Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Allah aşkına bir Kask ve Mont tavsiyesi verin çıldırıcam.

REKLAM ALANI
    obarey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Honda CBR 250R (10k), 2015 Yamaha R25
    r 25 alıp kaska 600 tl ayırmak olmamış...
    emc2 ve dentcan bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Morphin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR650F
    Alıntı telike adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne alaka, cidden anlamadım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:33 ----------

Alıntı obarey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    r 25 alıp kaska 600 tl ayırmak olmamış...
    Gönül isterdi bir Arai almak ama elimden gelenin şimdilik en iyisi bu hocam.
    600 liralık kasklar sanki tenekedenmi yapılıyor?

dentcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 899 Panigale
    10 km hızla giderken arabanın yandan hafif çarpması sonuç 1 sene yoğun bakımda kalan adam biliyorum. düşerken kimse kafasına hakim olamaz. düşme düşmedir. tansiyonun düşer kafanı boyunun mesafesinden aşşağı düşürür ve beyin kanaması geçirebilirsin. mesafe yada hız önemli değildir. Hatta düşük hız ile arabaya yada kaldırıma kafa atabiliriz. lütfen arkadaşlar kaskın içinde kafanız ve darbeyle basınçtan kan dolaşımı duran beyninizi taşıyorsunuz... motora para bulan kaska nasıl bulamaz anlaşılır bir şey değil. Sevdiklerinle git kask almaya bak neler olacak...

RAMİREZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM duke 125-- BMW F650 CS
    Ses almayan kask olmaz. Az ses alan kask olur. Uzun yolda kesinlikle kulaklık takmanız gerekir. Kaskta sesten ziyade rüzgar alıp almaması daha önemlidir. Çünkü rüzgar girerse seste kendiliğinden olur. Bütçeni en çok zorlayacak kaskı al. Çok fazla uğraşma. Sonu yok çünkü. Tam kapalı, fiber temelli ve görece açık renk tavsiyemdir.

Mont konusundada; 400 tl ye 5 sene giyilmiş mont "kesinlikle" alınmaz. Bütçene uygun cordura malzemeli tekstil montlar seni şehiriçinde rahat ettirir. Tekstil konusunda ön yargılı olma. Tabiki bir deri kadar dayanıklı ve uzun ömürlü olmaz ama 1000 tl den ucuza alacağın deri montlar da çok sağlam olmayacak. En azından dikişleri sıkıntı yaratabilir.

Mümkünse netten alma. Git mağazadan deneyerek, giyerek al. Tecrübeyle sabittir. Sonradan sıkıntı yaşarsan muhattab bulamayacağın için kafayı yiyorsun.

Platikus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Tiger
    Sanırım istediğin fiyat aralıklarında şu sitelerden bakabilirsin. http://www.motovento.com/ ve http://www.kaskcim.com

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Ekipmanların koruyucu özelliğiyle birlikte, motorunuza olan renk uyumuna da önem veriyorsunuz sanırım.
    Benden size tavsiye sade ve tek renk olan ekipmanlara yönelin.

Örneğin ; Montunuz siyah, kaskınız Beyaz olsun.

Motorunuzun rengi ne olursun bu renkler uyum sağlayacaktir.
    Morphin bunu beğendi.

CxAnKACx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM Duke 200 (2014)
    Hocam kullanmadim ama motovento da ICON AIRMADA kask var. Her butceye gore de var ilginc bir sekilde. Altin elbiseli adamin zebra gibi bi kaski var o da Airmada (1000tl civari), duz siyah rengi var o da Airmada (600 civari).
    Bir de mont olarak bir magzaya gidin dolasin size fikir versinler.

e_trkuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    arkadaşlar bende HJC Rpha 10 almayı düşünütorum. 1000 tl civaarı bütçem var. Bu kask hakkında bilgisi, tecrübesi olan varmı?

http://www.motovento.com/?p=product&gl=motovento&cl=fullface&i=1446&c=556

Motosikleti
    CBR650F
    Alıntı dentcan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    10 km hızla giderken arabanın yandan hafif çarpması sonuç 1 sene yoğun bakımda kalan adam biliyorum. düşerken kimse kafasına hakim olamaz. düşme düşmedir. tansiyonun düşer kafanı boyunun mesafesinden aşşağı düşürür ve beyin kanaması geçirebilirsin. mesafe yada hız önemli değildir. Hatta düşük hız ile arabaya yada kaldırıma kafa atabiliriz. lütfen arkadaşlar kaskın içinde kafanız ve darbeyle basınçtan kan dolaşımı duran beyninizi taşıyorsunuz... motora para bulan kaska nasıl bulamaz anlaşılır bir şey değil. Sevdiklerinle git kask almaya bak neler olacak...
    Hocam mont 1 yıl giyilmiş. 4 yıl askıda beklemiş. Yakın bir tanıdığıma ait. Resimlerini başka bir konuda paylaşmıştım. Hasarı yok. Tek sıkıntısı kırmızı siyah olması.

Kask konusuna gelirsek 600 tl az paramı kask için? Millete gidip ls2 öneriyorsunuz gelip burada orta-üst sınıf arası kask arayışıma niye takıldınız onu çözemedim.

hakanens - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CB125E
    4RIDERS duplin ceket. Çok güzel çok rahat.Ben kullanıyorum

Motosikleti
    CBR650F
    Alıntı RAMİREZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ses almayan kask olmaz. Az ses alan kask olur. Uzun yolda kesinlikle kulaklık takmanız gerekir. Kaskta sesten ziyade rüzgar alıp almaması daha önemlidir. Çünkü rüzgar girerse seste kendiliğinden olur. Bütçeni en çok zorlayacak kaskı al. Çok fazla uğraşma. Sonu yok çünkü. Tam kapalı, fiber temelli ve görece açık renk tavsiyemdir.

Mont konusundada; 400 tl ye 5 sene giyilmiş mont "kesinlikle" alınmaz. Bütçene uygun cordura malzemeli tekstil montlar seni şehiriçinde rahat ettirir. Tekstil konusunda ön yargılı olma. Tabiki bir deri kadar dayanıklı ve uzun ömürlü olmaz ama 1000 tl den ucuza alacağın deri montlar da çok sağlam olmayacak. En azından dikişleri sıkıntı yaratabilir.

Mümkünse netten alma. Git mağazadan deneyerek, giyerek al. Tecrübeyle sabittir. Sonradan sıkıntı yaşarsan muhattab bulamayacağın için kafayı yiyorsun.
    Ses almayan istemiyorum zaten hocam illaki ses alacak yoksa trafikte tehlikeyi sezemeyiz. Benim için önemli olan yüksek hızlara çıktığımda rüzgardan kaynaklanan uğultu, hışırtı vb seslerin olmaması.

Alıntı CxAnKACx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam kullanmadim ama motovento da ICON AIRMADA kask var. Her butceye gore de var ilginc bir sekilde. Altin elbiseli adamin zebra gibi bi kaski var o da Airmada (1000tl civari), duz siyah rengi var o da Airmada (600 civari).
    Bir de mont olarak bir magzaya gidin dolasin size fikir versinler.
    Valla hocam site çok amatörce. Ve bana hiç güven vermedi nedense.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)