Videoyla başlığının bağlantısını çözemedim, bir de 3:20 deki hareket çok riskli. Benden söylemesi...
"strobe" efekti bu kadar uzun kullanmamalı, yine de keyifli bir İstanbul gece turu izliyordum ki, şu noktada keyfim kaçtı desem umarım kırılmazsınız
Neden bilmiyorum flash tv de gerçek kesit izliyor havasına soktu beni.
hocam videoyu hesap makinası ile mi çektin ?
Slow-Mo durumunun farkındayım, yarattığı etki strobe
bilgisayar kasıyor sandım.
Arada yotube da ses geliyor ekran kararıyordu videolarda.
Ulan video da kasmaya başladı, bilgisayara sövemeye başlamıştım ki, video slow motion muş.
Bu ne kardeş.
Saniyede 30 kareden az kaydedilmiş videoyu slow-mo yaparak ne anlıyorsunuz? Kayıt 30FPS'in üzerinde olduktan sonra aşağıdaki formülle saniyede kaç kareye kadar indirebileceğini bulursun:
x = saniyede çekilen kare sayısı / 30
y = 1 / x
y sayısı slow-mo yapıp akıcı bir görüntü elde etmek için kullanman gereken minimum kare sayısı. Türkiye şartlarında geçerli.
ileri sara sara 8 saniyede bitirdim :D
Her Şey Çok Güzel Olacak filminin açılışı da böyleydi, Osmanbey'den Taksim'e giden yolda çekilmişti.
Çok severim filmin o açılış jeneriğini, bu videoyu da sevdim
''Motosikletli testereli katil'' 3 filminden egost dumanıyla halisilasyon görebilen sahneden bir kare gayet güzel olmuş...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:39 ----------
Disk kilidiyle işkence sahnesinide bekliyoruz.
Üzgünüm sarmadan izleyemedim, sarınca da 30 sn de bitti bu kadar yavaş bir çekim, bu kadar slow müzik iki tekerin ruhuna tam oturmuyor nacizane görüşüm.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)