arkadaşlar kafama takılan bir soru var motorun full grenajlarını farklı bir renk ile değiştirmek istiyorum bunu yaptıktan sonra ruhsata filan işletmek gerekiyormu ve bunun ücreti yada yapıldığı yer neresidir
arkadaşlar kafama takılan bir soru var motorun full grenajlarını farklı bir renk ile değiştirmek istiyorum bunu yaptıktan sonra ruhsata filan işletmek gerekiyormu ve bunun ücreti yada yapıldığı yer neresidir
motorun rengini deiştiricem ruhsata işletmek gerekiyomu :D diye yaz çıkıyo cevabı gerekli işlemleri bilmiyorum ama
Yaşamın Gizini Kendinin İzini Sürmek Güzel...
:D gerekiyordur elbette yani noterdenmi yoksa trafik şubeden filanmı yaptırılıyor onu bilemedim çok pahalı değildir sanırsam
hocam oyle bır seyde renk degısımı olacaksa tuvturkden renk tespiti yaptırıp aldıgınız belge ıle bırlıkte trafık tescıle gereklı ek belgelerı doldurduktan sonra ve yenı ruhsat parasını ödedıkten sonra degıstırebılırsınız.ama komple örnek sıyahtan beyaza dönmeyecek orjınalın agırlıkta oldugu renk olacaksa gerek yok benım motor kırmızı beyaz ama sadece camurluk kırmızı tum yerler beyaz.şimdi tam tersini yapıcam komple kırmızı yapıcam sadece camurluk beyaz kalacak
Selam,
2009-2012 yılları arasında Honda'nın Leyla isimli grenajına hasta oldum. Ancak maalesef yeni modellerde bu renk yer almadığı için 2016 600rr için çinde bulunan bir şirkete özel sipariş yoluyla Limited Edition(leyla ) grenajını boyayıp gönderebileceklerini söylediler. 300+157 normal grenaj istenen fiyata +30 özel sipariş için istiyorlar, toplam 490 $ civarısnda ücrete mal olacak...Benim bu rengi ruhsata işletip kullanmak istiyorum ama ilerde motoru sattığımda ruhsat kaydında boya değişimi şeklinde bilginin yer alması ciddi alıcıların kafasında soru işareti yaratmaz mı?? bunu size sormak istiyorum. ( kendi orjinal grenajlarını kaldırıp saklamayı düşünüyorum )
ayrıca çin grenajları orjinal gibi göze hoş gelir mi ?
Takla mı atmış bu motor.Tabi bu işin şakası ama neden renk değiştirdi acaba kaza mı yaptı ne oldu denilebilir.Birde alacak adam orjinal granajları nerede diyebilir
satmadan önce orijinal grenajları tak o şekilde sat,yoksa kimseyi inandıramazsın,herkes bit yeniği arar
Ruhsat sorgusunda ciksa ne olur
Boyle kullanmaktan zevk almiyorsan bence değiştir
Neden hep satarken sıkıntı olur diye düşünürüz bilmem
Motosikletimizi bile istediğimiz gibi kisisellestiremessek vay bize
Buna benzer komple grenaj kaplama yaptirabilirsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)