Motorized Drift Trike (Motorlu Kaydırma Üç Tekerlisi)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Cub motoru fazla gelmesin
-
oyunageldim adlı üyeden alıntı
Cub motoru fazla gelmesin
Arka dişliyi büyük düşünüyorum. Onun dışında 1-2. vitesler yeter zaten. Ayvalık'ta Sarımsaklı'da sahilde turlamak için yapacağım.
Find what you love and let it kill you.
-
Cub motoru zor kaldırır onu,motoru japon değilde çinli bulacaksındır sanırım,o incecik tekerleri zor patinaja kaldırırken bu tip geniş lastik hemde 2 adet olunca iş biraz zor
İki zamanlı kros motoru daha idela
-
Cub motoru kaldırır, arka tekerler aslında lastik değil üstlerinde plastik var. Millet motorsuz pedallı trikelarla bile nasıl yanlıyor. Kaldı ki gokartlar bile 6 7 hp ile hayvan gibi yanlıyor, bi ağırlık yok. Ufak jeneratör motoru bile iş görür.
-
Cub motoru zor kaldırır onu,motoru japon değilde çinli bulacaksındır sanırım,o incecik tekerleri zor patinaja kaldırırken bu tip geniş lastik hemde 2 adet olunca iş biraz zor
İki zamanlı kros motoru daha idela
Normalde 6 bg lik pancar motoru ile yapıyorlar. Cub motoru vitesli olmasının da artısıyla fazlasıyla yetecektir. Hatta kayması için lastiklerin dışına boru geçiriliyor ona bile gerek kalmayacak.
-
Pancar motoru diye arat nette bakalım ne çıkacak karşına
-
-
Pancar motoru diye arat nette bakalım ne çıkacak karşına
Abicim amacın trollük ya en iyi ben bilirimlik yapmak heralde, daha ne diyeyim sana açıkladım işte. Ben bununla yarışa falan katılmayacağım. Yavaş yavaş sahilde turlama amaçlı, biraz uğraş olsun zevkli birşey yapayım istiyorum. Bana göre 100 cc gayet yeterli bir hacim. Hala yetmez diyorsan al sana videolu ispatı;
-
Estağfurlah sana kolay gelsin,ben bir sene sonra yine gelirim
-
Estağfurlah sana kolay gelsin,ben bir sene sonra yine gelirim
Her zaman beklerim, yanlış anlaşılmak istemem. Her görüşe saygım var ancak üsteleyince öyle yazdım.
-
100 cc bir cub motoru bu kadarcık bi bisikletimsi bir şeyi neden kaldıramsın ki? Bence cup motoru gayet yeterli gelecektir belki fazla bile gelir.
-
hocam yaparsan şayet binmeye geliriz
-
Yaparsam yazın Ayvalık'tayım, kışın Safranbolu'ya döneceğim, beklerim.
-
Güncel diyelim. Aks ve arka jant-lastik nereden temin edebilirim, bilgisi olan var mı?
-
Yurtdışı ebay Amazon aliexpres vs
-
Bi Motorsiklet motorlu go kart yapıyorlar.
-
snappy x adlı üyeden alıntı
Yurtdışı ebay Amazon aliexpres vs
Baktım ama aradığım şekilde aliexpress de aks vs. yok. Bir de jant göbeği farklı olabiliyor uyumlu olması açısından hepsini aynı kişiden almam lazım. Diğer sitelerde de Tr ye gönderi yok veya çok pahalı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:58 ----------
Örneğin ihtiyacım olan aks bu, jantı buna takmak için bir de jant göbeği gerekiyor. Alibaba.com da var ancak toplu satış yapıyorlar en az 20 adet gibi..
-
04 Haziran 2015, 18:39
Güncel diyelim. Aks,jant-lastik,porya gibi parçalar konusunda hala yardıma ihtiyacım var...
-
04 Haziran 2015, 18:45
Acayip havasi olur bunların ha
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)