Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

enduro touring tarzı motor önerileri

REKLAM ALANI

Motosikleti
    kanuni cross 150
    arkadaşlar merhaba enduro veya touring tarzı bir motor almak istiyorum. 8- 10 bin gibi bi bütçem var. daha önce iki sene süreyle yaklaşık 5000 km kadar 150 lik cross kullandım. daha bir uzun yola da gidebileceğim tarz bir motor istiyorum . aslında yamaha tenere 660'ı çok beğeniyorum ama hem fiyatı pahalı hem de hacim olarak beni zorlar diye düşünüyorum . benzer bir motor önerisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.. rüzgarla kalın....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ARçİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha crypton/Honda cbf150
    Bir önerim yok. Bende enduro konusunda dertliyim 400 cc şöyle güzel bir enduro yapsalarda binsek. Çinli olsada binmem

Motosikleti
    Mondial RX3
    Ben tercihimi Çinliden yana kullandım çünkü istediğiniz motor hacminde Mondial rx3i evo dan başka enduro yok şimdilik memnunum.

emc2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800
    Honda falcon nx 4 e bakın derim. yada yenilerden Mondial RX3, sadece enduro için ise crf 250L olabiir. düşük cc de touring tat vermez biraz daha güçlü kuvvetli bişey lazım. çok eskilere giderseniz bulabilirsiniz 8-10 liraya ama oda illallah dedirtmesin.

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Alıntı emc2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Honda falcon nx 4 e bakın derim. yada yenilerden Mondial RX3, sadece enduro için ise crf 250L olabiir. düşük cc de touring tat vermez biraz daha güçlü kuvvetli bişey lazım. çok eskilere giderseniz bulabilirsiniz 8-10 liraya ama oda illallah dedirtmesin.
    Halihazırda nx4 falcon var ama piyasada çok az. RX3 çok hoşuma giden bir motor ama o marka ve o servislerle halen sıkıntı çıkacağını düşünüyorum. Yağını filtresini değiştiriyorlar şimdilik, motorlar yeni. Sorunlar çıkmaya başlayınca servisler patlayacaktır. CRF250L iyidir.
    Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
    Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    12 civari F650 GS bulunabilir 2000 model civari...

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Alıntı Darkcity2000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    12 civari F650 GS bulunabilir 2000 model civari...
    Onun da o modeli kumar. Çok iyi bir ustaya çok iyi baktırmak gerek. Pahalı çünkü meretin tamiri, parçası falan. Ama temizi denk gelirse evladiyelik.
    Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
    Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...

Naked150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks-150-Naked
    crf 250 al hem cross hemde rahat bildiğim kadarıyla bi arastır istersen güzel motor uzun yol yapan çok
    Yaşamın Gizini Kendinin İzini Sürmek Güzel...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    mondial z-one 150
    honda transalp alcan.ne aıcan başka. o paralara en sağlam uzun yol motoru. temizi 12 falan ama zorlarsan 10 liraya bulunur. 8 liralıklar dert açabilir. araştır derim.600lükleri gazı açmadığın sürece fazlada yakmıyor diyorlar. 400.bin yapanını biliyorum.80-100 binde temiz bulunur.şuna bir bak istersen.http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...14440827/detay
    Pisman bunu beğendi.

Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Bahsettiginiz Transalp eski kasa karburatorlu olacak, abs olmayacak,.hem cok agir hem yuksek tuketimi olacak.

F650GS ise enjeksiyonlu olacak, hafif olacak, elcik isitma standart, abs standart olacak ve 100 km de 3.5 lt gibi ekonomik yakit olacak. fiyat performans olarak f650gs in yanina yaklasabilen motor yok, kafayi kiracan arayip tarayip temizini bulup koyacaksin evin onune.

atoprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly 350 ST
    Alıntı Darkcity2000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bahsettiginiz Transalp eski kasa karburatorlu olacak, abs olmayacak,.hem cok agir hem yuksek tuketimi olacak.

