Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motor Tavsiyesi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    pulsar ns200
    Herkese merhaba. Ben istanbulda ikamet eden bir öğrenciyim. Ehliyetimi bu hafta alıyorum. Aklımda superlight200 modeli var. Sıfır motora param yetmiyor. Eklipmanlara para ayırdım. 4 ile 5 bin liralık motorlara bakıyorum. bu yüzden 2. el alacağım. Alırken nelere dikkat etmeliyim? Sizce motor seçimim doğru mu? Şimdiden teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MotoGlock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF-R25 2015'
    az daha koy ybr al
    Tvs cbf ve ybr lerle dolar burası bence (olması gerektiği gibi )

Daha önce chopper kullandın mı hiç ?

Motosikleti
    pulsar ns200
    Hayır kullanmadım ilk motosikletim olacak. Boyum 1.90 olduğu için cruiser tip motor bakıyorum. Yanlış mı düşünüyorum?

giritli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kuba strike 150,honda cbf 150
    Alıntı mkolia adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayır kullanmadım ilk motosikletim olacak. Boyum 1.90 olduğu için cruiser tip motor bakıyorum. Yanlış mı düşünüyorum?
    eğer boyun 1.90 ise superlight sana ufak gelir zaten küçük bi motor yakından görmeni tavsiye ederim resimlerdeki gibi değil.

asde06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    mondial 150 mcx olabilir ş.içi kullanacaksan...

Enes Bakır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX 750F
    arkadaşım geçen gün 0 süperlihgt aldı , daha önceden tecrüben yoksa bence superlıhgt yanlış bir seçim olur kullanması kolay bir motosiklet değil ( BENCE )

Motosikleti
    MONDİAL MR 150 VULTURE :))
    mondial mr 150 vulture benim motorum yaklaşık 3 aydır falan kullanıyorum yağını benzinini koy tık demez katır gibi yokuşu çeker havalıda bir görünümü var ben bunu kolay kolay bırakmam bende 2. el aldım 6000 km de şimdi 30 bine kadar kullanmayı düşünüyorum

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    MCX 150, Vulture gibi motorlar çok küçük kalır, SL200 nazaran büyüktür. Cruiser gibi görünse de aslında commuter gibi kullanımı rahat ve hafif bir motor.

YBR/CBF/TVS üçlüsü iyidir, YBR küçük kalır, TVS çok titrer, CBF iyidir.

Yine de bu gün motor alacak olsam, CBF almazdım.

Enes kardeşim, aslında SL200 kullanması çok kolay bir motor. Cruiser tarzı motorların en kolayıdır diyebilirim. Regal raptorun enva i çeşidini kullandım, hele o daytona yok mu, ölümdü döndürmek ölüm.
    Enes Bakır bunu beğendi.

Enes Bakır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX 750F
    Alıntı efendy06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    MCX 150, Vulture gibi motorlar çok küçük kalır, SL200 nazaran büyüktür. Cruiser gibi görünse de aslında commuter gibi kullanımı rahat ve hafif bir motor.

YBR/CBF/TVS üçlüsü iyidir, YBR küçük kalır, TVS çok titrer, CBF iyidir.

Yine de bu gün motor alacak olsam, CBF almazdım.

Enes kardeşim, aslında SL200 kullanması çok kolay bir motor. Cruiser tarzı motorların en kolayıdır diyebilirim. Regal raptorun enva i çeşidini kullandım, hele o daytona yok mu, ölümdü döndürmek ölüm.
    Abi valla bana sl 200 kullanması zor geldi , ama ilk defa chopper tarzı motor kullandığım için olabilir d,ğer tarzlar dahada zordur belki
    Eğer bir gün 4 teker istersem, bi motor daha alırım.

Motosikleti
    pulsar ns200
    Cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Rtr150 ile superlight200 ü bayide bakıp karar vereceğim. Fakat dediğim gibi ancak 2. el alabiliyorum. İstanbul'da bulduğum motoru nereye gösterebilirim pek bir bilgim yok bu konuda?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)