Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Bir köşe yazarının hayatını kaybeden motosikletli için yapmış olduğu çirkin eleştiri

REKLAM ALANI
    Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2teker
    Hele it'e bak yattığı yere bak.motosiklet satış'ları arttığı için arabacı lobisi bunlar;)
    neonxc bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ersaq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sportster Iron 883
    Uğur Ak arkadaşıma katılıyorum. Bence de alttaki yorumların tamamını kendi girmiş. Hepsi misafir olarak görünüyor ve aynı özürlü Türkçe ile yazılmış. Gerçekten zeka seviyesinde problem olduğunu veya akil sağlığının yerinde olmadigini düşünüyorum. Hakaret olarak değil tibbi bir görüş olarak. Yine de özellikle hayatını kaybetmiş birine yakıştırmayı olduğu 'gebermiş' sıfatı hukuki yaptırım uygulanmasını gerektiriyor. Bu yüzden ben de change.org daki kampanyaya imza attım. Bunlardan çok var arkadaşlar bir türlü bitmiyor bunlar..

mozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache RTR 150 / CRF 250 L
    Yeni nesil Ajdar (:
    hakanens bunu beğendi.

4Vaqrant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 300
    Ya zaten sitenin potansiyeli yaptigi haberler belli, içindeki adamdan ne beklersin ki gerizekali zihniyet. O yaşa bu kafayla nasil gelmis şaşıyorum yani kimse mi boğazina yapışmamış bu beyinsiz herifin

Bu adam bence ciddiye alınmamalı. Haber sitesine bakarsanız çoğu spekülatif haberler. Elle avuçla tutulacak, ya şöyle iki satır haberlere bakayım diyeceğiniz haberleri yok. Adamı dün kimse tanımazken şimdi bilinirliliği arttı. Bırakın ne hali varsa görsün. Kendini bilmezin teki sen cahilsin dedi diye kimse cahil olmaz.

Alıntı soa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    https://www.facebook.com/profile.php...c_location=ufi

buda gereksizin profili. Yazık ülkemde ne çok oksijen israfı var...
    Profil resmi ve paylaştığı şeylerin üzerine attıgı tweetlere yaptıgı haberlere şaşırmıyorum.

Motosikleti
    Mondial, M 150 Vulture
    Odtü okudu diye yazmış. s*ktiğim

Discordian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    28.05.2015 saat 19:37 imza sayısı 3398, arkadaşlar bu kampanyaya bu kadar destek geliyorsa, bizi her yerde ezerler, lütfen çevrenizide bu işe dahil edin

aquarist4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6 Diversion gitti,MT 07 Deep Armor geldi
    Ah ulen motoru arabayı satıp bir de kredi çekip bir tır alıp üstünden geçmek vardı ki... o zaman ben de şöyle derdim herhalde: "Yahu bu kendini bilmezleri neden trafiğe salıyorsunuz.? Altımda geberip sinek gibi eziliyor beyinsizler" . Arkadaşlar ayrıca lütfen hayvanlar ile ilgili benzetmeler yapmayın. Hayvanlar bu insan kılıklının ne yaptığını yapar ne de yazdıklarını ima eder. Onlar bizim dostlarımızdır. Bu insan kılıklının ne olduğu önceki mesajlarda o kadar güzel yazılmış ki benim bir daha tekrar etmeme gerek yok. Ölen arkadaşımız için Allah'tan rahmet geride bıraktıklarına sabır diliyorum.

MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Ne kampanyasi ya beyinsiz bir adami neden ciddiye alayim ki? Tibbiyede motor dersi mi var demis gelsin gerizekali tibbiyeye motorcu arkadaslarimla bir ders verelim kendini zeki sanan beyinsiz yaratiga.

blacktulip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    az kaçar,çok yakar.
    Adamın köşe yazılarını okudunuz mu
    Tam bi zeka yoksunu,adam yerine koyup prim vermeye değmez

ccc67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbr 125 (2014 kirmizi) /Artik Cbr 250 (2016 siyah)
    Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayabusanın arkasına bağlayıp 320 km parçalayacaksın .....
    Adamsın
    ayzek bunu beğendi.

Motosikleti
    honda nc750 x
    Yorumları çok fazla okuyamadım ama bu adamın dediklerini hak eden motosikletli apaçi ve zibidiler olmakla beraber bu tek basamaklı iq ya sahip insan(!)ın zihniyetindeki kişilerin trafikte araba sürdükleri bir ortamda, bu keyfi yaşamanın bir eziyet haline dönüşmesi kaçınılmaz maalesef!!! Allah senin gibi düşünüp de geride bıraktığı ailesini, yakınlarını düşünmeden insan hayatına kasteden sığırların belasını versin..

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Gençtim, her türlü arızaya hazırdım. Habire kavga gürültü. Bir gün babamla oturduk, "Oğlum" dedi, "bu memleketin iti kopuğu, manyağı, psikopatı, ruh hastası, ahmağı dövmekle bitmez. Bazen duymamak, görmemek lazım." O zaman da anlamıştım ama şimdi daha derinlemesine anlıyorum. Bitmediler, bir bitmediler ....

Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Sitenin ne logosu var adam gibi ne çalışan düzgün bir bağlantısı, sokaktaki gence bana bi site yap gurban olduum demiş bişeyler yaptırmış kendi yazmış kendi oynamış sayemizde prim yaptı işte, bırakın dangalak adamı kendi haline, yazar dediğin önce yazdıklarına dikkat eder adam öyle şeyler yazmış ki anlamak için müneccim olmak lazım.

crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    bu ve bunu gibi bir kaç dangalak saçma sapan düşünüyor diye hiç keyfimi bozamam. yerel bir internet sitesinde yazan bir adam. nefret suçu işlediğini farkında bile değil ve de türkçesi bir yazara göre yerlerde. eğitim ve bilinçlendirme yerine yasakları savunması zaten kendisini belli ediyor.
    bir de motorcuya bey efendi hanım efendi imajı vermeye bence bu kadar zorlamamak lazım.
    varsın apaçi desinler serseri desinler, varsın geberdi desinler.koruma ekipmanı kullanıyorsam yolda düzgün gidiyorsam sadece kendim için yapıyorum bunu.

berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    gereksiz döl ziyanı şerefsiz... (kusura bakmayın hakaretım ıcın ama hak ediyor )

imzamıda attım. 1000 kişi daha kalmış atması gereken.

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Yazı yazmasını bilmeyen bir köşe yazarı...

hakanens - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CB125E
    Yazdığı yazıya bak hele... Ne nokta ne virgül dümdüz gitmiş şerro... Şeyimin yazarı. Adam olmayan kişilerin laflarını ciddiye almamak lazım..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    "motorlar yasak edilmesse insan kalmayacak ve bir cahil motorcu daha öldü"
    diye yazan adam bizzat cahildir.cahillikten öte ezik ve ukaladır.Üzerinde daha fazla konuşmaya değmez.

5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)