Bayan için motosiklet önerisi (ACİL)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ilk defa ekipman aldım demişsiniz. 1.5 sene vespa kullanmışsınız. ekipmansız mı işe gidip geliyordunuz ?
-
Permatiq59 adlı üyeden alıntı
ilk defa ekipman aldım demişsiniz. 1.5 sene vespa kullanmışsınız. ekipmansız mı işe gidip geliyordunuz ?
Sadece uyduruk bir kask takiyordum. ( yanlis oldugunu biliyorum) Hic internette arastirma falan yapmiyordum yeni yeni yapmaya basladim cunku ilk zamanlar ulasim araci olarak kullansamda motoru, artik bir tutkuya donustu. bu ekipmanlarida bir arkadasimla beraber sectik.
-
ikinci el suzuki ınazuma almanı tavsiye ediyorum
-
güle güle, kazasız belasız kullanın. Madem ki artık tutkuya dönüşüyor diyorsunuz. imkanınız dahilinde japon modellere yönelmenizi öneririm. olmadı kore. hiç olmadı hint
-
Bütçede sıkıntı yoksa bu kadar güzel ekipmana uysal bir 2013 cbr 250 beyazlardan çok güzel gider.Kazasız belasız sürüşler.
-
Moralinizi bozmak istemem ama aldığınız bu kask da uyduruk. Full face kapalı kaskların haricindeki kaskların hiçbirisi güvenli değildir.
Motosiklet olarak japon modellerine bakmanızı öneririm. Honda, Yamaha, Kawasaki, Suzuki
-
bu kaskı alın onun yerine:
http://www.anesmotorshop.com/asp/product/1357/SHARK-VANCORE-BLANK-MAT
-
-
ekipmanlar güzel, sadece bot motosiklet botu olmadığı için güvenli sayılmaz.
başlangıç olarak kuba superlight 200 öneririm. kullanması kolay ve sorunsuz bir motosikler. ayrıca dış görünüşüde güzel
-
haojue tr 150 chopper.
www.haojue.com.tr
tr 150 modeli td değil.
-
ekipmanlar güzel ama o aldığınız eldiven olmamış. eldiven çok önemlidir dainese deri eldiven almalıydınız. motor olarakta vitesliye hiç lüzum yok. yamaha Delight öneririm
-
Öncelikle geçmiş olsun eski motosikletiniz için.eldivenin aynısı kullanıyorum gayet memnunum.kaskı tam kapalı alsanız çok daha iyi olur.dizlik dediğiniz şeyde rüzgardan koruma amaçlı bişe.dizlik almanızıda tavsiye ederim.
-
Moderatör
-
bıktık da.. sonra nıye ön yargılı yaklaşıyorsunuz yardım etmiyorsunuz diyorlar.
-
Adam pembe eldivene kadar düşünmüş, uğraşmış, resim ekleyip konu açmış.. Azim etmiş resmen..
-
Tebrikler sayin Baaggyyann
-
Mitoqondri adlı üyeden alıntı
Adam pembe eldivene kadar düşünmüş, uğraşmış, resim ekleyip konu açmış.. Azim etmiş resmen..
Hocam kuba sl 150 ve sl 200 arasında ne gibi farklar var ? sadece cc mi ?
-
Ooo süper.. Motosikletli bayan sürücü. Ben demiştim kadınlar otomobil, otobüsten sonra motosikletlere de el atacaklar diye
-
Hangover adlı üyeden alıntı
Hocam kuba sl 150 ve sl 200 arasında ne gibi farklar var ? sadece cc mi ?
Bende yeni kullanmaya başladım asladında tam net bir bilgi sahibi değilim.. Kasa olarak aynı, 50 cc büyük, titreşim 200'de daha azmış, bir parça varmış 200 cc'de titreşim daha az oluyormuş.. Sen yinede uzun süre sürmüş tecrübeli kullanıcılarına sayfasına yazarak sor derim hocam..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)