amortisör yaylanınca çamurluk fara vurucakdır :D
amortisör yaylanınca çamurluk fara vurucakdır :D
Yaşamın Gizini Kendinin İzini Sürmek Güzel...
gidon düşürmenin daha kolay yolu yokmuydu küçük motorlarda yok mu o özellik?
üst mesnettekı 6 mm allen vidayı gevşet kavalları yukarı ittir oldu bitti .
Elimde bir adet fazladan boş mezar var pısık apaçi kardeşlerime verebilirim ilgilenenler Allen cıvataları gevşetsin.
Şu motosikletleride şahin, doğan özentisi yapmayın be arkadaşım. Bu bi motosiklet yani
yav alttarafı 125 cc'lik motosiklet. yapmayın gözünüzü seveyim eti ne budu ne bunun. motoru ne kadar çok hırpalarsan o kadar çabuk eline alırsın(motoru). yapıp yapmamak sana kalmış tabi ama benim fikrim çok çirkin duruyor be.
Yeğen , boşver sen herkesi , sen bildiğinden şaşma yeğenn . Pıstır gitsin
Dikkat : Aşırı derecede hicv içerir.
Bu yapacağın işlemin hıza etkisi olmaz. Motorun ağırlık merkezi biraz daha aşağıda olacağı için yol tutuşuna etkisi olur. Daha iyi viraj alır.
Kardeşim dostane tavsiyem, hız sevdandan vazgeç yoksa lazım olur :
http://www.nefisyemektarifleri.com/i...elvasi-tarifi/
Ayrıca kızlar motosikletiyle acayiplikler yapan erkeklere atlamıyor, hoşlarına gittiğini zannederken seninle dalga geçiyorlardır emin ol.
Kardeşim bilmiyorum hız ayri zevk veriyor bana zaten daha oncede dedim bu yaz bunu satıp bi ninja300 almayı ve racing alemine giriş yapmayı düşünüyorum da bakalım hayırlısı.Teker yapmanın neresi acaiplik olsun ki bilmiyorum ama benım cok hosuma gıdiyo tekerde gitmek.Ve zaten motorum öyle tanındı hem hız bakımından hemde teker yapa yapa.Başka bi konuda yazmıştım benım motorum ben burdayım dıcek dıkkat cekecek farklılık olacak o yüzden teker yapıyoruz.Mesela gecen ınstagramda gördüm birisi paylaşmış bi baktım bizim tayfa ve ben onlar normal gidiyo ben tekerde :D hoşuma gitti yani ne biliyim. Birde kız meraklısı değilim ya eskıden oyleydım yalan yok ama artık düzgün bi ilişkim var ve öyle kızların dıkkatını cekmek gıbı bı amacım yok yani
Mühendis insanlar bilgisiz,motoru alçaltınca yani pıstırınca 300 basıyor arkadaşlar siz ne bileceniz ki.
Yav bu kadar saçma mantık olurmu yaa. Ula madem motorunu düşürtmek istiyorsun gidip grenajı indirince o motorun düştüğünümü sanıcaksın, yapma etme ya bide kendine de inanmışsın yok hız falan filan yedim ayağı sadece o. Hıza tek km fark ettirmicektir. Piyasa motoru yap koy bir yere izlesinler. Madem pıstırmak istiyon seninkisi ayda muz yiyim ama çilek tadı gelsın. Tek amartisör esnemesinde çamurlukla grenajları kırar. 3 de 110 basan apaçi seni. Yavaş bas çok pısmasın. Pısmak istiyosan adam gibi pıs kal orda. Bu arada pısmak nedir yaaa :D,
Neyseki şöyle bir asalet var :D Hızını yiyim basık motorda tek tümseğe,çukura bakar hız istiyorsan bırak sağınla solunla oynama şasinin.
Çok beğenerek aldığım driftimi satma sebebim şu "pıstıran" apaçiler :(
Denizli de var pistirilmis,haha alcaltilmis bir motor, adı albatros, çok şirin görünüyor aslında.. Hız yapamaz tumseklerde altı vurur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)