İşi gücü rast gitsin , namerde muhtaç olmasın, düşmesin, sıhatli hayırlı ömür sürsün.
Bugün bu fotoğraf facebook üzerinde karşıma çıktı, ben de aynı cümleyi kurdum : "Helal olsun ! " Halimizden anlayanlar varmış demek ki
Merhabalar,
Cennetlikmiş, bir kere bu haltı bende yedim.. Hemde avmnin önünde.. Disk kilidi takılı, anahtar da takılı yemek yeyip, motora döndüğümde şokk Böyle kaynar sular dökülmüştü, tepemden..
oluroyle , dedim sonra güldüm.. Güldüm,sevinçten .. motor hala yerindeydi
Bazen kaybediyorum bu ülkeye ilişkin umudumu, tam o anda bir şeyler görüyorum, umutlanıyorum yine.
7tepe motosiklet grubundan bir arkadaşımız kendisi. bkz: TIKLA
Bi gün bende mahallede hemen yol kenarında Yzf R125 gördüm.baktım 2gun falan orda hava kapalı ve yol kenariydi
Ayni yere not bıraktım kırmızı Cbr sahibiyim iste garaj var burda durmasin motor numara falan yazdım whatstan mesaj geldi baktım adam benimle ilgili her şeyi biliyor dedim noluyor :D adam polis çıktı araştırmış beni ne Ayağım diye :D sağ olsun çok sevdiğim bir abimdir hala görüşüyoruz sıklıkla.Güzel dostluklar baslar tavsiye ederim bende
Alisveris merkezinde bende bir mt7 bulmustum boyle..ayni yaziyi yazmis ama anahtari kimseye biraknamistim..,
15 dakika sonra arayip geldi arkadas,aldi anahtarini..
R25' i alalı 2-3 hafta olmuş eşi dostu geziyorum rodaj dolsun diye, bi yerde motorun disk kilidini taktım eve çıktım döndüm cepte anahtar yok gittiğim yerdekilere soruyorum masaya bakın orda mı diye hayır orda da yok sonra arka tarafta koltuğun altında onu sallanırken gördüm zaten o ders bana yetti
Bu duyarlı arkadaş gibi güzel insanların Allah her zaman işini,gücünü rast getirsin.
Bu zamanda,böyle adamlık zor zanaat,helal olsun...
Benimde koltuk altı sendromum yüksek :S
Hırsız o anahtarı cafeden istese alamazmıydı türkiyem
Yaşamın Gizini Kendinin İzini Sürmek Güzel...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)