burda
36. saniyedeki pulsar sizinkimi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler