Bıçaklı saldırıya uğradım..
Reklamlar
-
Merhaba
Bugün izmir ikiçeşmelik tarafında ara sokakta ilerlerken yolun ortasında bir adam yürüyordu. Sol tarafındaki boşluktan tam geçerken sağa bakarak sola adım atınca ayna koluna çarptı ve bir sürü laf söylemeye başladı. Benimde biraz gergin olmamdan dolayı olay kavgaya dönüştü. Sonrasında çevredekilerde geldi ve bir kişi elindeki bıçağı sallamaya başladı. Arada kaska vurdu bazende saplıcakmış gibi üzerime doğrulttu.Bir kaç kişi bıçaklı adamı üzerimden alınca motora binip uzaklaştım.
İlk kez böyle bir olay başıma geliyor. Daha önce de kaza yaptım ama çoğunda anlaştık hiç kavgaya dönüşmemişti olay.1 saattir olayın şokundayım. Şu an motordan indiğime de adamla kavga ettiğime de pişmanım.Polise gitmeyi düşündüm ama babamın dükkanının da yakında olduğundan dolayı vazgeçtim.(adamın tipini görseniz anlarsınız her şey beklenir) Zaten bir şey çıkacağını sanmam aksine beni bile suçlu bulabilirler sonra uğraş dur.. Belki rahatlarım diye yazdım. Herkese iyi günler tekeriniz düz bassın..
Reklamlar
-
muhattap olmamak en iyisi bence.
-
büyük geçmiş olsun.ortalıkta insan kılığında gezen birsürü mahluk var ne yazıkki.uysan ayrı dert uymasan ayrı.insan haklıyken altta kalmak istemiyor.bu gibi yavşaklarda birinden belasını bulana kadar kendilerini bi halt sana sana ortalıkta dolaşır.kamerayla falan ıspat şansın varsa bence git polise şikayetçi ol.
-
Bazı durumlarda artık kanunlar yetersiz kalır bi adamın bıçak çekip kaska saplaması artık kanunuda poliside kenarda bırakır.Ortada cana kasıt var ve çevredekiler olmasa polisin felan sizi kurtarma imkanı yok can boğaza gelmiş artık.Böyle durumlarda kendinizi koruyun.Korumalı eldivense çok güzel elmacık kemiği kırar.
-
Geçmiş Olsun. İki Çeşmelik demişsin. Oralarda özellikle dikkat etmek lazım.
-
hep söylediğim bi söz vardır bireysel silahlanmaya EVET böyle barzolar hart deyip seni bicakladiktan sonra beni bicakladiktan sonra ne adalet nede polis ise yaramaz
-
Geçmiş olsun arkadaşım, uzaklaşmanız isabet olmuş,,,
-
geçmiş olsun, ikiçeşmelik ve çankaya tarafları bela bi yer ya hele ki tepecik.........
-
Dünde bizim başımıza benzeri geldi istanbulun en zengin semtlerinden birisi florya'da arkadaşımla dönerken önümüzdeki araç aniden fren yaptı(nedenini hala anlayamadık) arkadaşımda önümüzdeki aracın soluna ani kaçış yaptı başka seçenek yoktu zaten fakat hemen arkamızdaki lüks model araç peşimize takıldı,selektör falan yaptı biz yavaşladık yanımıza geldi, yan tarafta hanım efendi vardı yani biz öyle sandık bize bildiğin böğürmeye başladı ve epey sıkıştırdı bizi yani bu şerefsizlik insanın tipinden falan belli olmaz.Bu ülkede insana değer verilmiyor.Başının çaresine bakıcaksın. Teksasa döndü ortalık
-
Geçmiş olsun, insanların psikolojisi iyice bozulmuş en ufak sinirlenmede ya bıçaklıyorlar yada öldürmeye çalışıyorlar, en iyisi hiç bulaşmadan uzaklaşmak.
-
Cok gecmis olsun. Genelde boyle olaylarla karsilastigimizda her halukarda bi pismanlik hissederiz. Bu bizim insan oldugumuzun nisanesidir.
Benzer olaylari hepimiz yadadik, yasamaya devam ediyoruz. Babamdan duydugum ama pek de uygulayamdigim bir soz, "belanin kah altindan kah ustunden." Dogru degil ama bu devirde bekleyenlerimiz icin bu sozu uygulamaya calismak lazim.
Gectigimiz kurban bayraminda "40 yilin basinda nasip olmus kurbanimizi kesmeye gidiyoruz heyecani ve sevinci var ustumuzde" . Olay tamamen bizim disimizda gelisiyo. Yol epey kalabalik kilit durumda. Bizim arabann 1. Vitesi kirilip yolda da bolca yokus olmasindan mutevellit uygun bir yerde bekliyoruz. Tam bulunduumuz yerde bi taksicinin aynasi trtde gorevli aracin aynasina dokundu. Trt aracindan serseri tipli 3 kisi indi, yasli taksicinin ustune yuruduler. Biz de "bayram gunu ayiptir" diye araya girdik. Adam bagajdan satiri cikarinca bende dogalgaz borusunu cikardim. Tam kaldirmis sallayacagi sirada boynuna vurmamla yikilmasi bir oldu. Bunun saskinligiyla herkes cil yavrusu gibi dagildi, biz beklemeye devam ettik. Babam darbe almis, bunun uzerine taksicinin camini kirmaya ugrastim yumrukla kiramadim. Kapi da kilitli malum... kaportasina hatiri sayilir zararlar verirken babamin tokadiyla kendime geldim.
Simdi burda sonuc nedir?
_taksici inatlasmayip yol verseydi,
_adam arabadan inip arabadan inip satirla ustume yurumeseydi
Ne olay baslardi, ne satirli eleman yikilirdi, ne taksicinin arabasi ne de babam zarar gorurdu.
Ama en basta biz karismasaydik ... iste o zaman o satir taksiciye inebilirdi vs..
Yani sizin olayinizla baglanti kurmaya calisirsak, sinirlerinize hakim olup devam etmeniz daha hayirli olurdu. Bununla gecmis olsun. Allah, hepimizi bu mahlukattan korusun.
-
Haklıda olsan basıp gidicen. millet adam öldürmek kavga etmek için bahane arıyor. geçmiş olsun.
-
Hz. Musa bir yumrukta adami öldürüyor.kavga falan uzak durmakta fayda var.kaba kuvvetle akillanacak tipler degil zaten.
İşin icine bicak girince karate ustasi da olsan riskli iş
10 da 9 u kacmak işin
Atalarin sozu
Yemek buldun ye dayak buldun Kac
Ite dalanacagina çalıyı dolan
Itle bir çuvala girme
-
Geçmiş olsun arkadaşım. İkiçeşmelik, Çankaya, Tepecik, tepecikteki hastanenin üst tarafları örnekköy gibi İzmir'in bazı semtlerinde motor kullanırken değil yayayken bile çok dikatli olman gerektiğini sen de bilirsin senin de dalgınlığına gelmiş diye düşünüyorum. Allah beterinden saklasın..
-
memlekette orman kanunu hakim aman dikkat! insan canı 3 krş a tekabül etmekte..büyük geçmiş olsun!
-
Motorun üstünde gergin olmayacağız hocam, gerginsek motora binmeyeceğiz. Çok geçmiş olsun.
-
ben bi ara bi konuda yazmıştım kask almadan selenin altına sallama aldım koydum diye bi ton kişi laf etti boş gezmicen bu devirde gardaş
-
Motorda yanımızda biber gazı taşımal mecbur hatta el altı olmayan bi yerde bıçak taşımak mantıklı olabilir. Adam çıkardı mı kaçamadığın yerde çıkarıcaksın biber gazı. Hatta elektroşok cihazı da olabilir. Geçenlerde motorcu bi arkadaşımıza 50 şahinci saldırdı kendini elektroşok cihazıyla korudu. Bu ülkede her başını yastığa koyduğunda "olum bu günde ölmedik lan" diyor insan.
-
Bi kol çarptı diye kavga çıkartılır mı yav işte bu sebepten dolayı,pcx imin öne cebinde her zaman bir parmak çakı olur,2 ye 1 saldıracak ya da bıçak çekecek kadar erkeklikten yoksunlaşmış insanlar için
-
Ben şahsen olsam salladığı bıçağı içime alırdım vurdururdum..Üstten vursun diye zorlardım .Sonrada gelsin 600 cc oh mis .En kötü 15 binin vardı kaçırmışın bence.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)