Gidon saati bence akillics degil, neden derseniz bursasi turkiye abi calarlar :D benim site icindeki bisikletimin direksyonunu calmislardi. Nasil bi ulke olduk anlayamadimki :D
Gidon saati bence akillics degil, neden derseniz bursasi turkiye abi calarlar :D benim site icindeki bisikletimin direksyonunu calmislardi. Nasil bi ulke olduk anlayamadimki :D
motor tepesindeyken saate bakıyor musunuz?
bakmıyorsanız eldivenin içinde saat olmasının ne mantığı var?
Eğitim de hoca motosiklet üzerinde kol saati kullanılmaz demişti ama ben saatsiz dışarı çıkamıyorum. Şirkete gelince çıkarıp çıkarken bi daha takıyorum. Motosiklette satte var ama kol saati başka
Bu da saatim
motosiklet kullanmaya başladıktan sonra saat kullanmamaya başladım.
Saat, bileklik, ıvır zıvır her türlü aksesuarı takıp takıştırırım.
Yazlık eldivenlerim bilek başlangıcında bittigi için sıkıntı yaşamıyorum.
Motor da kullanmak için şunu almıştım, kullanamadan motoru sattım yenisini alamadım hala..
Geçen hafta d.günümdü, kız arkadaşım bundan almış, tel. ile senkronize oluyor, birisi aradığında veya ileti geldiğinde kıpraşıyor falan ama motor üstündeyken konuşamam sesten dolayı belki önemli bir arama olduğunu görürsem kenara çeker dönüş yapabilirim..
Ben kullanıyorum ama ceketle eldiven arasında kalıyor görünmüyor yani anca eldiveni çıkarınca.
Bende highway hawk var. Ancak gereksiz pahalı bir ürün.
Bunun yerine döküm demiri tornacıda yuvarlattırıp, gidona takmaya ve içine saat yerleştirmeye uygun hale getirtip, içine bir masa saati vs. yerleştirerek kullanabilirsin.
Bununla ilgili 'yasdal'ın açmış olduğu ve detaylı anlattığı bir konu var. Maliyeti 30 lira gibi bir şey. forumda 'gidon saati yapımı' olarak aratırsanız bulursunuz sanırım
Motosikletli Kaplumbağa...
Motor kullanırken ben de saat takarım, saate de merakım vardır özellikle mekanik ve iskelet olanlara. Hiç aklıma gelmemişti motordaki titreşimin sapmalara yol açabileceği.
Bir de saat takmanın başka bir spor dalında düşmelerde bileği koruyabileceği hakkında bir yazı okumştum. Motosiklet kazasında belki durum farklı olabilir. Detaylı araştırmak lazım. Saat takıntım var motosiklet yüzünden ondan da olcaz anlaşılan.
Gidon kalınlığı ve beğendiğiniz modele gore 10USD-20USD arası değişen fiyatlarla alabilirsiniz. Benim aldığım link: http://www.aliexpress.com/store/prod...219968869.html Diğer modeller: http://www.aliexpress.com/premium/ha...ewCP=y&catId=0
www.capitalcitychoppers.org
evet saat takmak tehlikelidir, ama maalesef ben de gidon saati olmasına rağmen takmaktan vazgeçmeyenlerdenim (Tam bir seiko hayranıyım, koleksiyonunu yapıyorum, 23 adet pilli veya mekanik seikom var)..
Başıma gelen bir olay daha dikkatli davranmanızı sağlayabilir:
Bisikletle düşmüştüm , saatimin kordonu tutan pimi eğilerek kurtulmuş ve bileğimin yanını yarmıştı. Bu bileğinizin iç tarafı da olabilir, o yarığın damarlarınızda olduğunuzu düşünsenize, bir de motorla düşseydim ve aynı olay yaşansaydı elimi bile koparırdı..
Ben vazgeçemeyenlerdenim çelik kordonlulardan ama siz de illa takacağım diyorsanız kauçuk veya deri kordonluları seçin, benim gibi hatalı davranmayın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)