Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Yüksek cc cruiser motosiklet egzoz açtırma sorunsalı ?

REKLAM ALANI
    MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Chopper sürücülerinin yayalardan küfür yeme zorunluluğu var galiba, 150cc motor kullanan adam egzoz açınca apaçi, 750'lik motoru olan açınca çok kaliteli insan. 150'lik motor egzozsuz gezse bile 750'lik motorun açık egzozu kadar rahatsız etmiyor.
    Ajdar'ın sesiyle Orhan Gencebay'ın sesi de aynı dersin sen şimdi
    ogzcngdk bunu beğendi.
    Motosikletli Kaplumbağa...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ucurtma_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750
    Alıntı MotorKafa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ajdar'ın sesiyle Orhan Gencebay'ın sesi de aynı dersin sen şimdi
    Ajdar farkı dostum ;) adamın kulağına ajdarın sesi hoş geliyor

capozzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 1100 sport
    Vala kendisiyle hiç tanışmadım. Geçen sene benim makineye komple Cobra egsoz sistemi taktıktan sonra "vizeden geçmez mi acaba" diye düşünüp telefonla bir görüşmüşlüğümüz var. Benim egsozun çıkışına pratikçe takılıp çıkarılabilen ses kesiciler yapacaktı, bunun için 200 lira gibi bir fiyat vermişti. Ufak bir talihsizlik yaşadım o zaman, kafa kıyakken benim köpeği seviyodum, dengem bozuldu elimi hayvanın ağzına taktırdım, bayağı bir süre motor kullanamadım falan. Haliyle yalan oldu adama da gidip tanışamadım. Sonra vizeden de bu haliyle geçtim, gerek kalmadı.

Face sayfasında yaptığı işleri yayınlıyor, hani bana da fena durmadı, tok ses veriyor yaptığı egsozlar. Ama ısı kalkanı işini yapıyor mu, sonradan sararma mavileşme işini çözmüş mü, bunları bilmiyorum. Çünkü kendisiyle o konuda konuşmadım. Fakat dürüst insan olmasa, şöyle kazıkçı böyle bilmem ne diye adı çıkardı. Bildiğim kadarıyla başka şehirlerden de sipariş falan alıyor, gönderiyor yani. İhtimal, onda senin arka susturucu da vardır elinde.

Ama görmeden adama egsoz yapım siparişi vereceksen sana tavsiyem, aç youtube u, kulağına da güzel ses veren bir kulaklık tak, başla kardeşim her marka egsozun sesini dinlemeye. (Ben Cobra almadan önce tam 1 ay ses dinledim, fabrikasıyla 10-15 kere mailleştim siparişi öyle verdim gavura) Sona Halil ustanın yaptığı işlerin sesini de dinle, ne istediğine iyi karar ver, adama da istediğini iyi anlat. Gerekirse link gönder bunun gibi istiyom sesi de.

Motosikleti
    Zongshen ZSgy125--SYM GTS250i Evo
    Chopper dediğin motorda ses olacak. cg seslerinden bıktık. Yalnız orjinal egsozunla sakın oynama gerekirse bekle para biriktir. Ses olarak da sonuna kadar arkandayım çok abartılmadıktan sonra güzel tatlı bir homurtu motora da zarar vermez trafikte seni görünür kılar ayrıca havasıda çok fena be puştun.

vader - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750D Integra
    Alıntı ucurtma_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Araştırmaya başladım hocam ;) İzmir de avcrom Halil usta varmış nasıl bilirsin ;)
    Shadow 600'ümün deforme olan egzozlarını yenilettim Halil Usta'da.

http://www.motosiklet.net/forum/moto...t&daysprune=-1

Son derece memnun kaldım, ayrıca kendisi de 10 numara bir insan.

Saygılarımla.
    Tecrübe, limitlerini bilmektir.

ucurtma_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750
    Alıntı vader adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Shadow 600'ümün deforme olan egzozlarını yenilettim Halil Usta'da.

http://www.motosiklet.net/forum/moto...t&daysprune=-1

Son derece memnun kaldım, ayrıca kendisi de 10 numara bir insan.

Saygılarımla.
    Kesinlikle haklısınız kendisiyle internet üzerinden konuştum ve baya bilgi aldım buna rağmen eşeklik edip arkadşın da gazıyla en dış kapağa matkap ile iki ufak delik açtırdık. Çıkan ses tamamen hayal kırıklığı oldu güzelim ses gitti. Sizleri dinlemediğim için pişmanım :( geri dönüşümün mümkün olduğunu düşünüyorum ses açısından henüz yaptırmadım ama iki deliğe kaynak yaptırıp eski haline almayı düşünüyorum ;) bu da bana ders oldu

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)