Antalya'dan kaç kişiyiz ? (Buluşma ve Gezi)
Reklamlar
-
Arkadaşlar Antalya'da bulunan motorcu arkadaşlar yazar ise, hem birbirimizi tanımış oluruz hemde bir buluşma ayarlayıp görüşmüş oluruz diye düşünüyorum..
Antalya il sayfasına neden yazmadın derseniz daha önce çok yazdım ama pek o sayfaya girip okuyan yok.. O yüzden sohbet bölümüne konuyu açmak istedim..
Marka model farketmez amaç Antalya'da hoş sohbet edip gazlayacağımız insanları tanıyabilmek.. Foruma üye olan Antalya'dan kaç kişiyiz bir görelim.. İlerleyen günlerde bir buluşma ayarlayabiliriz..
Reklamlar
-
ilk sırada ben varım :D
Şaka bi yana önceden çok motorcu arkadşım vardı.gezdiğim gazladığım kimi evlendi.kimi tövbe etti vs. vs.
buluşmak gezmek gazlamak isteyen arkadaşlara her zaman uyarım
-
Sayı arttıkça buluşma ve gezi planlaması yapabiliriz..
-
Üniversiteden misiniz? Eğer üniversitedenseniz iletişim fakültesine bekleriz. Hafta sonu olimpos yapacağız
Not: Üniversiteden misiniz diye sormamın nedeni, grubun sadece kampüs öğrencilerine açık olmasıdır. Aklınıza herhangi bir şey gelmesin. Onun dışında istediğiniz zaman şahıs olarak katılabilirim aranıza
-
Ben de varım ama ben motoru sattım, kawasaki sağolsun motor yok diye henüz yenisi alamadım artçı olarak kabul ederseniz gelirim ama söyleyeyim ben artçı olduğum da çok tırsıyorum çığlık atan bir artçıyı kabul edecek varsa gelirim
-
-
Hay hay. Yazın buradayım eğer güzel bir grup kurabilirsek katılırım aranıza
-
Konuyu üste taşımak için yazıyorum.. Güncel tutmakta fayda var..
-
ben tıp fakültesi hastanesinde çalışıyorum, bende gelem mi :D
-
Bildiginiz uzere bende buralardayim hocam ayni zamanda kampusteyimde
-
Serkan ne zaman gelirsin konuya diye bekliyodum zaten.. Hoşgeldin..
-
Merhaba, işim gereği zamanım olmuyor, yoksa katılmak isterim gezi olursa.
-
Sıkıntı yok hocam şu anlık sadece Antalya'dan kaç kişiyiz forumda bilelim.. Daha sonra gezi buluşma düzenleriz..
-
Geldim hocam geldim :D is gerekcesiyle 1 haftadir mersindeyim haftasonu donuyorum herhangi bir bulusmada ben aranizda olurum yuksek ihtimal
-
Bende varım arkadaşlar,hafta sonları tek başıma uzun yola gidiyorum.
-
bende üniversitedeyim dışarda içerde farketmez ayarlarsanız gelirim
-
Yavaş yavaş sayı yükseliyor.. Konuyu güncel tutmakta fayda var.. 1-2 hafta içinde kaç kişiyiz görelim ve bir planlama yapalım..
-
Merhaba bende varım Alanya'dan
-
What's the problem?
-
hardmusty adlı üyeden alıntı
What's the problem?
Problem yok hocam.. Antalya'dan motorcular olsun kafi..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)