2009'un Güngöreninde Avrupanın Orta yerinde CBR 125 Ne kadar Mantıklı?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
125-150 cc'de motosiklet seçerken bazı temel kıstaslar var.
Kimisi sağlam,az yakar diye ybr alır,kimisi konforlu diye cbf,kimisi cc'sine göre gücü iyi olduğu için tvs...
Cbr 125'in burada enjeksiyon,sıvı soğutmalı olma,daha gösterişli olma gibi artıları mevcut.
Yani temel beklenti performans değilse,hava soğutmalı,karbüratörlü bir commuter yerine Cbr 125 gayet tercih edilesi duruyor bence.
Tabi iki kişilik sürüşlerde artçınıza biraz eziyet olabilir
-
cbr 125 kullanıyorum , artçı bindiği zaman bian önce insin diye bekliyorum. Tek kişi için güzel ama arkaya birini aldığınız zaman tadı kaçıyor. 250 cc bakın derim
-
Bence CBR alma istanbulda hırsızlar tarafından CBR'ye aşırı bir talep var. Kapalı garajdan bile uçabilir motorun.
-
Moderatör
Cbr'in açılımını biliyorsunuz değil mi ? City bike racing. Hiç bir racing replikası motosiklet artçı ile kullanıma uygun değildir. Söylemleriniz tercihiniz ile örtüşmüyor. Şuanda ne kullanıyorsunuz bilmiyorum ama, 150 CC bir PCX size hitap edecek doğru motosiklet olabilir.
-
Elbette racing motorların 2 kişi kullanıma o kadar yatkın olmadıklarını biliyorum. Fakat benim artçı ile yolculuğum en fazla 1 saat sürecektir.
-
Moderatör
Durum böyle ise ön plana artık tek başıma gezmek istemiyorum cümlesini sürmeniz yanlış, şimdi neye göre öneride bulunacak bu insanlar.
-
leopessia adlı üyeden alıntı
Durum böyle ise ön plana artık tek başıma gezmek istemiyorum cümlesini sürmeniz yanlış, şimdi neye göre öneride bulunacak bu insanlar.
Şu anki motorum tek kişilik olduğu için orataya sürdüm bunu
-
Başlığı okuyunca güngörende oturuyorsun ve cbr almayı düşünüyorsun ancak hırsızlık olaylarından korktuğun için foruma danışmak istedin sandım.
Tecrüben ne olursa olsun, her nerde oturuyorsan otur ama cbr alma. Hele hele 125 veya 250'liğini sakın alma.
Alanları da anlamıyorum zaten, neye güvenerek alıyorsunuz? Adamlar ölümüne cbr çalıyor.
İçinde cbr parası dolu olan çantayı sokağa ağzı açık bıraksan daha güvenli
-
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
MotorKafa adlı üyeden alıntı
Başlığı okuyunca güngörende oturuyorsun ve cbr almayı düşünüyorsun ancak hırsızlık olaylarından korktuğun için foruma danışmak istedin sandım.
Tecrüben ne olursa olsun, her nerde oturuyorsan otur ama cbr alma. Hele hele 125 veya 250'liğini sakın alma.
Alanları da anlamıyorum zaten, neye güvenerek alıyorsunuz? Adamlar ölümüne cbr çalıyor.
İçinde cbr parası dolu olan çantayı sokağa ağzı açık bıraksan daha güvenli
Üstad şu çalınma meselesi hakkında bir şey demek istiyorum.
Malum siteye,diğerlerine baktığınızda ülkemizde en çok satılık olarak ve piyasada en çok bulunan motor honda cbr serisi.Şuan fiyatların artmasına rağmen alım satım 0 km 125 ve 250 likte ayrı ayrı 500 ilan var.
Azımsanmıyacak bir sayı.Sağlam,2 el parçalar gidiyor.Bence yok çalıyorlar yok para bırak falan pek mantıklı değil.
