Bir köşe yazarının hayatını kaybeden motosikletli için yapmış olduğu çirkin eleştiri
Reklamlar
-
Reklamlar
-
https://www.facebook.com/profile.php...c_location=ufi
buda gereksizin profili. Yazık ülkemde ne çok oksijen israfı var...
-
sitenin iletişimi çalışmıyor ki
-
Motosiklet hic bir zaman tehlikeli degildir. Tehlikeli olan boyle zihniyeti olan kisilerdir. Motosikletler yerine boyle zihniyetli olanlari kaldiracaksin trafikten bak bakalim oluyomu boyle seyler. Dumduz yoldan iniyorum asagiya adam park halinden yola cikmaya calisiyo, kornaya bastim durmadi, bidaha bastim yine durmuyo en sonunda abandim kornaya. Isiklarda yanima gelmis diyo arabalar oncelikli s...im onceligini dedim bide var bi 45-50 yasinda bu zihniyetle nolur sizce?
-
tövbe tövbe habere küfürbaz haydo gibi girişesim var
-
Facebook profilinde yazdığına göre gebermememiz için uğraşıyormuş: )
-
obk11 adlı üyeden alıntı
Motosiklet hic bir zaman tehlikeli degildir. Tehlikeli olan boyle zihniyeti olan kisilerdir. Motosikletler yerine boyle zihniyetli olanlari kaldiracaksin trafikten bak bakalim oluyomu boyle seyler. Dumduz yoldan iniyorum asagiya adam park halinden yola cikmaya calisiyo, kornaya bastim durmadi, bidaha bastim yine durmuyo en sonunda abandim kornaya. Isiklarda yanima gelmis diyo arabalar oncelikli s...im onceligini dedim bide var bi 45-50 yasinda bu zihniyetle nolur sizce?
Motosikleti tehlikeli yapan üstündeki eğitimsiz sürücü ve ağır basan yüzde olarak diğer taşıtlar, gereksiz trafik levhaları, çukurlu, tümsekli saçma karayollarımız. Ama bu adam ... neyse
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------
Ayrıca facebook hesabını da şikayet ediyorum. Yorumlara açık olsa keşke ama...
-
Çok fena küfür edesim geldi ki su an ediyorum
-
Küfüre günah derler bide bu adama küfür etmeyimde ne yapayım şimdi ben...
-
Arkadaşlar tüm facebook durumlarını sildi. Embesil motorcular sağda solda geberiyolar, cahilleri yasaklansın daha neler neler vardı..
-
Ben faceden direk mesaj yazdım sizde yazın böle aşağılık zihniyetlere.
-
Faceden mesaj attım bende dayanamadım ve bir gazeteci olarak bu zihniyette olan meslektaşım bile demeye dilim varmıyor ama utandım resmen. Zihniyet ayrı bir dünya, neyin kafası yaşanıyor belli değil, haber redaksiyon zaten hak getire imla yok anlam yok çok fena çook
-
-
birde savcılıkta görüşme tehdidi çok komikmiş .
-
Daha dogru dürüst sitesi bile yok millete çamur atıyor. Sitesinin iletişimi de yorum kısmıda dogru çalışmıyor ve tasarım olaralta oldukça dandik bir site. Sadece para kazanmak ugruna yapılan bir haber. Asıl cahilin kendisi olduğundan haberi bile yok...
-
tıklamayın reklamdan para kazanmasın cahil cühela.
-
Merhaba, yapılan http://www.denizlihalkinsesigazetesi...aberDetay/9382 linkindeki motosiklet kazasıyla ilgili yapmış olduğunuz haberde motosiklet gibi çağdaşlık, özgürlük ve insan-makine uyumunun sembolü bir aracı sevmediğinizi belli etmişsiniz ama insanları da cephelendirmeye çalışmasaymışsınız keşke. Gazeteciliğin ilkelerini ve etik sorumluluklarını size öğretmek gibi ne bir sorumluluğum ne de statüm var ama kendinizi bu konuda sorgulayın. Motosikleti; zamanında radyo ve televizyona da gösterilen "şeytan icadı" sıfatıyla yargılamak ancak bu konuda hiçbir bilgi sahibi olmayan ve her insanda olduğu gibi bilinmeyenden korkan bir zihniyetin ürünü olabilir. Motosiklet gibi şehir içi ulaşıma en akılcı yöntem olarak gösterilen bir taşıt hakkında "en azından şehir dışında kullanılsın" demek ise düpedüz cahilliktir. Daha önce de söylediğim gibi, ne yaptığınızla ilgili kendinizi sorgulayın...
Ben üstüme düşeni yaptım, zor gelmesin böyle şeyler. Müsait olan sorumluluğunu yerine getirsin.
-
yokmu bilekli bir hukukçu? şuna dersini verecek
-
Arkadaslar bu forumda genellikle daha bilincli ve gelisime acik motorseverler yer aliyor.Ancak hepimiz etrafimizda genellikle kalitesiz motosiklet ve ekipmansiz hatta kasksiz hatta ayni motora 2 3 kisi ayni anda binen birsuru cahil arkadasimizi goruyoruz.
Bu haber etik acidan ve teknik acidan hatalidir ve gercekten bilgisizce yapilmis.Ama insanlarin bir bolumu sizce neden boyle dusunuyor hic sorguladikmi?
Motosiklet kullanan bilincsiz surucu sayisi bence en az %80 dir.En az diyorum cunku satilan motosiklet profiline ve trafikte gorduklerime bakiyorum..
Tamam haber yanlis ancak motisiklet camiasi sadece bizden bu forumdan olysmuyor..Bahsettigim apaci takimi motosiklet suruculerinden nefret ettiriyor.
Ben Japon Alman ekolunden yanayim.Cok cok iyi egitim ve deneyim olmadan.Bazi asamalardan gecmeden ve ekipmanlar olmadan hicbir sartta motosiklet kullanmaya izin vermeyeceksin..
Etrafta soba borusu egsizuyla hem kendi canini hem insanlarin canini tehlikeye atanada bir daha motor yuzu gistermeyeceksin..
Haber yanlistir ancak motisiklet camiasinin halide icler acisidir..Cuvaldizi bi ele almak lazim..
-
şu memlekette envayi çeşit bi dünya saçmalık oluyo ama ne yalan söylim bu best seller olur...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)