Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

İtalyan arkadaş sonunda ülkemize teşrif etti

REKLAM ALANI

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    Alıntı Reşit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kuru ağırlık 185kg. Benzini yağ, ıvır zıvır 205-210 kg.
    Kuru ağırlığı benim 600'lükten fazla lan...İnazuma'nın ''Sumo Stayla'' tacını elden aldı desene....
    The Power of The Dreams.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Herşey iyi güzel de ağırlık çok fazla, o gösterge de olmamış. Bunun dışında motor güzel duruyor. Hindistan incelemerini bir çok yerde okudum motor sınıfına layık olabilecek bir motor ancak bizde tutar mı...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    az daha kredi ceker cillop gibi mt 07 alırım daha iyi
    efendy06 bunu beğendi.

BerKToprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HİLTİ
    Alternatifleri Varken bu fiyatlara piyasada tutunması zor gibi gözükmekte.

Bugraaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14'Honda CBR250R Repsol - Triumph Daytona 675 Red
    Türkiyede zor tutar gibi, kilo olmamiş... Cıkıs fiyatıda fazla

Oldjack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz6 Fazer
    test sürüşü falan olsada bir baksak makinaya. Bu fiyata kimse almaz bunu.

Naked150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks-150-Naked
    RKS 150 TİTANİC AYNISININ 150 SS i :D

mücahit1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Null
    Alıntı emrb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benelli Tnt 250 mağazalara gelmiş ama çok sert gelmiş 14.300 TL.Adamlardaki özgüvene bak hele.O paralara değer mi değmez mi tartışılır ama şekli şemali çok hoşuma gitti.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...14819682/detay
    2015 satış rakamı 35 (otuzbeş) adet satar firmayi kapatır tesisatçı açarlar onun yerine hyosung racing kasa motor çıkarıyo 14 liraya canavar gibi apaciler 14 vermiyo çok diye benelli diye asli astari olmayan italyan diye gezip Çinde yapılan motor bu memlekette TUTMAZ

Motosikleti
    honda cbf600-pcx125
    tnt 250 ve tnt 25 olarak iki ayri model yapmislar tnt 25 henuz test asamasindaymis sanirim. inazuma f le kiyaslayanlar tnt25 ile kiyaslasin onunda fiyati 3.115 € simdilik tnt250 37 bg motor ile 250 cc sinifinda ust noktalarda bence kalitesini kanitlayabilirse bu fiyatlara satabilecegini dusunuyorum.

essegesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco New Grand Dink 250--Honda CB 900F Hornet
    Yorumlara bakıyorum da,herkes motordan çok iyi anlıyormuş gibi ahkam kesiyor. Önce bir Benelli'nin tarihini araştırın bakalım. Ondan sonra konuşun.Bazı arkadaşlar Benelli'yi Megelli ile karıştırıyor galiba. Bunun yanı sıra sizin beğendiğiniz,mesela Honda'nın 250 cc.ye kadar hacimli bütün motorları Çin'de yapılıyor. Çin'de yapılan her motor kalitesizdir diye bir şey yok. Benelli çok eski bir marka.Ama uzun yıllar ülkemize gelmeyince,bilinmeyen motorlar kategorisine girdi. Bence yargısız infaz yapıyorsunuz. Kanımca bu motor bir çoğumuzu utandıracak kalitede.
    bektanist bunu beğendi.

BlackGhost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba SL200 - Honda BlackWidow 2001 (Chaos MC)
    makineyi servisde görmüştüm,çok diri ve 600lük bir makineymiş gibi duruyor.çalışması filan beni mest etti.
    Alçak bir makine biraz doğrudur ama konforlu bir motor ancak 250lik bir makineye göre fiyatı çok fazla yani bu markanın cazip olabilmesi için rakiplerine göre çok agresif bir fiyatla piyasaya girmesi lazımdı.10bin düz rakam olsa peynir ekmek gibi satılırdı ülkemizde ama sanıyorum kurların dalgalı oluşunun vede sezonun tam ortasında gelişinin etkisi var.
    bektanist bunu beğendi.

essegesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco New Grand Dink 250--Honda CB 900F Hornet
    Pardon ama 10 bin düz rakama,alelade çinliler hariç böyle kaliteli bir makina varsa ben alayım hemen. 250 lik sym,kymco scooterler bile 13-14 bin aralığında fiyatlara satılıyor. 10 bin liraya 125 lik yamaha alabilirsiniz belki. Bu rada Benelli'nin savunucusu değilim. Sadece olaya objektif yaklaşmaya çalışıyorum.

ama tnt titanium çok güzel 4 silindir naked ama 27.5

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Alıntı essegesse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yorumlara bakıyorum da,herkes motordan çok iyi anlıyormuş gibi ahkam kesiyor. Önce bir Benelli'nin tarihini araştırın bakalım. Ondan sonra konuşun.Bazı arkadaşlar Benelli'yi Megelli ile karıştırıyor galiba. Bunun yanı sıra sizin beğendiğiniz,mesela Honda'nın 250 cc.ye kadar hacimli bütün motorları Çin'de yapılıyor. Çin'de yapılan her motor kalitesizdir diye bir şey yok. Benelli çok eski bir marka.Ama uzun yıllar ülkemize gelmeyince,bilinmeyen motorlar kategorisine girdi. Bence yargısız infaz yapıyorsunuz. Kanımca bu motor bir çoğumuzu utandıracak kalitede.
    Aslolan üretim yeri değildir. Kaç tane japon motosikleti japonyada üretiliyor ki? KTM Hindistanda üretilmiyor mu? Hindistanın özgün motorlu taşıt markası Tata değil mi. Çinden ne farkı var Hindistanın. Ancak KTM kaliteli işte. Benelli de kalitelidir diye düşünüyorum. Zira İtalyanlar stillerinden ve kalitelerinden ödün vermezler üretim anlamında. Ancak söz konusu ülkeye yeni/yeniden giren bir marka olunca, servisler nasıl, garanti ne alemde, ikinci el piyasası oluşur mu gibi soruların cevabı da önem arz ediyor.
    Sen istersen Ferrari fabrikasında üret motoru, servis kim birader? Kuba/Rks firmasının bisikletçiden bozma tamircileri. Bu servislerle yeterince muhattap olduk, garanti konusu belki, ama Ankara'da oturup ta Işıl motorsun servisinin durumunu bilmeyen yoktur diye tahmin ediyorum. 250 cc'den 37 hp güç üreten enjeksiyonlu motorum olsa, gidip Işıl motors'a elletmem. Mecburen dışarda kendini kanıtlamış ustalara yaptırırm bakımlarını falan, eh, o zamanda ilk arıza çıktığında garanti dışı kalır. Yahu Işıl dedğiniz bildiğimiz karbüratörlü 250 cc sıralı çift silindir regal konusunda bile başarılı değil servis anlamında. Dahası var mı?
    bektanist, Ertugyigit ve yüksel66 bunu beğendiler.
    Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
    Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...

bektanist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mz 301 2002- Mondial RX3i Evo 2015
    Alıntı efendy06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aslolan üretim yeri değildir. Kaç tane japon motosikleti japonyada üretiliyor ki? KTM Hindistanda üretilmiyor mu? Hindistanın özgün motorlu taşıt markası Tata değil mi. Çinden ne farkı var Hindistanın. Ancak KTM kaliteli işte. Benelli de kalitelidir diye düşünüyorum. Zira İtalyanlar stillerinden ve kalitelerinden ödün vermezler üretim anlamında. Ancak söz konusu ülkeye yeni/yeniden giren bir marka olunca, servisler nasıl, garanti ne alemde, ikinci el piyasası oluşur mu gibi soruların cevabı da önem arz ediyor.
    Sen istersen Ferrari fabrikasında üret motoru, servis kim birader? Kuba/Rks firmasının bisikletçiden bozma tamircileri. Bu servislerle yeterince muhattap olduk, garanti konusu belki, ama Ankara'da oturup ta Işıl motorsun servisinin durumunu bilmeyen yoktur diye tahmin ediyorum. 250 cc'den 37 hp güç üreten enjeksiyonlu motorum olsa, gidip Işıl motors'a elletmem. Mecburen dışarda kendini kanıtlamış ustalara yaptırırm bakımlarını falan, eh, o zamanda ilk arıza çıktığında garanti dışı kalır. Yahu Işıl dedğiniz bildiğimiz karbüratörlü 250 cc sıralı çift silindir regal konusunda bile başarılı değil servis anlamında. Dahası var mı?
    çok güzel açıklamışsın servis konusu biraz muamma
    körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır

GB79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750X
    Bu fiyata satıldığına göre sınıfının en iyisi iddiasına sahip olması lazım. Duke ve Inazuma varken kim alır bu riski bilmiyorum.

