arkadaşlar kulaklığı parçaladım bu hale getirdim ama kaskın kulak kısmına koyunca kafam girmiyor :D nabıcam
arkadaşlar kulaklığı parçaladım bu hale getirdim ama kaskın kulak kısmına koyunca kafam girmiyor :D nabıcam
Hayal ettiğim gerçek olmuş be kardeşim. Eline sağlık ta şu iki kulaklığı tutan demir kemer ile birlikte mi taktın ? Benim düşüncem iki kulaklığı bağımsız şekilde sıcak silikonla yapıştırmak. Kablolarıda kask kumaşının içinden geçirmek. Nasıl olacak acaba
Resimler nasıl deişti benim egzos resimleri vardı onlar gelmiş ? bendemi öle görünüyo yoksa?
aynısını ben daha once yapmıstım ama ben buyuk pc kulaklıgını komple kabından söktüm.sadece kulaklık kısmını içi oedın altına takıp silikonladım hiç bir kabalıgı vs olmadı cok orjınal oldu yani.siz bunu tlf içinde kullanacaksanız mikrofon kısmınıda agzınıza yakın yere sabıtlayabılırsınız
Ben tek hoparlörlü samsung un bluetooth kulaklığını aldım onu takıyorum sonra kaskı kafama geçiriyorum. Telefon açma kısmıda tokalı olduğu için istediğin yere tutturabiliyorsun.
Nasıl bir kulaklık, nasıl bir kask bilmiyorum ama kaskın kulağa denk gelen kısmında kulaklık takılabilsin diye bir kısım olur.
Oraya koyunca olması lazım.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
4-5 dolar birşeydi aliexpress de. aldım oğluma.
ben yaptım arkadaşlar.
çinden verdim siparişini 10 günde geldi. 4,5$ fiyatı var. 2$ da takip için ekstra para verdim. 20tl ye hallettim işi.
alabileceğiniz en ince kulaklıklar bunlar diyebilirim. kaskın içine kulak kısmına yapıştırılıyor. sesde fazla fazla yeterli.
bu ürünün linki
http://www.aliexpress.com/item/NEW-H...218283169.html
buda takipno için 2$ ödeme yapacağınız ürün
http://www.aliexpress.com/item/Speci...047184802.html
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)