Gelibolu'dan geçen motorcuların dikkatine
Reklamlar
-
Birçok motorcunun uğrak yeri olan Gelibolu hakkında azcık bilgi vereyim öncelikle çarşıdan başlayalım zafer çiftlik helvasını alıp roma'da dondurma yiyin dünyanın en hızlı eriyen dondurmasıdır ama tadı müthiştir bu arada çarşıya motor sokmayalım cezayla karşılaşmayın sonra..
Bayraklı baba var fenerde mutlaka gidin görün dünyanın en büyük mevlevihanesi var hastane tarafında
Gelibolu da çok Otel yoktur engin ve Öztürk otel var nezih güzel mekanlar fiyatlarda uygun
Motorunuzda Bi sorun çıkarsa ya Barbaros ya da ibrahim usta işinin ehlidir
İskele de derya çay evi var çayı güzeldir açık bir cay söyleyip keyfinize bakın
Bir de meşhur koko cemo var sahilde görürseniz bi tadına bakın
Bir sorunuz veya başka bir şey olursa ulaşın yardımcı olalım
Reklamlar
-
Çarşıda ceza mı yazıyor polis?
-
Çarşının içi trafiğe kapalı gelen motorcu görürsem uyarıyorum Çarşının her giriş çıkış yerinde mobese var cezayı plakaya yollarlar mazallah..
-
Dedem teyzem ve ablam orada yaşıyor annem gelibolulu, 5 yaından 17 yaşına yazın 3 ayımı orada geçirdim. Hep sıkıldıgımdan hiç sevmem geliboluyu ama çok güzel bir ilçedir bu yaz motorla geleceğim sanırım 4 yıldır gelmedim
-
Emekli yeri desem olur herhalde insanları sıkıcı ama gezmesini bilirsen güzel yer diyebiliriz
Yine,Yeni,Yeniden
-
Ben motorla bi Gelibolu çıkarması yapmak istiyorum.Amacım savaş mevzilerini falan gezip Çanakkale savaşı atmosferini yaşamak.Nereleri görmeliyim?
-
gitmek istediğim yerlerin içinde gelir Gelibolu
Kısmet olursa motorumla giderim
-
Güzel yerde yaşıyorsun vesselam
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)