"oo 20 tlye kask mı olurmuş , pahalıymış yaaa... Carrefoursa da 9 tl idi , almayın hacım kazıklanmayın "
Dikkat : Aşırı derecede hiciv içerir ..
"oo 20 tlye kask mı olurmuş , pahalıymış yaaa... Carrefoursa da 9 tl idi , almayın hacım kazıklanmayın "
Dikkat : Aşırı derecede hiciv içerir ..
20 liralık kask bence kullanmalık değil zevkine parçalamalık bir ürün, 2006 yılında çinli scooter'ın yanında bu tür bi kask vermişlerdi. Yıl 2006 veya 2007 olması lazım sinirlendiğimde kaskı bikaç kere yere atıp parçalamıştım sinir atmak için güzel
Bende artçı kaski vardı motoru aldığımda vermişlerdi. Selenin üzerinden yere düştü ve kırıldı. Bunu hiç takmamak daha faydalı. 3 azından kaza anında ağzına gözüme plastik batmaz
Valla pek dandik duruyorlar hocam. Hiç girme bence. O kaskıda kimse almasın yere düşünce yumurta gibi ikiye ayrılıyor. Rahmi Hocanın elindeki kaskın aynısı.
Geçenlerde bime selfie çubukları gelmişti kumandalı. İşe yarar olarak tek kendime onu almıştım. Bi o işime yaradı
Bir garip yolcu
Polyster pamuk felan alerji yapar 20 liraya ne bekliyordunuz size Shoeimi vereceklerdi
Ooooo kaza testi icin malzeme gelmiş, ugrayalim marketimize
Bim HEr Moka el attı b.kunu cıkardı iyice. Utanmadan 19 tl lik çin malı kask koymuşlar. Menşei Çin Malı yiyecek gıda herşeyi çin malı. Kazıklar olsun.
Kaskı da çantayı da o elektrikli bisikleti alanlara satmak için koymuşlar belli. Ama 30 lira bir şey değil ıvır zıvır atmak için denenebilir.
gelir birazdan hiç olmamasından iyidirciler,bütçesi yokturcular..
o çantayı alman imkansız arkadaşım
şimdiden motosiklet tamircileri tarafından daha bim'e gelmeden alınmıştır=)
her yerde yok sanırım. sizin lokasyon nedir?
Tabi hemen anladınız, dandik, ucuz, kanserojen vs vs.
üstüne bi delik açılıp kumbara niyetine kullanılabilir bence.
Kaskın özellikleri arasına 12,9lt hacim yazan yerden 29,90 a alınacak çantayı alırsanız motosikletinizi güneş altında bırakmayın derim. Park edip geri gelince çantayı sticker'a dönüşmüş bir şekilde bulabilirsiniz
Abi kaskı 12,9lt diye satmak nedir ya Aklıma gelenler: -Benim kafa kaç lt acaba lan? -12,9 lt mi, olmaz abi o bana
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)