Yaklaşık o bütçelerde bende cruiser aradım aylarca her forumu didik didk ettim kullananların yorumlarını aldım. superlight 200 den regal raptora ordan hyosunga çıkardığım sonuç şu o fiyatlara sizi üzmeyecek cruiser yok. bana kalırsa farklı bir tarzda vitesli motorla başlangıcı yapın ileride bütçeniz dahada artarsa öyle geçiş yapın. Ben gittim pulsar aldım şimdilik memnunum ama illede cruiser olacak deseydim superlight 200 alırdım ( çok para bağlamamak adına ) gerçi onlarda çok gereksiz pahalandı regali söylemiyorum bile 10 binleri geçti sıfırları okadar para verilirmi bilemiyorum
Honda msx 125 alın ben sokakta erkekten cok bayanlarin msx kullandigini gordum tavsiye ederim bir bakin, diger tum modeller size msx'den daha zor gelecektir.
eldiven bot kask hiç hoşuma gitmedi bu bütçe ile çok daha iyisi yapılabilirdi diye düşünüyorum. Bu arada gv250 bakmanızı tavsiye ederim.
vespa yerıne honda pcx 125 veya 2. el xmax250 alınabılır
Yamaha Delight çok az yakıyor ama lastikleri dandik sanırım bizim şirkette yine bir bayan arkadaşta var.Pek kullanmıyor ama çok memnundu lastikleri hariç.Fiyatı da uygun geri kalan bütçe ile eldiven ve kaska yatırmanızı tavsiye ederim.(Full face kask çok önemli bende diğer arkadaşlara katılıyorum)
Tabi lastiğe de ayırabilirseniz çok iyi olur.
Üstteki abimiz bize tercüman olmuş .Yeme bizi yeğenim
Geldi yine çok bilmiş omurgasız çomarlar "Oşonso noyo kono ocoyor" muş.
Sanane ulan? konu acma yasagimi var, soru sorma yasagimi var. Kimin ne yasadigini bilmeden yayildigi yerden martaval okuyo haspam.
Daha once konu acmistim akdeniz turu icin 10000 bin tllik motor tavsiyesi diye, girip profilimden bulur cok merak eden. Hali hazirda 650f ile seyehat etmekten cok rahatsiz oldugu icin esim, scooterle gidicektik.
Sonra ben kendim motor aliyim falan iki motor gidelim dedi vs. Bende olmaz diyince aramizda inatlasma olustu bende naparsan yap dedim. Uye olacagindan falan haberim vardi laptoptan oldu saniyordum benim pcden uye olmus.
Ulan insana bide aciklama yaptiriyosunuz ya. Nasil bi zihniyet var olm sizde. Yani benim bayan nickiyle uye olup bu konuyu acmamda ne amac olabilir ne faydasi olabilir bu durumun bana. 3 gram beyninle orda durum degerlendirmesi yapiyosun bide.
açtığı Yamaha r125 süren kız ( VİDEO ) konusuna "kendi dediğine göre"
Evli olmasam nikahı basacağım kızdır yazıp aynı konuya
Konuyu açarken çomar var dedim ama ne yazıkki burda daha çok çomar varmış dumur oldum.
Biri çıkmış 125 cc motor demiş yok birisi kızları övmeyin bilmem ne yapmayın.
Ulan bunlar hep işte egomanyak, bağnaz, aşşağılık kompleksli, "erkek kadından üstündür"
kafasındaki adamlar. Şu kıza şapka çıkartmaktan başka yapacak bişeyiniz yok.
yazan ,
ama,fakat, lakin,
eşi motor almak isterken, eşine yardımcı olarak normal , medeni, mantıklı bir davranış sergilemek yerine, ortaçağ. e x e çalıştırıp eşine "noyoporson yoooop" diyen
tutarlığı sıfıra yaklaşan çoklu kişilik bozukluğu tanısını akla getiren kişiyi biz anlayamayız zaten, bu konuda ciddi tutarsızlıklar var.
olayda mantıklı detaylar olmadığı için, ayrıca forumda troller mitozla ürediği için bu başlığın özellikle soru işaretleri oluşturması
çok normal.
eğer hiçbir eleştri olmasın istiyorsan, detaylar arasında mantıksal tutarlılık sağla, gerisi sıkıntı olmaz, benim beyin hücrelerimin teki bile
olayı rahatça anlar, ek olarak
1.çoklu kişilik bozukluğu
2.içine yobaz kaçmış medeni takılan adam
üstteki iki şıktan biri isen bu benim bu başlığı, yazanları... yanlış anlamama sebep olur. şahsen üstteki iki insan çeşidini hiç anlayamamışımdır
tabi üstteki iki tip olmayanlar için akla gelen şey,
serdar ortacında dediği gibi binlerce troll var!
arkadaş millet ne yapacağını şaşırmış vallahi bu nedirya sizene kim neyse ne sen cevabını yaz adamı eleştirme istediğini yapar forumda aynı şeyler oyun oynarkende oluyodu biri kız karakter kurup bütün erkekleri dolandırıyodu vay anasını aklıma geldi şimdi
allaaaah topic deli kaynıyor herkes bi dünya sallıyor ablacim eğer manuel diyosan burda bi kız arkadaşımız cbr 250 kullaniyodu sikayetciydi ağır diyodu beli falan açılıp rahatsiz ediyomus oturma pozisyonu komple iptal daha çok naked yada tvs tiplerine bak internetten
regal raptör ikinci el bakabilirsin
Çok eğlenceli bir topic olmuş
Yazmadan edemedim bendede cbr 250 var boyum birazcık yetmiyor ama kontrol edemeyecek kadar agır degil"ben ediyorsam herkes eder" .. eger adam gibi motora binecek sekilde giyinmesse acilir, benim biyerim acilmiyor
Oturuş pozisyonundada abartcak kadar bukulmuyorsun tabiki bir naked gibi degil ama bukulmekten bel fitigi olacak bir rahatsizligida yok
Yanlış anlamayın eleştirmiyorum ama scooterdan inmiş ve kendi kafasında cruiser/chopper tipi bir motor almayı planlamış biri için bence cbr yada yzf önerilmesi en azından alışana kadar oturuş pozisyonunu yadırgamasına sebep olur diye düşünüyorum. Onun dışında ağırlıktır bir yeri açılmaktır bu konularda haklısınız...
Bütün Sosyal Medya Mecralarında DoganLokman işte... lokmandogan.com
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)