Bence hatayı R1'i düşürüen ustada değil de Servisin yönetiminde aramak lazım. İş planlaması ve prosedürün işleyişini gözden geçirmeleri gerekir.
Bence hatayı R1'i düşürüen ustada değil de Servisin yönetiminde aramak lazım. İş planlaması ve prosedürün işleyişini gözden geçirmeleri gerekir.
bir motosiklete güvenle servis vermek için kullanılan sehpalar aparatlar vardır.
onları kullanıp teknik hatadan dolayı r1 düşse anlarım da, ustanın yaptığı anlamsızca kontrol şekli nedeniyle düşerse bu pek insanlık hali, hatadır, olur böyle şeyler diyerek geçiştirilecek bir şey değil bence.
bir de düşen r1 bize ait olsaydı ne yapardık acaba?
bundan sonra servise r1 götürecek olanlara da ders olsun işte her servise r1 götürülmez. hatta yarış grenajlarını takıp öyle bırakıcaksın
ben de anlamam kisme kusura bakmasın.
o değil de ilk üç beş mesaj feyk değil mi?
Allah’ım yolculuk boyunca arkadaşımız sensin. Bizi emniyet içerisinde evimize geri çevir. Allah’ım bize mesafeleri kısalt, yolculuğumuzu kolay kıl. Allah’ım yolculuğun sıkıntılarından, zorluklarından ve kötülüklerinden de sana sığınırım. Amin
hata falan değil benim gözümde arka sehpa denilen bir alet var
yarış motosikletlerinde orta sehpa olmadığına göre böyle bir aleti kullanacaksın arkadaş
motoru düşüren ustadan çok buradaki bazı yorumlara kızdım olduğu yere düşen bir r1 in satarken piyasası ne kadar düşer biliyor musunuz tamir edilse bile
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
motor bi yan yattı diye de canı gidicek değil ya abartmanın anlamı yok bence. Kendimizden örnek alalım arkadaşlar hiç çalışırken hata yapmıyor muşuz gibi başkasınında hatasız olmasını bekleyemeyiz
Millet resmen adamın gül gibi R1 i düştü diye sevinmiş heralde. Bu yorumları başka yere bağlayamıyorum ben? Olur öyle ne abicim? İnsanlık hali ne? Sen servis kurmuşsun, dünya para almayı biliyorsun. Güvenlik önlemini almamak ne demek? Senin iş akış şeman yok mu? Motoru tek kişinin elleri ile tutup dik vaziyette aynı anda bir yerlerine işlem yapması ne demek? Koca serviste sehpa yok mu? Dalga mı geçiyorsunuz siz be?
Ciddi ciddi bunu hafife alan insanları gördükçe gülüyorum. keşke R1iniz olsa ve bayii düşürse. eminim tepkiniz bu sefer ki gibi olmayacak. benim çizik ve eski motorum varken ayaklık kullanmıyordum bile koy yere gitsin. ancak temiz 0 motor alınca heleki o motorun fiyati 60 bin tl ise o iş öyle olmuyor arkadaşlar. o iş hiç öyle olmuyor. ben şuanda 10,000 tl lik motoru tanımadığım insanlar çizer diye oturtturmuyorum bile. önemi ola ngözünde ki manevi değeri. komik olmayalım. düşmesi basit bir şey değil. kesinlikle dğeil.
Birisi guzel yazmis halat kopat lift coker motosiklet duser bu anlasilabilir bir durumdur, ama sen emniyetini saglamadigin bir islem yapiyorsan kabahat senindir isini savsaklamissindir ve baskasina ait olan bir mala zarar vermissindir. Bu kabul edilemez. Cok acik degil mi sizcede?
Anlaşamadığımız konu şu; yapılan şey HATA değil, İHMAL!
Motosikleti düşmeyecek şekilde sehpaya alırsın buna rağmen devrilir, o zaman eyvallah talihsiz bir kaza yaşanmıştır.
Ayrıca bu İHMAL nedeniyle motosiklet ustanın koluna, bacağına da düşerek sağlık problemi oluşturabilirdi.
Hem kendi canını, hem de başkasına ait malı riske eden sorumsuzluk örneğini alkışlayacak değiliz.
Benim r1'imi yatıran ustayı ben yatırırım aga geçin bunları dikkat edecek yok öyle çömelip motoru kaldırmak madem okadar kurumsallar ciks'ler hakkını verecekler keşke bana denk gelseydi bulur sahibini yaygara kopartırdım insanın para sorunu olmasa bile motosikleti paradan daha kıymetlidir
Şark kafası dedikleri bu olsa gerek
50bine araç alıyorsun
Sonra diyorlar ki tutamadım düşürdüm
Üstüne bir de para alacaklar ohhh memlekete bak
Yerinde düşmesini bu kadar abartan arkadaşlar trafikte o R1 pert olsa ne yaparlar acaba? Malum motosikletlere kaskoda yapamıyoruz. En az 4-5 bin istiyorlar oda sicilin,yaşın müsaitse. O nedenle bu paraları motora yatırıp bu kadar hassas olacaksak almamalıyız. Çünkü bu aletleri tamir etmeklede bitmiyor çok kıl bir 2. el piyasası var değer kaybediyor. Çok üzebilir bizi. Servisin hatasından bahsetmiyorum o başka mesele.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)