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Alıntı GB79 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu fiyata satıldığına göre sınıfının en iyisi iddiasına sahip olması lazım. Duke ve Inazuma varken kim alır bu riski bilmiyorum.
    Sınıfının en iyi iddiasına sahip değil mi zaten? Kağıt üstündeki verilere göre, duke ile kıyaslamak hem duke'a hem tnt'ye haksızlık. İnazuma ile kıyaslanabilir ancak ondan da ziyadesiyle güçlü, üstelik herkesin hemfikir olacağı görüntü konusunda inazuma ile yolları çok farklı. Gerçekten naked görüntüsüne sahip tnt, inazuma gibi commuter/naked arasına sıkışmamış. Biraz piyasa yapıp, insanların gözünde bir marka imajı oluştursalardı muhtemelen baya satardı. Ancak, bunları yapmadan, insanlar hakkında bu kadar çok ? olan bir markaya böyle bir para bağlar mı, orası muamma. Ne kadar tam olarak naked izlenimi vermese de, inazumayı alırsın, binersin, biliyoruz ki sorun çıkartmayacak, çıkartırsa servis hemen halledecek, yarın satman gerektiğinde minimum kayıp ile satabileceksin. Duke için, bajaj için bile geçerli bu kriterler, ama tnt, diyelimki aldık, çok kaliteli çıktı, hiç sorun yaşamadık, bindik, 20 bin km yaptık, sonra 650 liğe geçmeye karar verdik. Nereden bulacağız elimizdekini satın alacak babayiğiti sorusu var. 14 bine alıp 8 bine zoraki satmak riski var neticede.

Velhasıl, Ferrarinin hemşerisi olmak, güçlü ve şekil ve hatta kaliteli motor yapmak yetmez. Marka imajı, servis kalitesi, yedek parça temini, ikinci el piyasası (hiçbirimiz kendimize kardeş almıyoruz, eninde sonunda satılması gerekecek), işletme giderleri gibi bir çok konuda da başarılı olması lazım ki o fiyatın hakkını verebilsin.

RKS/KUBA/REGAL RAPTOR servisleri ile anlaşmak buna çare olmaz.
    Daha önce de aynı şeyleri Mondial RX3 için söylemiştim. Mondial servisleri eleyecek deniyordu, şu an hak mahrumiyeti var, motorlar yeni, duyulmadı, biraz daha kullanılsın, km'ler artsın seyredin ondan sonra. Bu güne kadar gördüğüm en dandik tamirci yetkili mondial servisi. Lastiğimdeki patlağı bile tamir ettirmem ona, ama birileri enjeksiyonlu mondialini tamir ettirmek zorunda kalıyor. Adam bakımda öyle marka yağlar koyuyormuş ki, aklınız durur. Arkadaşın bir zamanlar kullandığı GV650'ye bildiğimiz 2 zamanlı yağ koymuş, arkadaş tesadüfen görüyor. Yakın diye oraya gidiyormuş, sonradan gitmedi ama iş işten geçmişti.

bektanist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mz 301 2002- Mondial RX3i Evo 2015
    Forumdan bir arkadaş aldı. şimdi onun yorumlarını beklemek lazım ona göre daha net şekillenir bence düşünceler.
    tabi işin kullanırken yaptığı yorumları sattığındada değişmemesini umarım bekleyip görücez

ryangt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    üretim yeri çin. keewayin çindeki fabrikasında üretiliyor

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Alıntı ryangt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    üretim yeri çin. keewayin çindeki fabrikasında üretiliyor
    Fark eder mi? İnazuma nerede üretiliyor sanıyorsunuz? Ya da CBR250. Hocam işçilik ucuz olduğu için korkarım yakında çocukları bile çinde üretmeye başlayacaklar.
    The-Rock bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)