Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Tek Teker Serhat&Emrah (YORUMSUZ)

REKLAM ALANI
    zx-10r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motosiklet,otomobil

---zx-10r Rulez---

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motosikleti
    motosiklet,otomobil
    selam arkadaşlar.ben ve hala oğlum serhat sizin hoşunuza gidebilecek bazı resimlerimizi bu sitede yayınlamak isteddik.inşallah beyenirsiniz.bu resimleri çekileli 3 gün falan oldu.çıkar çıkmaz sizinle paylaşmak istedik.çekimler biraz amatör olduu vee oo güün inanın izmitte müthiş bii rüzgaarr varrddıı çok ii olmaddıı ama idareee eder sizde kusura bakmayın sizin gibi moto seven arkadaşlara daha giüzel ve daha ii görüntüler sunmak isterdik.o da olacak inşallah.bu arada videoda eklicez inşallah en yakın zamandaa.buu arada bu görüntüleri burayakoymamda bana yardımcıı olan sinoooo abiimee,beniim hecckkkaarr arkadaşım bekire,resimleri çeken mehmet arkadaşıma ve bana resimlerde eşlik eden halaoğlum serhata en içten saygı ve sevgilerimii sunuyorruumm.sizlerrii vee onlarıı çook seviiyorrum hepiniz değerlis,iniz kendinizee çok ii bakınn
    ---zx-10r Rulez---

Motosikleti
    motosiklet,otomobil
    arjkadaşlaarr tekrar tekrr özür dilerim resimler büyük olduu dedimyaa daha ilk resim koyuyoruz ve acemilik çektik bidaha olmıcakk inşallaahh.bu arada diğer arkadaşata siteden niki tek serhat diye geçiiyooooo
    ---zx-10r Rulez---

Motosikleti
    motosiklet,otomobil
    arkadaşşalarr bişiyyii geçmemek istediim ateeşşş arkadaşımız bu resimlerrrii küçültecekk.onaa burdnn çookkkk çook teşşkkür edelim diyorum ve bir dakiikalık saygı duruşuna davet ediyoprum sizii.ateeş abbii allah razzıı olsuun senden. seni tek geçiyorum abiiciimmmmmm
    ---zx-10r Rulez---

invent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600RR 05
    çook teşekkür ediyoz

Bunları honda titan lamı yapıyonuz, helal valla, size rr versek neler yapcanız kimbilir

sino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Resimler cok güzel olmus cocuklar yaaaa...Ama okadar büyüklerki bekle bekleye mokum cikti yaaa En hosuma giden resimlerde ayaklarinizin biri tankin üstünde duran birde valentino rossinin yaptigi gibi ayagi arkaya atmaniz!!

SIMDIDE SIZIN IYILIGINIZ ICIN:
    Oglum siz varya hic kaza yapmadiniz degilmi???Muhakkak yapmadiniz!!
    Eldiven yok!!! Korumali Pantalon yok !!! Korumali cizme yok !!!

Bakin ilk isiniz kendinize ne yapip yapin korumali elbiseler,cizme ,eldiven alin yoksa daha yeni baslayan kariyeriniz hemen söner!!!
    Cok kabiliyetli genclersiniz sizden daha neler olur ama bu Allah vergisi nimeti sakin bosa harcamayin korumasiz olarak!!!

Bir sey olmaz demeyin sakin bana!!! Böyle bir sey duymak istemiyorum!!!
    Yabir kaza olurda sakat kalirsaniz ne olacak...Emniyeti alin gerisini Allaha birakin !!
    Tamammi????
    [img]http://www.smiley-channel.de/grafiken/smiley/fahrzeug/smiley-channel.de_fahrzeug064.gif[/img]

Racing Sinandan sevgiler,saygilar........

muRRat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR
    Bence RR a falan gerek yok.
    Tebrikler. KEndinizi iyi yetiştirmişsiniz. Ama fotoğrafları çeken arkadaşa da helal olsun.
    Bunları yapmayı becermek ne kadar süre aldı onu merak ettim. Bir iki yıldır mı deniyorsunuz yoksa 1-2 hafta mı?
    Resimleri bekleme olayına katılıyorum. Dialup bağlantısı olanın görebileceğini sanmıyorum. Ben 2Mbit bağlantı ile bile bekledim. Oha falan oldum
    DBTYSG

Helal Olsun! Tebrikler! =D> Benim Favorim 11. Fotoğraf :mtnet3

powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    Helal olsun size
    başarılarınızın devamı dileğimle
    ERASER WİLL COME BACK

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Serhat ve Emrah Helal olsun size güzel gösteri olmuş.
    Ama yinede tam kuşam şart en kısa zamanda eksik korumalarını tamamlayın bence.

JetAime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motorsiklet, Seyahat, Bilgisayar
    Güzel olmuş, teşekkürler paylaştığınız için..
    Benim icin zoru basarmak kolaydir, imkansiz ise biraz zaman alir!”

Sinan Atasoy

tek serhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    su an yok
    sagolun arkadaslar aslinda ben kendimi görünce hosuma gitti,gercekten resimler güzel cekilmis sinan abi elbisemiz yok sadece kask ve montumuz var elbiseleri yavas yavas alcaz..

Bunları yapmayı becermek ne kadar süre aldı onu merak ettim. Bir iki yıldır mı deniyorsunuz yoksa 1-2 hafta mı?
    murat kardes inanki yaptigimiz hareketler mesela koltugun üstüne cikip teker yapmak en fazla 15 dk mi aldi biz zaten bu hareketlerin hepsini yapiyoruz,sizin görmenizi istedik video da en yakin zamanda geliyor

Bunları honda titan lamı yapıyonuz, helal valla, size rr versek neler yapcanız kimbilir
    evet bunlari 125 lik titan ve 125 lik YBR ile yapiyoruz motorlarda hic bir modifiye yok bizim kendimize güvenimiz tam büyük makine olsun onlada yapariz RR veya ZX-6 hic farketmez emrah arkadasim ile birlikte biz bu isin üstesinden geliriz i:

HERKESE SELAM TEKERE DEVAM
    motorsikleti seveni bende severim herkese selam tek tekere devam

Peril - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    maşallah,helal olsun :
    devam edin be kim tutar sizi

fenomen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    valla ne diyim bilmem ki harbiden güzel olmuş şovunuz i: yalnız diğer arkadaşlara katılıyorum koruma olayına dikkat edin..bi de bana kısaca anlatıverin ben de deniyim benim YBR125'le..kalın sağlıcakla..videoyu bekliyoruz :
    [FONT="Arial Black"][I]you can exist how you dream your soul..[/I][/FONT]

Motosikleti
    motosiklet,otomobil
    ewet arkaşalr buu hareketleri 125 c lik 11 hp gücünde hondea titan ve ybr ile yapıyoruz.oo koltuğun üzerinde tek ayak,ayakata yan ayak solda olanları yapmamız inanın serhatın dediğigi gibii 15 dkk mızı aldı diğerleri artık çok normal gelioo bize.bunları bişiler ifade etmek için söylemiyoruz biz.sadsece sizinle paylaşmak istedik.kimseye meydanokumuyoruz.biz kenimize güveniyoruz.rcinlede denedik biz bu hreketlerii inanın 1 gün verin bize racinlede herşeyii yaparız.şimdii tek teker dönmeye çlışıyoz işallah oo daa olacaakkkk.kendinize çok ii bakınnn.koruma kullanma işine gelince pantolonların içinde teksttil koruma vardıı ama tabikiiii kailetili olmasıı şart onlarda olcakk inşallaahh.bellik ve montumuz varrdıı zateenn.bu arada inanın tek tekerde ben 4 kere diüştüm ama ilk zamnalrdıı hem oo zmanlar 1. viteste yaptığıım için bisiklet gibii motor altımdan çıktıı vee ben normal kaldım ayakta.şimdii yok allaha şükür 2.vites kaldırıyoz ve 3 e atıyoz.iraz vites atarken tepiyoo oo kadarr.ama aliştık düz gidiyomuşuz gibiimizieee geliyo inanın bzen havada 2-3 giderken sıkıldığımız oluyoo çook uzun gittiğimiz için.izmite yarışlara gelirseniz tanışırız ve o zaman güzel şeyler yaparız sizin için her şeeyy sizzler içinnn sağğolun iltifatlar içinnn
    ---zx-10r Rulez---

Motosikleti
    motorsiklet,borsa
    hım,güzel resimler,tebrik ederim,tabi yapmak cesaret ister

arkadşlar sizi tekirdaga davet ediyorum : bizde 3 arkadaşız bizde sizin gibi tek tekerciydik ama emniyet amirine yakalanınca akıllandık şehir dışında yapıyoruz aartık ama biz sırf küçük hayranlarımız istedi diye şehir içinde yaptık neyse kendinize iyi bakın :

Motosikleti
    su an yok
    tesekkur ederız arkadaslar suatgun ınsallah yolumuz duserse gelırız o taraflara bız ızmıtın kullar kasabasında oturuyoruz adı ustunde kasaba bızım polıs problemımız yok allaha sukur ama ızmıt carsısındada hayran kıtlemız yok degıl ne zaman gıtsek carsı karısıyo hatta polısler bıle bızden ama tabıkı yayalara ve arabalara dıkat edıyoruz ve bu hareketlerı tecrubesı olmayanların yapmamasını ıstıyoruz sız hangı motorlarla ve ne kadar gıdebılıyorsunuz bızde hareket bol ve cesıtlıdır suatgun bana ozelden msn nı varsa yollarsan sevınırım neyse kendınıze ıı bakın fazla havada kalmayın motorunuz kıtlenmesın

Motosikleti
    su an yok
    ates abımıze resımlerden dolayı teskkur ederız

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler