Bayan için motosiklet önerisi (ACİL)
Reklamlar
-
AsyMeTRiQue adlı üyeden alıntı
Yanlış anlamayın eleştirmiyorum ama scooterdan inmiş ve kendi kafasında cruiser/chopper tipi bir motor almayı planlamış biri için bence cbr yada yzf önerilmesi en azından alışana kadar oturuş pozisyonunu yadırgamasına sebep olur diye düşünüyorum. Onun dışında ağırlıktır bir yeri açılmaktır bu konularda haklısınız...
Yok onermesi icin demedim sadece saydığı seylerin 'beli aciliyormuş ,agırmıs' cbr 250 ile alakası olmadiğini belirtmek istedim
Reklamlar
-
EldekiDebryj adlı üyeden alıntı
Yazmadan edemedim bendede cbr 250 var boyum birazcık yetmiyor ama kontrol edemeyecek kadar agır degil"ben ediyorsam herkes eder" .. eger adam gibi motora binecek sekilde giyinmesse acilir, benim biyerim acilmiyor
Oturuş pozisyonundada abartcak kadar bukulmuyorsun tabiki bir naked gibi degil ama bukulmekten bel fitigi olacak bir rahatsizligida yok
bildiğim kadarıyla o arkadaşım başka bi motor firmasında çalışan ajan falan değil kim motorunu durduk yere karalasin ki ?
-
msx 125 çok hoş olur
-
Chopper için Regal Raptor Öneririm
-
01 Haziran 2015, 11:07
mücahit1 adlı üyeden alıntı
bildiğim kadarıyla o arkadaşım başka bi motor firmasında çalışan ajan falan değil kim motorunu durduk yere karalasin ki ?
Karalıyor demedim ,Honda benimde babamın degil sonucta durduk yere oveyim
:D motor belimi acıyor diyorsa biri ona denilecek sey duzgun giyindir bu cbr250 nin bir kusuru degil
Motosiklet henuz benim belimi zorla acmadı. Oturuşu beni rahatsiz etmedi, agirlik olarak banada agir geldi ama "sürdükçe" alisiyorsun 1 kere binersen agir gelir. Neyse demem o ki bir motoru tavsiye ederken veya tavsiye etmiyorken motosikleti baz alalim ..kullanicidan kaynakli sorunlar kisiden kisiye degisir
-
01 Haziran 2015, 11:52
Hondolog adlı üyeden alıntı
"Kırım göçmeniyim, bana acil motosiklet önerir misiniz?"
şu dandik forumda okuduğum en güzel şey olabilir.
-
01 Haziran 2015, 11:56
provaker adlı üyeden alıntı
Geldi yine çok bilmiş omurgasız çomarlar "Oşonso noyo kono ocoyor" muş.
Hocam sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün.
Altını çizdigim dizeleri okurken sesli güldüm yemin ediyorum.
Askerde bi uzman çavuş vardı, aynı onun lisanıyla yazdın Askerlik günlerimi hatırladım birden. (Onada böyle gülerdim)
"Oşonso noyo kono ocoyor" hahahaha, hala gülüyorum
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
01 Haziran 2015, 15:30
cetinizm adlı üyeden alıntı
şu dandik forumda okuduğum en güzel şey olabilir.
Gırgırına
-
01 Haziran 2015, 15:36
sinanaksu adlı üyeden alıntı
Hocam sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün.
Altını çizdigim dizeleri okurken sesli güldüm yemin ediyorum.
Askerde bi uzman çavuş vardı, aynı onun lisanıyla yazdın Askerlik günlerimi hatırladım birden. (Onada böyle gülerdim)
"Oşonso noyo kono ocoyor" hahahaha, hala gülüyorum
Aynen bende çok güldüm
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
01 Haziran 2015, 15:44
ablacım al bi sıfır gv 250 12.500 tl kredi mıredi bul biyerden evladiyelik motor başlangıçta zorlanırsın sonunda büyütmeye de gerek yok temde 120-130 sana yeterde artar bile
-
08 Haziran 2015, 01:13
yanlış yere yazmışım pardon
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)