Takipteyim , Peki herkezi nasıl toplayacaksın nasıl haberdar edeceksin ozelden mesaj mı yollayacaksın yoksa face de mt antalya diye grup falan mı kuracaksın
Takipteyim , Peki herkezi nasıl toplayacaksın nasıl haberdar edeceksin ozelden mesaj mı yollayacaksın yoksa face de mt antalya diye grup falan mı kuracaksın
Pazar günü uzun yola gidiyorum,gelmek isteyen varmı ?
Hocam burayı takip halinde olursanız, 2 hafta sonrasına bir etkinlik düşünüyorum.. Akşam buluşması yapılabilir tanışılabilir diye.. Buradan bilgi verilmiş olacak.. Her hangi bir grup kurmayı düşünmedim açıkcası.. Toplantı yapılacağı zaman arkadaşlarla birlikte konuşup ortak bir fikirle bir gurup kurulur..
Amaç buradaki MT üyeleri olarak kaç kişiyiz onu bir görelim..
Buluşma için önümüzde ki hafta seçim var, ondan sonra ki hafta olabilir.. Tarihi belirleriz.. Pazar akşamı etkinlik yapabiliriz..
Akşam buluşalım dememin sebebi ise sıcakta güneş yememek.. Antalya sıcak yer sonuçta..
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:59 ----------
Ne tarafa gidiyosunuz hocam bir bilgi verin istersniz..
Ben fazla takip edemediğim den bana evranhaber@gmail.com a mail atarsanız sevinirm.
Uzak mesafeler keyifli ama yorucu oluyor.. Ben katılamam ama katılacak arkadaşlar olur belki.. Tekeriniz düz bassın hocam.. Bir daha ki sefere kalabalık gidebiliriz İnşallah..
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:36 ----------
Buluşma yerini ve saatini mail atarım hocam.. Siz yinede takipte olmaya çalışın..
Bu isi yapsan yapsan sen yapardin zatem Zeki hocam haydi hayirlisi takipteyim
Hayırlısı olsun hocam.. 125 cc ile başlamak sizin için daha iyi olur.. Tecrübe kazandıkça cc yükseltirsiniz..
Bende varım çok güzel bi fikir. Bide ilerleyen zamanlarda grup kuruldu mu tadından yenmez
Hoşgeldiniz hocam.. Grup kurmayı buluşmayı yaptığımız gün, bütün katılımcılarla konuşup ortak bir noktada anlaşıp kurmayı planlıyorum..
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:25 ----------
Arkadaşlar 14 Haziran sizler içinde uygunsa akşam saat 7'de buluşmayı yapalım diyorum..
O zamana kadar da zaten sayımız iyice artar diye düşünüyorum..
Buluşma yeri olarak, Antalya Akvaryum'da ki Mc. Donald's da yapalım diyorum ben.. Hem otoparkı var hemde sohbetliyeceğimiz alana sahip oturma yerleri..
Buluşma Tarihi: 14 Haziran 2015 Pazar
Buluşma yeri: Antalya Akvaryum
Buluşma Saati: 19:00
Buluşma Konusu: Tanışma, sohbet muhabbet ve grup kurma konusunda ortak bir fikir alışverişi yapmak..
Sizler içinde uygunsa eğer bu şekilde yapabiliriz.. Gelecek olan kişiler yorum yaparsa listeyi düzenleyelim..
Not: İlk buluşmamız olacağından önce birbirimizi tanımak için sadece buluşma ve sohbet ortamı olmasını istedim.. Daha sonra grup kurduğumuzda haberleşip yeni bir plan yapıp sürüş yapabiliriz..
Hepimizin tekeri düz bassın..
İzmirden Alanya yapasım var geçerken uğrarım sizlerede ama ne zaman bilinmez :D :D
Sensiz olmaz zaten Serkan..
Bu arada sanayide pazar günleride açık olan gazyağı satan bir yer buldum.. Litresi 6 tl.. 2 litre aldım sanırım 3-5 ay gider bana..
İhtiyacı olan varsa yeri, sanayinin içinde caminin karşısında Habaş (oksijen, azot, gibi sanayi tipi gaz satan yer..) var.. Az aşağısında Mutlu akü bayiisi var.. Oradan aşağıya doğru giderken sol tarafta Salaoğulları diye yağ değişimi yapan yerde var.. Sordum pazarlarıda açık.. Makineden direk dolum yapıyor..
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:54 ----------
Merkeze gelirseniz bekleriz hocam..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:58 ----------
Konuyu güncel tutmak için yazıyorum..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:08 ----------
Buluşma etkinliği konusunu açtım, bu konuya yazarsanız listeyi yapar, katılacakları görmüş oluruz..
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post3633549
Evet hadi bakalim gorusuruz 14 unde 😎
Selam Abilerim ben 17 yaşındayım bende katılabilir miyim ( ehliyetim ve motorum var allaha şükür)
Tabi ki katılabilirsin kardeşim.. Yaşın herhangi bir önemi yok.. 14'ün de görüşmek üzere..
ee noldu kaç kişi olduk son durum ne ? Mitoqondri kardeş
Sayımız 20 kişiye yaklaştı.. Ortalama zaten beklediğimiz kişi sayısı 20-25'di.. Şu anlık konuları güncel tutup, görünürlülüğü arttırmaktan başka çağre yok..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)