Daha cok benzin yakip daha iyi hayatta kalmayi saglayan Yamaha ve Kawasaki sadece bizde degil dunya genelinde de digerlerine oranla favoridir. Bu iki markanin son 3 yilda yaptigi ataklar da cabasi (bizi saymiyorum dunya geneli oyle. yoksa bizdeki kawasakinin atagi sadece bizim kicimiza.)
Diye yazdim tabi simdi ama bu basliktan kavga cikar soliyim :p
suzuki abi suzukiiiiiii
kawa problemli demiş biri
hangi modelinde kronik problem var biri soylesin de bilelim
Kawasaki ağır sanayi olduğu için işçilik ve kalite olarak farkını koyuyor.
kawasaki ülkemizde daha ulaşılmaz bi konumda ve tüm motorları hırçın ben burdayım diyen ateş gibi makineler.parça sıkıntısı servis ağı sorunu bizim ülkemize özgüdür diye düsünüyorum.yamaha diyorum kenara çekiliyorum gerek tasarım gerek performans gerek fiyat konusunda en başarılısı bence.
Kawasaki hemşerilerini her fırsatta tokat manyağı yapmaktan hiç çekinmez En son üçüne birden fena saydırdı. Bknz H2
Kawa her türlü kullanıcı dostu olmasının yanısıra herzaman en hızlısı olmuştur.
suzuki dışındadiğer 3 markayada sahip oldum ve bende oyumu kawasakiden yana kullanıyorum.
Neden mi 4 japona da bakın aynı segmentte kawa her zaman bir adım öndedir.gidiş duruş performans kalite vs... 1. Kawasaki
2. olarak honda diyebiliriz.Yamaha da fena değil ama honda seçenek bakımından fiyat bakımından ekonomi dersek kısacası honda diyelim.Ayrıca da en bol seçenek bu arkadaşta.
3.yamaha teknolojık çipli gaz kolları acayip makınalar İtalyanlara çizim yaptırmalar falan.Hondayla kafa kafayalar ama ekonomı işin içine girince honda bir tık önde diyebilirim ama yamaha nında hakkını yemeyelim ve ss sınıfında r125,r25,r6,r1 ss lerın kralı olarak görüyorum.
Suzukiyi sürmedim bilmiyorum.ama oda fena değil.
Kendi fikrim olarak Yamaha > Kawasaki > Honda > Suziki
Bir markanın çok tutulması onun kaliteli ürün olduğu anlamına gelmez, (bkz : Honda), veya pahalı olup erişilmeyen bir ürüne "çok kaliteli o yüzden pahalıdır" yorumu yapılamaz. Honda markasında hissettiğim "ne olsa satıyor, yasla gitsin" mantığı ve ürünlerinde hiç bir yenilemeye gitmediği halde yıllardır zamlanarak sattığı "orta sınıf" motosikletleri yüzünden nefret eder oldum.
Hangi tip model dediginize gore degisir ama bence racingte kawasaki yamaha honda suzuki dir bana göre
Yamaha ile başladım nasipse sırada 09 almak var :D Ama Kawasaki Vulcan S çok güzel. Honda Msx 125 Suzuki Vanvan :D bence tarz olarak sonra da parça kalitesi olarak kıyaslamak gerek.
Ama mesela Yamaha'nın bir ayıbını keşfettim 125 cc ile 1000 cc motora aynı sinyali koymamalı mesela. Al ybr sinyalini r25 e tak. al 07 ye tak :D
şimdi Casio desem acaba kızar mısınız yavv...
Valla diyimmi?? Noolur.. Canım çekti.
Heralde Yamahadır..
sport makıneyse kesınlıkle suzuki
hem sport hem sport hem turıng hem .... diyorsanız kawasakı . Vn 800 ile m 800 sport cruıser oldugu için zorlanıyorum ama diğerlerinin eline vermekten cekınmem
sonra yamaha sonra honda
Ama kawa çok agrasıf makıne zx ler oooov vn 800 povvvvv
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)