100cc debriyajlı motosiklet tavsiyesi
Reklamlar
-
Arkadaşlar görüntüsü güzel olan 100cc debriyajlı alınacak hangisini neden tavsiye edersiniz? Teşekkürler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:36 ----------
pek yeni model çıkmamış sanırım. Aklıma gelenler mondial superboy ve kuba razore oldu
Reklamlar
-
Amaç sadece görüntüyse LİFAN PONY'e bir bak derim. şirinmi şirin minikmi minik bir motor ve söylenlere göre çok az yakıyormuş (kullanmadım, yakıt olayını sadece bir iki kişiye sordum ve internetten araştırdım.)
boyunuz uzunsa bu size bir numara küçük gelebilir. ama emin olun tüm gözler üstünüzde olacaktır.
-
up up up up
Not: 100 mg prince var bir de mondial
-
teşekkurler pony de şirin duruyor bayide bir bakayım
-
Kuba cita tercih edilebilir..
-
Gecenlerde pony denilen modeli gordum. Adam modifiye etmis egzoz felan vardi baya sevimli bi sey :-) dusunilebilir bence
-
Arkadaşlar sanırım bu arkadaşımız biraz sport bir görüntü istiyor yani köylü dediğimiz modeller yaramaz.
-
-
bende mondial 100 mg prince i tavsiye ederim.gayet sağlam motor.
-
Söylediğin gibi Superboy ve Razore var. Superboy'un mekaniği (okuduğum yorumlara göre) daha iyi ama Razore'de kafa kısmı ve disk freni kendine çekiyor. Lifan LF100-C'de Grom gibi çok tatlı şirin bir şey ama göstergesi tırs duruyor gibi. Takipteyim konuyu
-
Oldjack adlı üyeden alıntı
bajaj boxer
Kalan 50 cc'yi naptın :D
-
Mondial 100 mg prince tavsiye ederim ön fren disk.Ben çok memnunum
-
Prince ile super boy arasında fark nedir
-
marvel23 adlı üyeden alıntı
Prince ile super boy arasında fark nedir
Şekil ve fren sistemi galiba
-
Sıradan cup 97 cc 4.8 kw
www.mondialmotor.com.tr/model/cub/100-mfh
Prince 6.8 kw =9.1 bg
http://www.mondialmotor.com.tr/model...-mg-prince-487
Oldukca performanslı
On disk
Modifiyeye uygun
On anortisor cok konforlu
Arka amortisor 2 kisi rahat onun disinda berbat
100 dedin mi prince hacı
100 den fazlasi dersen. İs değişir
Ama prince alınır
2. Eli f/p ürünü derim
-
Mondial superboy ve mondial prince karşılaştırması : http://motofuar.com/mondial-100-mg-prince-vs-mondial-100-mg-superboy.html
Tek fark prince disk ön fren-superboy kampana ön fren...
Ve bence superboy daha sport daha karizmatik bir kasaya sahip
-
siyah superboy f/p olarak en mantıklısı gibi
-
2013'te böyle bi konu açmışsın baya tartışılmış oraya da bakabilirsin.
-
pony de şirin onada lafım yok ama boyutu bayagı ufakmış
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:19 ----------
Mengu16 adlı üyeden alıntı
2013'te böyle bi konu açmışsın baya tartışılmış oraya da bakabilirsin.
2 yıldır pek gelişim olmamış anlaşılan
-
Parçası kolay bulunsun ve nisbeten ucuz olsun diyorsan Mondial,
Atlarım, zıplarım, dere tepe düz giderim, kızlar bana hayran olur diyorsan Lifan Pony (yakından mutlaka gör, çok hoş)
Şekli şemali düzgün olsun yedek parçası fahiş olsa da sorun değil diyorsan Kanuni Breton özellikle de beyazı,
Yağını benzinini koyayım bana sorun çıkarmasın, evladiyelik olsun, yol tutuşu virajı iyi olsun diyorsan da Yamaha Crypton.
Sukuter de alabilirsin ve hatta almalısın. CG tipi motorlarda da çinli CUB'larda da titreşim çok.
Misal alırsın bir tane Mondial Loyal, şeklen Vespa'nın birebir aynısı.
Lastikleri kaliteli bir çift lastikle değişirsin, japon buji, japon karbüratör ve kaliteli bezin hortumu taktırırsın... ooohhh! Titreşmeden güzel güzel gidersin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)