Dizlerinde rüzgardan dolayı ağrıları olanlar
Reklamlar
-
Senelerdir motor kullanan arkadaşlarıma sesleniyorum Dizlerinizle ilgili sıkıntılarınız varmı? Benim dizlerde arada ufak sızılar oluyor ama aşırı değil. Acaba rüzgarın etkisi olurmu dizlere. Menisküs falan diyorlar ama bilemiyorum. Menisküs daha kötü birşey genelde futbolcularda oluyor. Bizim sızıların sebebi nedir acaba? Romatizmaya sebep olur mu acaba.
Reklamlar
-
Süper Moderatör
Yaz kış dizlik, hem kazalara karşı önemli bir koruma hem de rüzgara karşı.
-
Korumalı bir kot pantolon alıcam ama ondan önce mont aldım şu anlık. Pantolonuda alana kadar biraz zaman geçecek heralde.
-
hakanens adlı üyeden alıntı
Korumalı bir kot pantolon alıcam ama ondan önce mont aldım şu anlık. Pantolonuda alana kadar biraz zaman geçecek heralde.
Şu ürün dizleri soğuktan koruma konusunda çok başarılı, Ben soğuk zamanlarda korumalı pantolonun üstüne giyiyorum ve soğuktan çok iyi koruyor. Dizlerinize çok dikkat edin, eski motorculardan dizleri ağrıyanları duyuyorum hep, koruma kullanmadıkları için(ki ozamalar nerde korumaaa!!!) soğuk ve romatizmadan dolayı.
-
Diz sabit bükük kalınca kırampa benzer kasılma olur sizinkide veya bizimkide öyle birşey her motorcuda olur, arasıra baldırınızı ayaklıktan uzatıp düz tutup birkaç saniye açıp kapatabilirsiniz yolda giderken, bazen bu hareketi pist yarışçıları viraja girmeden önce yaparlar.
-
Uzun süre motosiklet kullandıktan sonra ben de bazen benzer ağrılar oluyor.Soğuktan mı yoksa sürekli sabit pozisyonda durmaktan mı tam bilemiyorum.
-
Dizlik bir miktar kesiyor ama tamamen etkili değil malesef. Ara sıra hafif ağrı yapabiliyor gene de. İlerde romatizmaya çevirebilir dikkatli olmak lazım. Kışın dizliğin altına 2 kat yünlü bez koymak iyi fikir.
-
-
Grhn adlı üyeden alıntı
Yaşlılık, yaşlılık...
Sanırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:10 ----------
bassturbin adlı üyeden alıntı
Diz sabit bükük kalınca kırampa benzer kasılma olur sizinkide veya bizimkide öyle birşey her motorcuda olur, arasıra baldırınızı ayaklıktan uzatıp düz tutup birkaç saniye açıp kapatabilirsiniz yolda giderken, bazen bu hareketi pist yarışçıları viraja girmeden önce yaparlar.
Bazen ön koruma demirine bile uzattığım olur uzun yolda. Bu gerçekten iyi geliyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:12 ----------
Shrieker adlı üyeden alıntı
Dizlik bir miktar kesiyor ama tamamen etkili değil malesef. Ara sıra hafif ağrı yapabiliyor gene de. İlerde romatizmaya çevirebilir dikkatli olmak lazım. Kışın dizliğin altına 2 kat yünlü bez koymak iyi fikir.
Pantolonumu en kısa süre içinde aldığım zaman yine burada artı ve eksi olarak size bahsedeceğim. Rüzgar geçirmez olmsına dikkat edeceğim sanırım.
-
yanlış biliyorsunuz sadece futbolcularda olmaz yanlış egzersiz,sürekli oturmak vs gibi bir çok neden var. Bence bi doktora görünün
-
varsizde adlı üyeden alıntı
yanlış biliyorsunuz sadece futbolcularda olmaz yanlış egzersiz,sürekli oturmak vs gibi bir çok neden var. Bence bi doktora görünün
Yapma..
-
Ben Motomax'dan Forma'nın mafsallı dizliğini aldım. Kocaman dizüstünden bota kadar koruma sağlıyor ve sadece aralardan hava alarak diz üşümesi gibi durumları ortadan kaldırıyor.
-
O ürünü gittiğimde bir inceleyeceğim ama benim niyetim bir pantolon almak. Bir kıyaslama yapacağım o bakımdan
-
ben kısın bunu kullanıyorum
http://www.hudsonderi.com/?urun-2541...en-uzun-dizlik
gayet memnunum
yaz için yada bahar için bundan da düşünüyorum
rüzgar koruması için
http://yedekparca.nanobilgi.com/d/69...ORUMALI+DIZLIK
gecmişten kalma dizlerimde arada sızlama oluyor ancak dizlik kullanmaya basladıktan sonra cok rahatladı
ayrıyetten prohel mafsallı dizliğimde mevcut
http://www.bisikletcim.com/prohel-ha...FU3HtAodcl4A3w
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
Rüzgar ve soğuk hava romatizmaya neden oluyor ben daha 18 yaşındayım 7 senedir motosiklet kullanıyorum bu sene içinde dizlerim çok fena sızlamaya başladı hemen gittim dizlik falan aldım rüzgar gelmediği için rahatım :D
-
bassturbin adlı üyeden alıntı
pist yarışçısı o hareketi dizi ağrıyor diye yapmıyor, ağırlık merkezi değiştirmek ve virajı daha rahat almak için yapıyor.
-
cetinizm adlı üyeden alıntı
pist yarışçısı o hareketi dizi ağrıyor diye yapmıyor, ağırlık merkezi değiştirmek ve virajı daha rahat almak için yapıyor.
Totoşu havalandırmak için yapmıyodur tabi dediğin gibi
-
hakanens adlı üyeden alıntı
Totoşu havalandırmak için yapmıyodur tabi dediğin gibi
billurları serinletiyor da olabilir
-
-
cetinizm adlı üyeden alıntı
billurları serinletiyor da olabilir
Herkesın billuruna kımse karısamaz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)