Koskoca antalya da forumda olan bu kadar kisi miyiz yahu
Koskoca antalya da forumda olan bu kadar kisi miyiz yahu
Antalya motor sayısı olarak Türkiye'de ilk 3 te ama katılımcı olarak diblerdeyiz beyler.
Bir gurup kurulmalı veya katılınmalı diye düşünüyorum.ayrıca bende tek tabanca geziyorum.Kemer beldibi basıp geliyorum
bu başlık güncel kalsın daha katılıcmılar olacaktır eminim.
Büyük ihtimal bizim olimpos işi yalan olacak. Bu yağmurda nereden çıktı yahu?
Antalya'da parmak arası terlik ile motor sürenler bitmediği sürece pek bir değişiklik olacağını sanmıyorum.. En fazla motor bu şehirdeyse, en fazla güvenliksiz ve tedbirsiz motor kullanımıda bu şehirde.. Yaz kış motora uygun bir iklimi var ama kimseleri bulamıyoruz.. Konu güncel kaldıkça bilinçli kullanıcılar çıkacaktır diye düşünüyorum..
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:47 ----------
Bir ara birisi Antalya'da motovlog yapıyordu.. Ondan da ses yok..
Motora Fısıldayan Adam diye youtube'da kanal açmıştı 1-2 video yapıp bıraktı.. Devam etse güzel şeyler çıkabilirdi..
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:54 ----------
Yağmur olayı sıkıntılı bu aralar yağmur var.. Dikkat etmek lazım..
Ben de varım fakat motorum yok En kısa sürede almayı düşünüyorum.
Hayırlısı olsun hocam.. Ne almayı düşünüyosunuz marka model nedir ?
Gençler saat 20:30 21:00 civarlarında markantalya nın kapalı yol tarafındaki havuzun orada cafe du monde var bugün bir motosiklet grubu orada toplanıyor. oraya geçerseniz yeni arkadaşlarla tanışma imkanınız olur. benden söylemesi.
Teşekkürler hocam ama çok geç oldu bu haber.. Ayrıca şimdilik forumda ki arkadaşları tanıma sürecindeyiz.. Bir yoklama yapalım daha sonra o gruplada tanışırız..
Ben de Antalya'dan.
Birşeyi kaçırmadın kardeşim.. Hala bir motor sahibi değilim ancak uzun bir süre kullanımı bana ait olacak bir motora sahibim.. Durum böyle olunca iki tekere kaldığım yerden devam etmekteyim.. Tabi her ne kadar Japon'u arasamda şimdilik Superlight çok iyi iş görmekte.. Seneye sezona nasipse R25..
Ferhat tamamen tarzım dışı bir motosiklet sürdüğümden izlenimlerimi hemen yazayım..
Oturuş pozisyonu ayaklar önde olduğundan motora hakimiyet zor..
Depoyu dizlerle tutamıyosun çünkü bacakların oturmuyor depoya..
Vites geçişleri biraz sıkıntılı oluyor.. Bir Japon değil..
Selesi çok rahat ve saatlerce yol gitsen rahatsız etmez gibi..
Motorda dik oturmak çok farklı birşeymiş.. Bel ağrısı eğilip bükülme olmuyor kullanımı rahat..
Titreşim var ama yüksek devirlerde rahatsız ediyor sadece..
Benim şu anlık ihtiyaçlarımı karşılıyor..
Yakın zamanda yolun düşerse senide bekleriz kardeşim..
Hız olarak 100 km yi geçmezseniz gelirim.
Annem kızıyor da
Sayımız artsın, buluşmayı gerçekleştirelim hız sınırına karar veririz hocam..
https://eksisozluk.com/entry/51762775
Arkadaslar lutfen bu adama yardim edelim. Evinizde bozuk ayakkabi terlik gibi seyler varsa bu adama yaptirtalim.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)