Neden hallendin sen yeğen dersen bende yazın sonlarına 3 ay kadar sonra cbr 125 alacağım inşallah nasipse.Piyasaya takibindeyim.Tedbir almak gerekli.
O bu çalacak diye istediğimiz,hayalimizdeki motoruda alamayacaksak ohoo.Pasif olmamamak lazım.
-
en sevmedigim motorlardan birisi ama gel gelelim ybr den güzel
-
bence en mantıklısı, ve cbr almayı düşünen biriyim
-
ybr250 al temiz bulabilirsen
-
karadenizz adlı üyeden alıntı
Üstad şu çalınma meselesi hakkında bir şey demek istiyorum.
Malum siteye,diğerlerine baktığınızda ülkemizde en çok satılık olarak ve piyasada en çok bulunan motor honda cbr serisi.Şuan fiyatların artmasına rağmen alım satım 0 km 125 ve 250 likte ayrı ayrı 500 ilan var.
Azımsanmıyacak bir sayı.Sağlam,2 el parçalar gidiyor.Bence yok çalıyorlar yok para bırak falan pek mantıklı değil.
Neden hallendin sen yeğen dersen bende yazın sonlarına 3 ay kadar sonra cbr 125 alacağım inşallah nasipse.Piyasaya takibindeyim.Tedbir almak gerekli.
O bu çalacak diye istediğimiz,hayalimizdeki motoruda alamayacaksak ohoo.Pasif olmamamak lazım.
Müdür, ortada herkesin gördüğü bir gerçek var.
Adamlar sokakta cbr gördü mü affetmiyor, çalıyor.
Çünkü piyasada en çok talep gören motor ve doğal olarak en çok parça ihtiyacı olan motor.
Bir nevi arz talep meselesi aslında.
Her neyse, bu haysiyetsizler yüzünden tabi ki hayallerinden vazgeçme.
Ancak ben, hayal ettiğim bir motora sahip olup 2 gün sonra hırsızlara kaptırmaktansa, aklımda kalmasını yeğlerim.
Kapalı otoparkı olmayanlar ve 'garanti' güvenlik önlemi alamayanlar, cbr almadan bir kez daha düşünsün derim
Motosikletli Kaplumbağa...
-
Hergün toplamda 50 60 km yol yapıyorum. Cokta güzel oluyor. 125 lik deme iyi kacıyo
-
Çalınma işine katılmıyorum.
Bir eleman var bizim kampüste görüyorum hep. Cbr 125 kullanıyor. Aynı zamanda da komşum kendisi. Neyse bu arkadaş motorunu evin önüne de bırakmıyor. Direk caddeyle evin arasına herkesin gözünün önünde bir yere bırakıyor. Kamera falan hak getire, çalsan parçasını bulamazlar. Her sabah işe giderken görüyorum kilit vs asla yok,bir de üstüne nitro kask bırakıp gidiyor. Motor geceleri bildiğin öyle duruyor. Ben ilk zamanlar uyaracaktım çalarlar dikkat et diye ama bir türlü denk gelmedim. Artık denk gelsemde söylemem. Yahu bende pcx var evin en kör noktasına park ediyorum,1 disk kilidi,1 halat kilitle bağlıyorum birde üstüne kumandalı basit alarmdan koyuyorum. Onu görünce sinirim bozuluyor
Ama eminim hırsız gelse onunkini değil benimkini çalar. Bende böyle bir şans var
-
Murphy Kanunları gereği aynı dediğin gibi olur. (Tabii umarım ki olmaz, bu arada kapalı yerde dursa dahi motorun üstüne branda, naylon, örtü... mutlaka bir şeyler ört. Hırsızı uzak tutmada işe yarayabilir)
-
Bajaj pulsar 200 ns 2. Elde bulunabilir 6 bin 7 bine
-
cbr 125 bence uzun yolada gider, 1 2 saat lik yolculuklar hiç önemli şeyler değil.2013 modelini 1 sene kullandım .Yağ değişimi hariç 1 tl de masrafı olmadı.Tavsiye değil ama öneririm kesinlikle .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)