F650GS ise enjeksiyonlu olacak, hafif olacak, elcik isitma standart, abs standart olacak ve 100 km de 3.5 lt gibi ekonomik yakit olacak. fiyat performans olarak f650gs in yanina yaklasabilen motor yok, kafayi kiracan arayip tarayip temizini bulup koyacaksin evin onune.
    Merhaba,

GS 650 lerin hangi yıl üretimleri makbul dür ?
    Çift silindirlileri oldukça pahallı, tek silindirlilerinde oldukça uzun bir üretil yılı aralığı var...
    Hangi yılların GS 650 lerine odaklanmak lazım ?

Teşekkürler

Motosikleti
    HONDA NC 750X
    2002 di yanilmiyorsan tek buji ve ustu cift bujilidir. tek de cift de herkul gibi motorlardir vur daga tasa...Bakimi kolaydir parcasi anlayani boldur..

Motosikleti
    R125 >> MT25
    GS650 için titreşim konusunda çok şikayet okuyorum başı ağrıyan elleri uyuşan birçok kullanıcı var.

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    O çöpleri boşverin, mis gibi sıfır RX3 alın. Transalp'i alsan süper temiz bile olsa, benzin tüketiminden binemeyeceksin. GS alsan o paraya hurdalarını alırsın. Ayrıca 15 - 20 yıllık motorlara o paralar verilir mi ? Yazık.
    nazım19 bunu beğendi.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Yamaha xt660 lar var o paraya hem yüksek model
    Aslında transalp ta olur

Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Alıntı burakmetu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    GS650 için titreşim konusunda çok şikayet okuyorum başı ağrıyan elleri uyuşan birçok kullanıcı var.
    650 cc tek piston titresim tabiki olacak ama bas agarisi falan inanmayin 250 km araliksiz suruste eller ve ayaklarda karincalanma oluyor, bu tek silindir tenerede de boyle 690 ktm dede..
    Açacaksın gazı, vereceksin coşkuyu ...

mephamd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF1000 AfricaTwin
    Suzuki xf650, eski kasa xtz660 tenere
    F54 bunu beğendi.

emc2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800
    2014 model 3700 km de severek bindiğim pulsarımı sattım ve 2005 model 50000 kmde kız gibi bakılmış transalp xl650v aldım. kozmetikte ve mekanikte pulsardan hiç bir farkı yok. pulsarı 8000 e sattım transalpi 15500 e aldım. pulsar 2,7 ortalama yakarken TA 5,5 lt yakıyor. pulsar şehir içi kıvraklığı ve uzun yolda üzmeyen bir performans sunarken TA uzun yolda saltanat kayığı asfalt dışında hovercraft kışın trafikte cep sobası konforu sunuyor. kısacası diyeceğim o ki herşey beklenti ile alakalı. ben yeni motorcuydum ( hala da öyle) pulsarla bu hayata atılıp yönümü belirleyip acemiliğimi atıp, hayalime kavuştum. çok çok eski olmamak kaydıyla bakımlı olması şartıyla enduro touring candır. uzun yolda asfalt dışında kısacası her koşulda tat verir motosiklet kullanıyorum dedirtir. bunun içinde daha önceki mesajlarımda belirttiğim gibi eğer kısıtlı bir bütçede varsa 250 ve altı nispeten güçsüz motorlarla uzun yol düşünmemeli biraz daha cc ve konfor öyeleri yüksek modellere bakmalı kanımca. yoksa her motosikletle uzun yolda yaparsın asfalt dışına da çıkarsın. bu kendin için belirlediğin acı eşiği ile alakalı.

Motosikleti
    kanuni cross 150
    ya bende gördüm rx 3 'ü tipi falan çok güzel ama kullanımı nasıl sağlam mı mondial rx3 le ilgili daha fazla bilgi verirsen sevinirim..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    mondial z-one 150
    f 650 gs yi tavsiye eden arkadaş. 10 liralık f 650 de tek sorun gişelere geldiğinde titremekten cüzdanı bulamazsın.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)