bende görmüştüm daha önce.ybr böyle olsa almazdım walla herşeymi canım race?ben bu halini seviyom
bende görmüştüm daha önce.ybr böyle olsa almazdım walla herşeymi canım race?ben bu halini seviyom
honda daha önce davranıp cbr 125 üretti hemde su soğutmalı
güsel olmuş yaw.. fotoşopu yapan zaatın eline sağlık hakkaten... güseeeelll...
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
tekerlekler çok cılız kaçmış kasaya cbr ön arka jantıyla beraber tekerini taksan bire bir cbr diyicem bu cbr in mobilet hali olmuş
Mete_han abi emeğine sağlık yeni YBR çok güzel olmuş. Ben en iyisi 2007 yi bakliyim YBR almak için
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
posi ben yapmadım...yürütmasyon yaptım...poseidon_20 adlı üyeden alıntı
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ben çok beğendim süper olmuş
B rh +(pozitif)
ama copy pasta yaparken bi emeğim oluştu tabi...bişiy değil...afiyet olsun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bence karbon fiber usta ellerle birleşirse neden olmasın jawaları bile race yapan ustalar gördüm ben
doğan görünümlü şahin olmuş yaa
sen nelere kadirsin photoshop
[B]Burn your rubber, not your soul..![/B]
[COLOR="DimGray"][SIZE="1"]Piaggio St 150 Skipper[/SIZE][/COLOR]
mete abi senin rakip firmayla bir ilişkin olduğunu tahmin etmiştin dünkü bizim CBR 125 eleştirilerinden ama bağlantılarının bu kadar sağlam olduğunu tahmin edememiştim komisyon alıyosun dimi yamahadan hade itiraf et
mete_han ayıp değilmi kadeşim bizleri kandııyorsun yok ya şu du fırsat bu fırsat anaa bu gece bi kazaya kurban gitmeyiz dimi bu saatte
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
bayat değil mi bu?
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
evet kesinlikle cantları daha güzel ve arka lastik biraz kalın olursa cbr yanında halt eder bencede fazer a benzemiş gerçekten ben motor almadan bu patenti yaparlarsa baya düşünürüm bu modeli,ama gönlümün tahtı 250 mct .....
aaa bak yamahada honda gibi grenajlı moped yapmınıma başlamış şaka şaka...
arkadaşlar kızmayın ama bu motorları tasarlayan adamlar şu lastiklere hiç bakmıyorlarmııı ????
adam super sport makina yapıyor lastikler (ön:80 arka:100) veya (90-110) lastik koyuyorlar super sport makinaya bu lastikler konulur mu?
merak ediyom bu lastiklerle hangi yolda yatılacak veya nekadar yatılabilirkiiiii...
sizi bilmem ama ben sırf bir makinaya grenaj takmışlar diye onu kullanmak istemem.üstün yol tutuşuda isterim ama bu yeni ybr 125'te bu lastiklerle yol tutuşundan bahsetmek pek mümkün degillll...
Herkes resme bakıp atlamış, bir okuyun önce forumu ne demiş insanlar... Böyle bir model yok, photoshop bu....
Abi harika olmuş ellerine sağlık. Sen bu fotoğrafı Japonya YAMAHA'ya yolla bakarsın ordaki mühendislerin aklına yatar seri üretim olur sanada bir tane hediye olarak yollarlar.Yada isminin baş harfini verebilirler.
A ROSE İS FOR A DAY BUT MY. LOVE TO YOU İS FOREVER!
valla kım yaptıysa ıı yapmıs ellerıne saglık yav adamlar nıye bole motor uretmıyorlar??
bir tek ön tasarımı deişmiş farlar falan başka bi deişiklik göremedim olmamış
2 tür insan daima açtır:1.si bilimi arayan 2.si ise PARAYI::sas::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)