Selamin aleykum arkadaslar lasik markası önerirmisiniz ? herkezin bekledigi şeyleri bekliyorum lastikden ucuz olsun kaliteli olsun yeter
Selamin aleykum arkadaslar lasik markası önerirmisiniz ? herkezin bekledigi şeyleri bekliyorum lastikden ucuz olsun kaliteli olsun yeter
kaliteli ucuz lastik olmaz,,araç için desen anlarım sonuçta 4 teker,ama motor olunca iş değişiyor,topu topu 2 teker üstünde dengede gidiyoruz,onunda en iyi lastik olması gerekli,100 tl fazla vermemek hayatınızdan dahamı değerli,,,ben kesinlikle Michelin derim
her markanın farklı modelleri var. kimi scooter lastiği iyi kiminin supersport lastiği iyi.
Hangi motora hangi ebatlarda lastik alacaksin önce onu belirtsen?
metzeller
Lastik modeline göre değişmekte ama ben pirelli den çoğu zaman memnun oldum.
scoteer lastiğinde; istenilen ebatta üretimi varsa SAVA MAXİSCOTEER MC-38.
3 hamurlu lastik.
Şimdi bir sürü itiraz gelecek biliyorum ama ucuz olsun kaliteli olsun diyorsanız, motosikletinize uyanı varsa Sava veya Mitas... Ben 660 cc (1997) Yamaha Tenere'ye arka Mitas E-07 taktım, kuru ve ıslak asfalt, toprak, mıcır yolda 1500 km kadar kullandım, herhangi bir sorun yaşamadım. Çalıştığım şirkette 125 cc scootere ön-arka Sava takmıştık onda da bir sorun yaşamadık... Agresif bir sürücü olmadığımı, limitleri zorlamadığımı belirteyim...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)