Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

motosikletlw ilgili yardima ihtiyacim var

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    28 Mayıs 2015
    Abiler öncelikle selam
    Ben 16 yasindayim motosikletleri seviyorum. Bu yaz calisip scooter tarzi baslangic motorsikleti almak istiyorum tabii ehliyet yok mahalle aralarinda kullanmak icin ve okula gidip gelmek icin alıcam. Fakat sorunum su motosikletlw ilgili hicbise bilmiyorum sadeve markaları biliyorum. Mesela cc nedir ne ise yarar, motor hacmi nedir ne ise yarar motosiklet alirken nelere bakmaliyiz, km onemlimidir. Bunları bilen birisi yardimci olabilirmi simdiden tesekkurler..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    28 Mayıs 2015
    1.1.2016 itibariyle ehliyet yaşı 16 ya iniyo diye duymustum bi araştır.Doğrulugu varsa mahalle arasında dahi olsa gayri resmi iş yapma ve 2016 yı bekle derim ben bu sıradada paranı biriktir.Ve youtube dan altın elbiseli adam vs bi sürü motosiklet kanalları var ve bu videolar gerçekten büyük öğretici niteliği taşımakta bunları izleyerek motosiklet bilgini artırır bilinç kazanır bi o kadarda bence sürüşüne pozitif yönde etki edersin.


    Hem 2016 yı beklemen sana bir ehliyet kazandırır.Hemde o vakte kadar biriktirdiğin parayla 2. el değil 0 motosiklet alma şansın olur.Unutmaki ikinci el piyasası bilmeyenler için tamamen hüsrandan ibarettir.Altın elbiseli adam ın ikinci el videosunu bir izle istersen videoda tam senin kıvamında bir genç arkadaştan faydalanılmış

  3. #3

    Üyelik
    28 Mayıs 2015
    Eyv. sagol bakicam.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler