Çok geçmiş olsun, yinede ucuz atlatmışsınız aslında.
Çok geçmiş olsun, yinede ucuz atlatmışsınız aslında.
Büyük geçmiş olsun, AEA'nın şu videolarını ezberlemenizi şiddetle tavsiye ederim:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLwkhjyk_a0tqstvZIflkx0J49AgZV6rIQ
Özellikle de motosiklette bakış ve fren
sana bisey olmamis ya en guzeli. Dikkat etmek lazim sakaya gelmez
çok geçmiş olsun avcılar değil motorla arabayla giderken bile korkutuyor beni ne zaman ne olacağı belli değil arkadaşım öldü orda belki hatırlarsınız eski GS'li futbolcu Muhammet orada geçirdiği kaza sonucu futbolu bırakmak zorunda kalmıştı
evet dediğiniz gibi bayağı yüksekten uçtuk çok sağolun
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:51 ----------
sormayın hocam iyiki yolda birbirimizi gördük kaderimizde aynı oldu çok garip
lastikler michelin rosso 2 almayı düşünüyorum ama maddi durumum suan musayit değil
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:55 ----------
öncelikle teşekkürler arabada 3 tane bayan vardı zaten sürücüde bayandı benim yaşlarımda ,
karenajsız motora binesim gelmiyo ama bugun dayanamadım çekmecede birkaç tur attım yol üstünde ustalara gösterdim kafa demiri yamulmuş falan dediler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:58 ----------
teşekkürler motoru seneye satmayı düşünüyorum bakalım artık hayırlısı
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------
teşekkür ederim valla çokta sert girmedim ama ne hikmetse tampon gçömüş bende anlamadım
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:04 ----------
amin tek temennim o zaten
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:08 ----------
hocam çok teşekkür ederim bu kaza ders oldu takip masefesini korumaya çalışacağım ve boş alanlarda panik fren çalşmayı düşünüyorum tabi motorun masraflarını hallettikten sonra.saygılar
Geçmiş olsun arkadaşım. En kötü kazan bu olsun..
Geçmiş olsun.
Ben ilk kazamda büyük bi panelvana yandan vurmuştum (sağından gidiyordum aniden sağ taraftaki yola kırınca sinyalsiz bende soluğu kapısında aldım) Benim o kaza da bi tek sinyalim kırılmıştı onunda parasını almıştım ama adamın o sürgülü kapısı olduğu gibi içine göçmüştü. Biraz da baskın olmakta fayda var eğer suçun kendinde olduğunu hissetmiyorsan kesinlikle sigorta öder diye alttan alıp boş yere masrafa girmemek lazım malum sigorta bi sonraki sene kol böreği gibi çıkabilir
Şahine doğana çarpsaydın mahvolmuştun...
Çok pis dalarlardı adama...
Bi tampondan yerdin bi adamdan
Geçmiş olsun..En kötüsü bu kaza olsun...
Geçmiş olsun, bende eski cbr cilerdenim, bnmde ufak tefek kazalarım olmuştu,
Herşeye rağmen çok geçmiş olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)